Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Işte buuuuu böyle iradeler bana örnek oluyor. Harikasın canım
Çarşamba bizde de gün var yani arkadaşta. Bende orada öyle bir irade gösterecem inşallah

Hmmm tama akşam fotoğrafını çekip atıcam buraya herşey yazıyor kağıtta bana yorumda bulunun da ona göre devam edeyim ben de sağolun kızlar

aynen aynen at bakalım

yag nerelerde toplanmış onu da ölçtü mü makina

bana sen hep göbekte toplamışsın maşallah demişti makina sonra da üst bacaklarda :)

metabolizma yaşın kaç çıktı :) ben bi de ona sevinmiştim o güzel çıkmıştı :)

Kuzum yok nerede olduğunu söylemedi yağların namıssız. Meta yaşım 21 ya da 22 çıktı ay ben şok ben de çok şaşırdım ve sevindim ona ama 15 kg yağ ne demek ya çıldırıciiim

Kuzum yok nerede olduğunu söylemedi yağların namıssız. Meta yaşım 21 ya da 22 çıktı ay ben şok ben de çok şaşırdım ve sevindim ona ama 15 kg yağ ne demek ya çıldırıciiim

benim de 12 kilo yağ çıkmıştı sanırım hatta sadece karın bölgesi mi yoksa tamamı mı eve gidince bakayım

29.9 yaşındayım metabolizma yaşım 25 çıkmıştı ben de ona sevindim :)

diyetisyen senin sıkıntı kilo değil yağ oranı azaltıp kas oranı yükseltmek demişti

Ben 77 kilo ile diyetisyen e gittiğimde sadece karin bölgesinde gövde bölümü yani 17 kilo yağ çıkmıştı çok üzülmüştüm zaten eşim o ara bana hamile misin sen yoksa da demişti

Utanarak ve yine utanarak yazıyorummmm mm 57.
Hangi insan 3 hafta da 5 kilo alır kiiii için
Bennnnnnn. Nasıl başardım bilmiyorum

yuh anasınııııııııııııııııııııı

57 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

marlin sen naptın

kaptannnnnnnnn koş koşşşşşşşşşş bak marlin kaç kilooooo olmuş

yok ki olsada yesem keşke, çekmecemde sadece elma var kantinde de hep bisküvi tarzı şeyler ama 4 çizi ile sıkıntı geçti sanırım çayın yanına bir şeyler istedim diye oldu
Canım keşke çayı biraz azaltsan keşke. . Çünkü çay resmen insanın iştahını açıyor.. kuru kuru içilmiyor ki . İlla yanına bişey lazım. .

Canım keşke çayı biraz azaltsan keşke. . Çünkü çay resmen insanın iştahını açıyor.. kuru kuru içilmiyor ki . İlla yanına bişey lazım. .
ya hiç sorma canım bide bizim birimdekiler hep iş yerinde kahvaltı yapıyorlar anam bir görsen sabah sabah simitler poğaçalar börekler en azından 4 çizi ile atlattım ders oldu yanıma sağlıklı atıştırmalıklardan alacam

Utanarak ve yine utanarak yazıyorummmm mm 57.
Hangi insan 3 hafta da 5 kilo alır kiiii için
Bennnnnnn. Nasıl başardım bilmiyorum
Canım onun cok rahat 2 kilosu ödemdir çok çabuk toparlarsın moral bozma lütfen:)
şu an inmiştir bayaaa biii :)
Evet canim su an vücudumda toplam 14 kilo yağ var bacaklar ve kol da dahil. meto yaşım 20 çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…