Aynen çok zorBu hareket ölümcül
Bu tarif mikrodalga yerine fırında olmaz mı canımYağlı kağıttan kese yap sıkıca içine mısırları koy mikroda yağsız patlat çok güzel oluyor. Ben yağlı yiyemiyorum böyle daha güzel oluyor bence. Tuz istersen biraz kat.
Biri ben !!Benim rakiplerim.kimdi yaa unuttum
Keseyi sıkı kapat ama her yere fırlamasın mikronun içinde.
Tamam keptin dikkat ederim ama dağılsa da hepsini toparlar yerimCanım mısır çekti ya
Çok güzel umutBugünkü menüm
Sabah 10
Omlet
2 çay kaşığı bal ve tereyağı
Domates salatalık biber
2 diliim ekmek
Bir fincan çay
Öğle 15
İzgara et 2 şiş
Salata
Bir bardak ayran
Saat 17 de yeşil çay
Akşam 18
1 şeftali 3 yeşil erik
Spor 40 dk parkta yürüyüş
Su: 2,5 litre
Rakip çoook sıkı gidiyorsunBenim de yazayım menumu yeme işini bitirdim inşallah
Sabah: Klasik Karatay kahvaltısı yapmıştım ki komşu simit getirmiş yarım da simit yedim.
Ara turk kahvesi çay vs
İkindi 2 kaşık irmik helvası
Akşam 10 mercimek köfte
Spor:4 Fast Miles
50 jumping jack
. 20 dağ tırmanışı
. 3 fast&fun Miles (irmik helvası için)
. 50 sn plank
Su 3 e tamamlayacağım.
Teşk ler Miu cuğum canımÇok güzel umut
Cnm allah razı olsun yok bugun degil cnm bugun kpss sınavım vardı nasıl gectı dıye sordu inci ona yazdım martta ikıncıye hamile kaldım sonra 20 nisanda kurtaj oldum 8 haftalık olmuştu kalbi durmus bebegimin o yüzden hiç ders falan calışmadım cok kotu zamanlardıCanım bu gün mu oldu bunlar. Hamile miymişsin bu gün mu düştü anlamadım ki çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Nr kadar az yemişsin canım hele akşamın hem erken hemde yok gibi. Tarçınlı süt ile ara super olur böyle durumlardaBende ekliyeyim menümü;
Sabah kalkar kalkmaz 3 buyuk su bardağı su, ilerleyen saatlerde karatay kahvalti + yumurta salatasi, 100 ip atlama , 10 mekik, aralarda , iki kiraz bir kayisi, iki dilim karpuz, yarim saat yüzme, akşam, bir içli köfte , yeşil salata, ayran, 17 de bitirdim yemek isini 1 mil leslie daha yaptim su fast olanindansimdide kahve içip bodrum masalını izlicem .. kolay gelsin yeni haftayaaa bollll bolll eksiler herkese
tevafuk55 rakibim sana özel sorayim.. ne alemdesin şu saate kadar umarim cok kacamak yapmamissindir
Yandan yandan kaçış mi seziyorum neYa anka sen diger yarismada demistin bana biz birbirimize cok yakiniz diye, hem cocuklardan hem kilolardan dolayi sen niye kendinle beni eslestirmedinkorktunmu bendenn
Miucum normal.bir vücutta 12 kilo yağ olmalı diye biliyorum normal bir vücudun yağ oranı ise yüzde 22. Sen normal aralıktasin hatta alt sinira yakinsiKızlar ben dün ölçüm yaptırdımmmmm bisürü değerlerim çıktı. Metabolizma hızı yaşım 21 çıktı hahahahaha nasıl mutluyum metabolizmam 9 yaş atmış erkene :)
Diyetisyene gidenler var onlara sorum var. Yap ağırlığım 15 kg vücudumda bu çok mu sizce nasıl? Oran olarak da %25.1 .
Birbuçuk ay sonra falan bir daha yaptıracağım bakalım nasıl olacak
Gruplar değişken mi ankacim , kimselere vermem rakibemiValla korkmuşum herhalde kağıda seni yazmışım buraya erdnctuba yı yazmışım. Neyse ilerleyen haftalarda yarışırız inşallah
mium bu ölçümü nerede yaptırdın ? bende yaptırsamKızlar ben dün ölçüm yaptırdımmmmm bisürü değerlerim çıktı. Metabolizma hızı yaşım 21 çıktı hahahahaha nasıl mutluyum metabolizmam 9 yaş atmış erkene :)
Diyetisyene gidenler var onlara sorum var. Yap ağırlığım 15 kg vücudumda bu çok mu sizce nasıl? Oran olarak da %25.1 .
Birbuçuk ay sonra falan bir daha yaptıracağım bakalım nasıl olacak
canım benım karnımın agrısı gecmesi epey zaman aldı halen agır kaldırayım usuyeyım agrırKızlar ya sanırım dağ tırmanışı hareketinde zorladım diye dikişlerim acıyor şu an. Off ne zaman normale doncem ben ya
ayy cok zor gorunuyo sımdı burayı okuyunca bende bır deneyım. ısınmadan yapsam sıkıntı olur mu ki
Bu hareket. 20 de bittim zaten
Olur canım önden jumping jack squat falan yapıp isinsan iyi olurayy cok zor gorunuyo sımdı burayı okuyunca bende bır deneyım. ısınmadan yapsam sıkıntı olur mu ki
Cumayi ve menuyu yazacam diye düşünup frenliyorum kendimi bendeÇok sinir bozucu değil mi ya. Valla tamamen cuma gününü düşünerek yemiyorum burası olmasa hepsinden azar azar yerdim kesin.
Darisi başıma4 litre su içtimzorlayarak degıl suya alıstım agzım kuruyo gelıyo
canım çıkolata cıss bılıyosun şekerini dalgalandırıyosun. komşum kahvenın yanına en sevdıgım çikolotadan cıkardı bunu dedım eve gotureyım yarın sabah yıyeyım dedım(samımı arkadasım) eve getırdım cekmeceyı her cısımda benı sınıyo 2 hafta oldu halen duruyo.Kızlar misafirim vardı bugün ama elimden geldikçe dikkat ettim..
@anka_misali @yesa1
Sabah 10 da.. 2 yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, taze nane,2 dilim tam tahıllı ekmek..
Ara öğün; sade türk kahvesi, bi iki parça çikolata (misafirle)
Öğlen; 6 tane mercimekli köfte, marul, domates, salatalık.. azcık ucundan kek, azcık ucundan börek :))
Akşam 19.30 1 dilim sini kebabı (bakZ eski konularım) 2 kaşık humus, 1 kaşık pilav, salata..
Yapabilirsem leslie yapıcam. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?