- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Spor salonunda yaptırdım canım dün gittiğimde. Senin gittiğin spor salonunda da vardırmium bu ölçümü nerede yaptırdın ? bende yaptırsam
Hippo cum biz az yiyoruz ama ancak öyle gidiyor herkesin bünyesi farklı canım moral bozmak yokYaa siz çok az yiyoosunuz bugün.. moralim bozuldu.. zaten rakibimi de göremedim bugün @florence_N nerdesin canım??
kızlar benım beynim aç midem değil. sizede boyle oluyor mu? yemek yerken kendıme soruyorum gerçekten açmıyım dıye hayır aç degılım doydum keyfıye yıyorum.
örnegın
yarım dilim ekmek 2 zeytın bir parça peynır doyuyorum aslında ama mıdem de yer var canım ıstıyo yumurtasını yıyorum peynır kk hakkımı dolduruyorum yemesem olur tokum fıstık ezmesınden 1 çk alıyorum misal
beynim aç benim yaa midem değil. yemek yemekten zevk alıyorum sıkıntı burada. kalorısı olmayan yeme krızimiz geldiğinde saglıkla kalorisiz bir atıştırmlık var mı?
Ama hafife alma beni tatli rakibecim hirs yaparsam geri de birakirim seniiiimium bu ölçümü nerede yaptırdın ? bende yaptırsam
Kızlar biriniz eylulu bi etiketleseniz. Mesajları görünmüyor bende yanlışlıkla göz ardı ete basmışım galiba.
YOK CANIM olduğu gibi duruyor içinde pekmezle bal varya o yuzden çok yemek ıstemedım sadece sabahları 1 dilim yiyeyim dedimSpor salonunda yaptırdım canım dün gittiğimde. Senin gittiğin spor salonunda da vardır
Hippo cum biz az yiyoruz ama ancak öyle gidiyor herkesin bünyesi farklı canım moral bozmak yok
beyin hiç doymuyor ki. Daha yeni yaptın ya eylül bitti mi kız atıştırmalıklar ?
canım ben yemedim ki kıymalı bır seyAma hafife alma beni tatli rakibecim hirs yaparsam geri de birakirim seniiiibu arada kiymali kiymali götürmüşsun ohhhne güzel, afoyet olsun spor olarak ne yaptin peki, bir de aslinda hep diyorum ben de tarçınlı süt yapip içeyim diye ama hep unutuyorum..
benım msjlarımı sen okuyamıyor musun canımKızlar biriniz eylulu bi etiketleseniz. Mesajları görünmüyor bende yanlışlıkla göz ardı ete basmışım galiba.
Hafife almıyorum canım hatta bu hafta çok tirsiyorumAma hafife alma beni tatli rakibecim hirs yaparsam geri de birakirim seniiiibu arada kiymali kiymali götürmüşsun ohhhne güzel, afoyet olsun spor olarak ne yaptin peki, bir de aslinda hep diyorum ben de tarçınlı süt yapip içeyim diye ama hep unutuyorum..
Ayyyy telegon kafayi yedicanım ben yemedim ki kıymalı bır sey
Hehehe kiz o bana dedi rakibem heyacan yaptıcanım ben yemedim ki kıymalı bır sey
Yok ya benim rakibim güçlü en az bir kilo verecekHafife almıyorum canım hatta bu hafta çok tirsiyorumsut ve yogurt gibek yaglarini eritiyir canim
Ay inşallah canım ya bitki çayımı icip azıcık da olsa kendimi iyi hissettim vicdanen. Spor yapmadım kuzum ama.yarin farklı bir gün olacak inşallahYok ya benim rakibim güçlü en az bir kilo verecekbiz rakip değil isbirlikciyiz taaammmiiii ericek o kiymanin yaglari yarin bebeimmmm
HAYIRRR... yemis gibi yap avcunun icine al.. benim oglumdan da bir parça istedigimde anne senin zayiflaman gerekiyo zayiflayinca aliriz sana bakkaldan diyoÇikolata yemek istemedim. Oğlum anne hatrım için diyo.. oğlum diyetteyim diyorum şimdi yapma yrn yaparsın diyo ya
Sana inanıyorumAy inşallah canım ya bitki çayımı icip azıcık da olsa kendimi iyi hissettim vicdanen. Spor yapmadım kuzum ama.yarin farklı bir gün olacak inşallah
Doğum gününde fazla yedi içti oralara sizdi kaldı kesin@yesa1 nasılsın canım nerelerdesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?