Flo gelir canım benim merak etme noldu acaba 1 gündür ortalıkta yok..Kızlar benim rakip kaçtı. .
Galiba evde interneti yok telefonunun interneti bitmiş girememiş. Ben öyle anladım.hahahahaha
hahahahah
hahahahahahah
yaaaa yesa 2 dk dır gülüyorum kuzum ben de 29.9 yaşındayım. Asla 30 değil
kız cuma cumartesi pazar bize de tatildi. Ama buralardaydık. Hiç gelmemezlik etme bari arada gel. Menünü bile görmüyoruz öyle düşün.
Maalesef cuma bildirim yapmadığın için deneme suren bir hafta daha uzadı seninCumartesi
Sabah
1 tane şekersiz nescafe
Öğlen
10 tane yaprak sarması
3 bardak çay
1 tane şekersiz kahveli kurabiye
Akşam
1 dilim ekmek arası peynir
1 saat yürüyüş, leslie 3 mil, 1,5 litre su
hahahahaha
hahahahah
hahahahahahah
yaaaa yesa 2 dk dır gülüyorum kuzum ben de 29.9 yaşındayım. Asla 30 değil
kız cuma cumartesi pazar bize de tatildi. Ama buralardaydık. Hiç gelmemezlik etme bari arada gel. Menünü bile görmüyoruz öyle düşün.
3 derkenHhahha aynen canım agustos ayı gelsin o zaman derim 30 diye ama daha 3 koca ayım var
3 derken
Benim de yaşım 29.5 metabolizma yaşım 44 çıkmıştı. Teyze deyin bana
Bi an hazirandayız sandım ya3 derken
Canım menüler pek güzel değil malesef
biraz yogurt sebze yemekleri süt ve süt ürünleri köfte tavuk balık falan görsek
ara öğün yapacaksan meyve ve az kuruyemiş görsek
su da çok az içiyorsun
Maalesef cuma bildirim yapmadığın için deneme suren bir hafta daha uzadı senin
Biliyorum malesef çok az ve yetersiz ama sürekli misafir vardı ramazan ayı girmeden gelmek isteyenler vardı ( Yeni ev aldık hayırlı olsuna ) Haftaiçi daha düzenli oluyor ama bu seferde spor yapamıyorum.
Olsun önemli değil artık napalım. Ben zayiflayayımda önemli olan o benim için
Benim de yaşım 29.5 metabolizma yaşım 44 çıkmıştı. Teyze deyin bana
KapteyzzAaaa aaaaa aaaaaa kaptan teyze yi birleştirip kapteyz diycem sana o zamankiloları veriyorsun ama metobolizma yaşın küçülmüş demek ki
Bize böyle dedirtip cuma tartıda hepimizi ezip geçecek kesin.Kapteyzz
Sadece kiloya göre değil canım. Vucuttaki ödem mineral vs herşeyi buluyor. Arkadaşımla aynı kiloda aynı yaştayız onun 35 çıktı yaşı benim 44,Aaaa aaaaa aaaaaa kaptan teyze yi birleştirip kapteyz diycem sana o zamankiloları veriyorsun ama metobolizma yaşın küçülmüş demek ki
Yooo sabahtan beri fırsat bulup kahvaltı yapamadım şimdi ekmek arası peynir yiyorum mecburen böyle nasıl kilo verim benBize böyle dedirtip cuma tartıda hepimizi ezip geçecek kesin.
Alttan alttan haince gülümsüyor eminim
Ankacım 1 değil 2 değil 3 çocuk diyorsunSadece kiloya göre değil canım. Vucuttaki ödem mineral vs herşeyi buluyor. Arkadaşımla aynı kiloda aynı yaştayız onun 35 çıktı yaşı benim 44,
Ben hiçççççç uyumuyorum günde 2 saat en fazla 3 saat o da zaten kaç kere uyanarak. Bu çok yıprattı kocattı beni maalesef.
Yooo sabahtan beri fırsat bulup kahvaltı yapamadım şimdi ekmek arası peynir yiyorum mecburen böyle nasıl kilo verim ben
Evett 1. olacayızzzzzCezası olarak leslie yaparaksen yaparsın daha 1. olucuuuk
Koca zaten ayrı evlere şenlik.. Ne acelem vardı diyorum her gün ayrı pişmanlık. Yaşıtlarım yeni evlenip çoluk çocuğa karışıyor benim 3 çocuğum var. Hayatımı nasıl mahvettim.Ankacım 1 değil 2 değil 3 çocuk diyorsunbir de kocan var etti 4 çocuk. çok normal değil mi ayakta durabilmen mucize!
Ben sırf kendime bakamıyorum ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?