yesa canım haklısın dün sabah 9 Akşam 17 çok uzun süre oldu.
Ama evde değildim yiyecek bişey bulamadım
Bi ara gevrek alsam dedim sonra diyetteyim diye vazgeçtim
Leptin için bişey yapamadım
Siz olsanız nspardınız bilemedim
Sabah Karatay kahvaltısı yaptıysan durabilirsin 8-9 saat onda sıkıntı yok ki.
Sabah 2 yumurta 1 çay bardağı ceviz 20-25 zeytin peynir. Bol bol yeşillik yiyince duruluyor canım. Ben emzirdiğim için duramıyorum ama geçen sene duruyordumyok artık 9 saat aç durulabilir diyorsun
ben şok ben iptal
3 tane pasta tabağı büyüklüğünde lahmacun yedim ya kız.. içini yeşillik doldurdum ama... bence yorgunluktan acıkmadım.. bişi yicek halim bile yoktu. .Sensin tatlı
Dün 15:30 da ne yemiştin hipocum da tok tuttu seni geçmişe dönmeyeyim sen söyleyiver ben de uygulayayım
Ayyyyy hipo hatırladım. :)3 tane pasta tabağı büyüklüğünde lahmacun yedim ya kız.. içini yeşillik doldurdum ama... bence yorgunluktan acıkmadım.. bişi yicek halim bile yoktu. .
Guzel gidiyosun canimBugün tartıldım sabit kilom.. yarın inş cumaya kdr leslie yapıp hedefime ulaşırım..
Lahmacunun ekmegi incecik oluyo yaa bide aksam yemegunide atlamissin dengelemiz bence gayet iyi3 tane pasta tabağı büyüklüğünde lahmacun yedim ya kız.. içini yeşillik doldurdum ama... bence yorgunluktan acıkmadım.. bişi yicek halim bile yoktu. .
Canım gebelik ihtimali var mı. Baya gecikti1 HAFTALIK HEDEF TABLOSU
GELECEK CUMA GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ KİLOLAR
haydi kızlar ekleyin
bakalım kim hedefine ulaşacak
26 Mayıs Hedef Kilolarımız
1. Anka_misali=> 67.9 = 500 gram vermek
2. Hippotalamus=> 89.5 = 1300 gram vermek
3. yesa1=> 53 = 700 gram vermek
4. inciakis => 73= 2.300 gram vermek
5. umut-16=> 69= 1 kilo vermek
6.Sily =>66 = 500 gram vermek
7. MiuLego => 57.8 = 1000 gr vermek
8. florence_N=>80.5, 1200 Gr vermek.
9. Erdnctuba85: 62.200 = 1 kilo vermek
10. Tevafuk55: 62.900 = 900 gr vermek
11.eylul7158eylul 58.500=1000gr vermek
12.5816bursa 73.900=900 gr vermek
13. Db55 56.500 500 gr vermek
Kizlar ben hedefi degistim cuma sabah 59 geldim ama sonraki yaptigim kacamaklala berbat ettim bu sabah 59.5 geldim o baklavalar cereLer halen gitmedi sanki reglide olmadim
Ben cuma 58.5 olursam cok sevunirim ustunu verirsem havalara ucarim elimdwn gelenin en iyisini yapmaya calisiyorum kizlar takimim ve kendim icin
Oh oh baya baya erken kapatmışsın günü. Süper gün eylülcümKizlarr bende yazayim
Sabah
2 yumurtadan omlet 1tane etimek diyet
1KK TULUM peyniri
Yesillik bolca
1 doku avuc kabak cekirdegi
Ara
Cacik
Ogle aksam birlestirdim15.30
Tqvuk mangal
3 bardak ayran
Salata
Kizlar 30dk yurudumyerde bacak hareketleri yaptim
Su 2litre acikinca tarcinli sut ucicek kahve icicem yaninda gun kurusu yana hurma yerim kizlar
İyiyim ben canım havalar berbat. Hemen bitki çayı demle kendine dikkat et.Canlar nasilsiniz?
Ben az once turk kahvesi biraz da kiraz yedim, hep kendimi kisitliyorum, yesem 1kilo yerim :)))
Siz neler yapiyosunuz? Bugun hasta gibiyim, sanirim usuttum, buralari soguk hala..
Yok canim dr sordum telden emziriyosun olabilir gecikme dedi sogan suyu tada hayit ucsem diyorumCanım gebelik ihtimali var mı. Baya gecikti
Bilmiyorum canım bence önce test yap ondan sonra iç.Yok canim dr sordum telden emziriyosun olabilir gecikme dedi sogan suyu tada hayit ucsem diyorum
Menun cok guzel mium ananas su da attiriyomus vucuttanMenüm gelsin o zaman:
Uyanınca 1 kuru kayısı 1 bardak ılık su
Kahvaltı 09:40
1 dilim kızarmış tb ekmeği, 1 etimek, 1 yumurtadan omlet, 2 tk lor, 1 kk süzme peynir, 1 tk kahvaltılık sos, domates salatalık, zeytin, çay ve 1 çk hurma pekmezi
Ara 14:15 10 adet erik
Ara 15:15 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam 16:50
Yoğurtlu lorlu semizotu salatası
Uyumadan bi ara bir dilim ananas yiyeceğim ( yağ yakıyormuş çok faydalıymış ananas )
Su: 2 lt (3 lt olur uyuyana kadar)
Spor:
Leslie 3 fast miles
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?