Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugünkü menüm
Sabah 10
Omlet
2 çay kaşığı bal ve tereyağı
Domates salatalık biber
2 diliim ekmek
Bir fincan çay

Öğle 15
İzgara et 2 şiş
Salata
Bir bardak ayran
Saat 17 de yeşil çay

Akşam 18
1 şeftali 3 yeşil erik
Spor 40 dk parkta yürüyüş
Su: 2,5 litre

Keseyi sıkı kapat ama her yere fırlamasın mikronun içinde.

Canım mısır çekti ya
Tamam keptin dikkat ederim ama dağılsa da hepsini toparlar yerim yemedim kuzum mısırı yanımda kasede duruyor bakışıyoruz. Ona meydan okuyorum hadi bakalım mısır sen mi büyüksün Miu mu diye. Yemiycem
Çok güzel umut

Rakip çoook sıkı gidiyorsun

Canım bu gün mu oldu bunlar. Hamile miymişsin bu gün mu düştü anlamadım ki çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Cnm allah razı olsun yok bugun degil cnm bugun kpss sınavım vardı nasıl gectı dıye sordu inci ona yazdım martta ikıncıye hamile kaldım sonra 20 nisanda kurtaj oldum 8 haftalık olmuştu kalbi durmus bebegimin o yüzden hiç ders falan calışmadım cok kotu zamanlardı ordan kalan kilolar vereyim falan işte burda buldum kendimi :)

Nr kadar az yemişsin canım hele akşamın hem erken hemde yok gibi. Tarçınlı süt ile ara super olur böyle durumlarda bana gelince sabah iki tane kıymalı gözleme yedim sonrasında bir şey yemedim au an türk kahvesi içiyorum ama sisim maalesef
Ya anka sen diger yarismada demistin bana biz birbirimize cok yakiniz diye, hem cocuklardan hem kilolardan dolayi sen niye kendinle beni eslestirmedin korktunmu bendenn
Yandan yandan kaçış mi seziyorum ne anka senden sen benden korkuyorsun heheheh sonuç: ikiniz benden korkuyorsunuz
Miucum normal.bir vücutta 12 kilo yağ olmalı diye biliyorum normal bir vücudun yağ oranı ise yüzde 22. Sen normal aralıktasin hatta alt sinira yakinsi Ama kağıdının fotosunu çekip paylaşırsan daha kolay anlaşılır. Benim de 2 ay kadar önce 14 kilo yağım vardı:)
Valla korkmuşum herhalde kağıda seni yazmışım buraya erdnctuba yı yazmışım. Neyse ilerleyen haftalarda yarışırız inşallah
Gruplar değişken mi ankacim , kimselere vermem rakibemi

Son düzenleme:
mium bu ölçümü nerede yaptırdın ? bende yaptırsam

Sişkinliğimin üstüne ödem atıcı çay yaptım kendime
1 yeşil çay
1 kiraz sapı
1 çubuk tarçın
Yarım limon
1 sise maden suyu

Inşallah faydası olur.

canım çıkolata cıss bılıyosun şekerini dalgalandırıyosun. komşum kahvenın yanına en sevdıgım çikolotadan cıkardı bunu dedım eve gotureyım yarın sabah yıyeyım dedım(samımı arkadasım) eve getırdım cekmeceyı her cısımda benı sınıyo 2 hafta oldu halen duruyo.
mercimekli köfteye bır şey demiyorum bence saglıklı (pilav corba ekmek yerıne gecıyo benım bıldıgım) gel gelelım ne kadar ucundn kekle börek
ahh su misafirliklerde tutabılsek bende cok zorlanıyorum. bır de akşam 7 den sonra ah ne yesem deyıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…