Ben de her ramazan eririm çok kilo veririm hiç yiyemem. O kadar uzun sure aç kalıyoruz. Sonra su içince hiç bişey yiyemiyorum.kızlar ya Ramazan geliyor ne yapacağız 2 gün oruç tutmam lazımdı diyetteyim diye tutamadım benim gözüm dönüyo iftarda sahur yapmıyorum ondan galiba yaklaşık 1 saat masadan kalkmıyom ne bulursam nasıl yapacaz ramazanda nasıl beslenecez bilmiyorum aslında gün içinde 800 kalori falan alıyorum şimdi ama ramazanda nasıl olacak hiç oruçken diyet yaptınız mı
Ben geçen sene çok rahat geçirdim Ramazan ayıni. İnşallah bu sefer de öyle olur.sahurda mutlaka yumurta ve yoğurt var di menüm de.iftarda da bır gün önceden bir kavanoz içinde suda beklettigim 2 kuru kayısı,2 ceviz ve çubuk tarçın la açtım orucumu. Hem kabızlık olmadı hem tok tuttukızlar ya Ramazan geliyor ne yapacağız 2 gün oruç tutmam lazımdı diyetteyim diye tutamadım benim gözüm dönüyo iftarda sahur yapmıyorum ondan galiba yaklaşık 1 saat masadan kalkmıyom ne bulursam nasıl yapacaz ramazanda nasıl beslenecez bilmiyorum aslında gün içinde 800 kalori falan alıyorum şimdi ama ramazanda nasıl olacak hiç oruçken diyet yaptınız mı
itiraf ediyorum ben iftarda bile suyu yudum yudum içiyorum çorbada azcık çünkü şekerim düşüyor galiba aklım tatlıda oluyor ve her ramazanda ben kilo alırımBen de her ramazan eririm çok kilo veririm hiç yiyemem. O kadar uzun sure aç kalıyoruz. Sonra su içince hiç bişey yiyemiyorum.
Hoşbuldum canım çok sağol.selam memnun oldum canım ben yeniyimhoş geldin
Aksam canin tost istiyodu yedin mi canimAyyyy eylül kahvaltı yapıcam diye saati erkene kurmuştum o hayalle uyumuştum biliyorsun o yüzden kalktım ama sabaha açlık azalıyor geri uyudum işyerinde yapıcam kahvaltı :)
sahur yapamıyorum ben ya midem ekşiyor çok kötü oluyorumBen geçen sene çok rahat geçirdim Ramazan ayıni. İnşallah bu sefer de öyle olur.sahurda mutlaka yumurta ve yoğurt var di menüm de.iftarda da bır gün önceden bir kavanoz içinde suda beklettigim 2 kuru kayısı,2 ceviz ve çubuk tarçın la açtım orucumu. Hem kabızlık olmadı hem tok tuttu
Çok fazla kilo veremedim.ama kilo da almadim
Yihıuuuuuuveeeeeeeeeeeeeeee şanslı kişi anka oluyorrrrrrrrrrrrrrr
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bakalım canım az kaldı ve bende diyete keşke 2 ay önce başlasaydım mecburen ramazanda da devam edicem herkes hem fikir sahur konusunda ben sahur olmadan nasıl yapıcam bakalım bide tatlı olmadanben yapmıştım canım
iftar mutlaka corba salata bol su bi de ne yemek varsa ondan pilav tatlı hariç
sonra dinlenip spor hareket yaptım
sahurda da mutlaka meyve ve yumurta vardı (neden meyve vardı bılmıyorum ama yanlış olmasın susuzlugumu alıyordu sanırım benım )
O zaman seni ramazan sonu listeye alalım.itiraf ediyorum ben iftarda bile suyu yudum yudum içiyorum çorbada azcık çünkü şekerim düşüyor galiba aklım tatlıda oluyor ve her ramazanda ben kilo alırımama değişecek tabi
O zaman dikkat edeceksin bayramda her gören aa ne kadar zayıflamışsın diyecek.hayıııırrrrr
kaptan da hemen resti çekiyor
valla eli sopalı işine gelirse diyor hemen (bunları okumaz demi yesa1)kaptan manyak aman dikkat edin ama tatlı manyak
Kızlar mrb
Ameliyat oldum geldim. Çok şükür iyiyim.biraz ağrım var
1 haftafır sırtüstü yatıyorum
Kilo aldım herhalde birazcık yarın tartılcam
Annemler geldi tabi hem bana hem oğluşa bakıyorlar.
Spor yapmam yasak.ama diyetime devam edicem
Anka kaptan ben liste dışı devam etmek istiyorum kabul edersen
Kızlar mrb
valla eli sopalı işine gelirse diyor hemen (bunları okumaz demi yesa1)
Daha neler.. şuanki hayatının kim bilir kimlerin hayali kız. Keşke ben de yine böylr bekar olsam da ama çocuğum olsa.. ama 1 taneKoca zaten ayrı evlere şenlik.. Ne acelem vardı diyorum her gün ayrı pişmanlık. Yaşıtlarım yeni evlenip çoluk çocuğa karışıyor benim 3 çocuğum var. Hayatımı nasıl mahvettim.
Ayy ağlıcam şimdi
Hiiiç moral bozma cumaya daha çoook var göz dönmesi de yok aslaaaKızlar tartıldım. Cuma dan beri sabit.. çok sinirlendim kendime. . O sinirle dünden kalan keklere böreklere saldıracaktım. Gözüm döndü. Büyük bir bardak su içtim. Kekin ucundan azcık kopardım. Oğlumu sallıyorum şimdi.. sakinleştim şimdilik.. sonra kahvaltı yapıcam inş. .
Hoşgeldin :)Kizlar ben kendimi tanıtayım. Yeni arkadaşlar var aramızda.
Yaşım;34
Boy:157
Kilo:sabah 56.8
3 kızım var
12,10 ve 2 yaşında
Almanya da yaşıyorum
En son kilolu hamile kalıp doğumdan sonra 74 kilo olunca tartıda ben sokkk.
Hemen diyet ve yürüyüşe başladım. Bebiş 7 aylık falandı o zaman tabi
Onuda gün bu gündür uğraşıyorum kilolar la başım dertte te.bir verip iki alıyorum
Yinede 74 ten 52 yi görmek büyük başarı benim için. Çünkü En son 10 yıl önce falan görmüştüm tartıda. İnşallah yine görebilirim
Canım geçmiş olsun. Hemen toparla inşallahKızlar mrb
Dök dök dök içini hahahhah hiç bakmıyoruzÇok geçmiş olsun canım sen nasıl rahat edeceksen öyle devam et canım. Zaten 2 kişilik yer açıldı bak yesayla inci bana manyak dedi kovdum.onları
Yoo sen yesaya niyetlenip yazınca sadece o okur rahat ol. Rahat rahat dok içini
Daha neler.. şuanki hayatının kim bilir kimlerin hayali kız. Keşke ben de yine böylr bekar olsam da ama çocuğum olsa.. ama 1 tane
Hiiiç moral bozma cumaya daha çoook var göz dönmesi de yok aslaaa
Hoşgeldin :)
Canım geçmiş olsun. Hemen toparla inşallah
Dök dök dök içini hahahhah hiç bakmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?