Bana çok gelmedi leslie de yaparsan süper olur.Kızlar misafirim vardı bugün ama elimden geldikçe dikkat ettim..
Anka @yesa1
Sabah 10 da.. 2 yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, taze nane,2 dilim tam tahıllı ekmek..
Ara öğün; sade türk kahvesi, bi iki parça çikolata (misafirle)
Öğlen; 6 tane mercimekli köfte, marul, domates, salatalık.. azcık ucundan kek, azcık ucundan börek :))
Akşam 19.30 1 dilim sini kebabı (bakZ eski konularım) 2 kaşık humus, 1 kaşık pilav, salata..
Yapabilirsem leslie yapıcam. .
Canim dag tirmanisi nasil ? Yerde mi yapiyosun , alçak sürünme gibimi tam anlamadim,,Kızlar ya sanırım dağ tırmanışı hareketinde zorladım diye dikişlerim acıyor şu an. Off ne zaman normale doncem ben ya
Senin kaçıncıydı canım çocuk. Ben ilk ikisinde hemen platese başlamıştım ama kilom yoktu bunda kilom çok olunca ondan zorladı galiba.Canim dag tirmanisi nasil ? Yerde mi yapiyosun , alçak sürünme gibimi tam anlamadim,,ama dikislerine dikkat et, benim o kadar hassas değil artık yaaa
Ikinci benim :)Senin kaçıncıydı canım çocuk. Ben ilk ikisinde hemen platese başlamıştım ama kilom yoktu bunda kilom çok olunca ondan zorladı galiba.
Yaaa bunu bende yapmaliyim tam gobek eritme hareketi
Bu hareket. 20 de bittim zaten
Canım bu gün mu oldu bunlar. Hamile miymişsin bu gün mu düştü anlamadım ki çok geçmiş olsun çok üzüldümYok cnm ne iyisi calışmadım kı maalesef kız var gebelik düşük kürtaj hastane vs derken olan aklım da gitti İnş yarından itibaren bol bol buralardayım
O bir avuç mısır yanında yemediklerimi saysam size var yaaaneler neler yiyecekler şimdi yanıbaşımda
Var canım evetMikrodalgan var mı canım senin.
Bu hareket ölümcül
Bu hareket. 20 de bittim zaten
Yok artik ne var kiz bundaBu hareket ölümcül
Şimdi tok karnina olmaz,Dene ve gör sily
Var canım evet
Aaaaa mantıklı, deneyeyimYağlı kağıttan kese yap sıkıca içine mısırları koy mikroda yağsız patlat çok güzel oluyor. Ben yağlı yiyemiyorum böyle daha güzel oluyor bence. Tuz istersen biraz kat.
Keseyi sıkı kapat ama her yere fırlamasın mikronun içinde.Aaaaa mantıklı, deneyeyim
Evet hepsinin bildirimini yapmıştım devam edicem internetim yoktu yazamadımkusura bakmayın.@__Dalida__ canım sen boy kilo hedef kilo paylaştın mı bu gün bildirimde de bulunmadın... devam edecek misin bizimle ?
Evet hepsinin bildirimini yapmıştım devam edicem internetim yoktu yazamadımkusura bakmayın.@__Dalida__ canım sen boy kilo hedef kilo paylaştın mı bu gün bildirimde de bulunmadın... devam edecek misin bizimle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?