Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar benım beynim aç midem değil. sizede boyle oluyor mu? yemek yerken kendıme soruyorum gerçekten açmıyım dıye hayır aç degılım doydum keyfıye yıyorum.
örnegın
yarım dilim ekmek 2 zeytın bir parça peynır doyuyorum aslında ama mıdem de yer var canım ıstıyo yumurtasını yıyorum peynır kk hakkımı dolduruyorum yemesem olur tokum fıstık ezmesınden 1 çk alıyorum misal

beynim aç benim yaa midem değil. yemek yemekten zevk alıyorum sıkıntı burada. kalorısı olmayan yeme krızimiz geldiğinde saglıkla kalorisiz bir atıştırmlık var mı?

mium bu ölçümü nerede yaptırdın ? bende yaptırsam
Spor salonunda yaptırdım canım dün gittiğimde. Senin gittiğin spor salonunda da vardır
Yaa siz çok az yiyoosunuz bugün.. moralim bozuldu.. zaten rakibimi de göremedim bugün @florence_N nerdesin canım??
Hippo cum biz az yiyoruz ama ancak öyle gidiyor herkesin bünyesi farklı canım moral bozmak yok
beyin hiç doymuyor ki. Daha yeni yaptın ya eylül bitti mi kız atıştırmalıklar ?

mium bu ölçümü nerede yaptırdın ? bende yaptırsam
Ama hafife alma beni tatli rakibecim hirs yaparsam geri de birakirim seniiii bu arada kiymali kiymali götürmüşsun ohhhne güzel, afoyet olsun spor olarak ne yaptin peki, bir de aslinda hep diyorum ben de tarçınlı süt yapip içeyim diye ama hep unutuyorum..

YOK CANIM olduğu gibi duruyor içinde pekmezle bal varya o yuzden çok yemek ıstemedım sadece sabahları 1 dilim yiyeyim dedim

canım ben yemedim ki kıymalı bır sey

Hafife almıyorum canım hatta bu hafta çok tirsiyorum sut ve yogurt gibek yaglarini eritiyir canim

Çikolata yemek istemedim. Oğlum anne hatrım için diyo.. oğlum diyetteyim diyorum şimdi yapma yrn yaparsın diyo ya

Hafife almıyorum canım hatta bu hafta çok tirsiyorum sut ve yogurt gibek yaglarini eritiyir canim
Yok ya benim rakibim güçlü en az bir kilo verecek biz rakip değil isbirlikciyiz taaammmiiii ericek o kiymanin yaglari yarin bebeimmmm

Yok ya benim rakibim güçlü en az bir kilo verecek biz rakip değil isbirlikciyiz taaammmiiii ericek o kiymanin yaglari yarin bebeimmmm
Ay inşallah canım ya bitki çayımı icip azıcık da olsa kendimi iyi hissettim vicdanen. Spor yapmadım kuzum ama.yarin farklı bir gün olacak inşallah

Çikolata yemek istemedim. Oğlum anne hatrım için diyo.. oğlum diyetteyim diyorum şimdi yapma yrn yaparsın diyo ya
HAYIRRR... yemis gibi yap avcunun icine al.. benim oglumdan da bir parça istedigimde anne senin zayiflaman gerekiyo zayiflayinca aliriz sana bakkaldan diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…