Gunaydin guzel bir gun olsun herkes ıçin
Benim icin guzel basladi -400
Vay arkadas yaaaa
Arkadaslar ya ac karnina her gün bir fincan kahve içiyorum biliyorum kötü bir şey ama kendime gelemiyorum ve ben bunu her gun yazmayi da unuttum esimle iciyoruz sabahlari uyanir uyanmaz artik aliskanlik yapmis
Vay arkadas yaaaasenden beklenen bir sey zaten miucummm
Şu erkenden sporuna hayranım ben daha gözümü açamıyorumkızlar sabah 3 mil fast leslie yaptım süper ya 15 dk da bitiyor terletiyor ve hiç bir alete ihtiyaç yok ben salonda kapıyı kapattım yaptım gürültüde çıkmıyor ohhh mis acaba kaç kalori gidiyordur ben 80 yazdım ama doğrumu acaba
aslında benimde yataktan çıkasım yoktu ama bi gayret yaptım 15 dk olması beni gaza getiriyor sütümüde içtim çıktımŞu erkenden sporuna hayranım ben daha gözümü açamıyorum
@cicimcicim07Canım geçen yıl şubatta karar verdim 77 kiloydumramazana kadar yani hazirana kadar 68 e düştüm. Sonrasında koruma gibi oldu bazen yedim bazen dengeledim derken. Bu kış tekrar asılmaya başladım ve su an bu kilodayım. Yani işin özeti ilk 10 kiloyu 3 4 ayda verdim. Ara ara yağ ölçümü için diyetisyen e gidiyorum verdiklerimin h3psinin yağdan olması b3ni çok.motive ediyor.
Simdi ufakligi uyutcammm sonra büyük oglumun kahvaltisini hazirlayip kaçıp ben de önce lesli fast yapcam sonra da dag tırmanışıaslında benimde yataktan çıkasım yoktu ama bi gayret yaptım 15 dk olması beni gaza getiriyor sütümüde içtim çıktım
Tamam kuzum bazen arada da kaynayabiliyorCanım günaydın okumam mı okudum:) hatta yazdım da fotosunu yükleyecektim baktım ki telde yok fotosu o yüzden geri sildim, çekip atıcam sana o zaman yazayım dedim
Hadi bakalım kolay gelsinSimdi ufakligi uyutcammm sonra büyük oglumun kahvaltisini hazirlayip kaçıp ben de önce lesli fast yapcam sonra da dag tırmanışıbakalim ne olacak halıımmmm
Dağ tırmanışı oy oyyyy gün e hızlı bir girişSimdi ufakligi uyutcammm sonra büyük oglumun kahvaltisini hazirlayip kaçıp ben de önce lesli fast yapcam sonra da dag tırmanışıbakalim ne olacak halıımmmm
Kabul sekerimmmm yaparim seve seve ya aslinda bende biraz böyle şeylere heves var yani küçüklükten gelme, abicim kungfu hocası, küçükten ona cok çok ozenerek surekli spor salonuna giderdim onunla .. tabi nooolduysa cocuk olduktan sonra olduDağ tırmanışı oy oyyyy gün e hızlı bir girişbak sana bir video soyleyeyim HIIT yazıyorsun videolarda arat 3 adam birde kızın yaptığı bir video var. 20 dakika sürüyor ama çok etkili. Içinde dağ tırmanışı da var. Önce yap sonra mefta
Allahım rakibim beni korkutuyorKabul sekerimmmm yaparim seve seve ya aslinda bende biraz böyle şeylere heves var yani küçüklükten gelme, abicim kungfu hocası, küçükten ona cok çok ozenerek surekli spor salonuna giderdim onunla .. tabi nooolduysa cocuk olduktan sonra olduesim bile her gördüğünde der, sen benden daha esneksin diye o da sporcudur da
Allahım rakibim beni korkutuyor
Kız Bu arada kung-fu hocası dedin aklıma direkt yıllar önceki sıdıka dizisindeki hoca geldi
Kac kilosun canim simdi hızlı gelen cabuk gider moralini bozmaHerkese günaydın kızlar
Bol eksiler
Sabah tartıldım. Yazmaya hem korkuyor hem de utanıyorum. Kaç aydır uğraşıp verdiğim kiloyu 3 haftada geri aldım. yuhh bana.
@yesa1 tekrardan rakip olalım lütfenn lütfenn
Belki gaza gelirim yeniden.ben ki 52 yi gördüm tartıda. Sonra da bir bıraktım hoppp yeme krizlerine girdim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?