Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Galiba evde interneti yok telefonunun interneti bitmiş girememiş. Ben öyle anladım.

Hhahha aynen canım agustos ayı gelsin o zaman derim 30 diye ama daha 3 koca ayım var

Canım menüler pek güzel değil malesef

biraz yogurt sebze yemekleri süt ve süt ürünleri köfte tavuk balık falan görsek

ara öğün yapacaksan meyve ve az kuruyemiş görsek

su da çok az içiyorsun

Biliyorum malesef çok az ve yetersiz ama sürekli misafir vardı ramazan ayı girmeden gelmek isteyenler vardı ( Yeni ev aldık hayırlı olsuna ) Haftaiçi daha düzenli oluyor ama bu seferde spor yapamıyorum.

Maalesef cuma bildirim yapmadığın için deneme suren bir hafta daha uzadı senin

Olsun önemli değil artık napalım. Ben zayiflayayımda önemli olan o benim için

inşallah hem menüler hem su miktarı hem de spor düzelir canım

ama biliyorsun değil mi her şey senin elinde sen istersen olur sen istemezsen olmaz

Aaaa aaaaa aaaaaa kaptan teyze yi birleştirip kapteyz diycem sana o zaman kiloları veriyorsun ama metobolizma yaşın küçülmüş demek ki
Sadece kiloya göre değil canım. Vucuttaki ödem mineral vs herşeyi buluyor. Arkadaşımla aynı kiloda aynı yaştayız onun 35 çıktı yaşı benim 44,
Ben hiçççççç uyumuyorum günde 2 saat en fazla 3 saat o da zaten kaç kere uyanarak. Bu çok yıprattı kocattı beni maalesef.

Ankacım 1 değil 2 değil 3 çocuk diyorsun bir de kocan var etti 4 çocuk. çok normal değil mi ayakta durabilmen mucize!

Ben sırf kendime bakamıyorum ay

Ankacım 1 değil 2 değil 3 çocuk diyorsun bir de kocan var etti 4 çocuk. çok normal değil mi ayakta durabilmen mucize!

Ben sırf kendime bakamıyorum ay
Koca zaten ayrı evlere şenlik.. Ne acelem vardı diyorum her gün ayrı pişmanlık. Yaşıtlarım yeni evlenip çoluk çocuğa karışıyor benim 3 çocuğum var. Hayatımı nasıl mahvettim.

Ayy ağlıcam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…