Böyle durumlar için ben hep çantamda bir küçük şey içinde üzüm leblebi kuru kayısı badem ceviz bulundururum. İyi oluyor.sende koy çekmecene dursun.bozulmuyoryok ki olsada yesem keşke, çekmecemde sadece elma var kantinde de hep bisküvi tarzı şeyler ama 4 çizi ile sıkıntı geçti sanırım çayın yanına bir şeyler istedim diye oldu
ben de azalttım aslında 10 bardağı geçmiyorum 20 den fazla içiyordumBende toplasan 2 en fazla 3 bardak içerim..
aynen ya ben de öyle yapacamBöyle durumlar için ben hep çantamda bir küçük şey içinde üzüm leblebi kuru kayısı badem ceviz bulundururum. İyi oluyor.sende koy çekmecene dursun.bozulmuyor
Ayyy sus kız kimse duymasınyuh anasınııııııııııııııııııııı
57 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
marlin sen naptın
kaptannnnnnnnn koş koşşşşşşşşşş bak marlin kaç kilooooo olmuş
Ahh Canım benim. Çok sağol ya moralimi düzelttin.inşallah öyledir de hemen giderCanım onun cok rahat 2 kilosu ödemdir çok çabuk toparlarsın moral bozma lütfen:)
Evet canim su an vücudumda toplam 14 kilo yağ var bacaklar ve kol da dahil. meto yaşım 20 çıkmıştı.
Ankacim benim yazdıklarımı arada kaynat olur muKızlar sabah sabah ne konuştunuz ya 6 sayfa birikmiş. Okuyamadım daha okucam birazdan
Ben süte biraz tarçın ekliyorum. Yanına da 3 ceviz yada badem baya tok tutuyor o zaman.aynen ya ben de öyle yapacambide sabah artistlik yapıp sütün yanında kayısı bile yemedim süt yeter dedim 1 saate içim geçti sabah spor yaptım ondan galiba
Azmine hayranım canım
MasaAllah.
Ben 56.8 dim sabah .cuma günü tartilmayi düşünüyorum birde.bende liste dışı olarak aranıza katılayım bari.yoksa bir ay sonra 70 kilo olucam
paylaşım yaptım geçen hafta 3 gün. Daha sonra cuma cumartesi pazar tatil olunca yazamadım ama hepsini şimdi yazıcam. Benim zayiflamam lazım listeye girmem lazımcanım günlük menü spor su paylaşımı
diğer arkadaşların menülerine yorum
her cuma kilo bildirimi şart
eğer bunları yapamam dersen liste dışı da devam edebilirsin
Kızlar sabah sabah ne konuştunuz ya 6 sayfa birikmiş. Okuyamadım daha okucam birazdan
Ayyy sus kız kimse duymasın
Zaten moralim bozuk üstüme gelmeyesa .
Pis bogazlikta çığır açtım. dün kahvaltıdaydik. Bir sürü tatlı yedim.
Ben de senin gibi irade yok kiiii
paylaşım yaptım geçen hafta 3 gün. Daha sonra cuma cumartesi pazar tatil olunca yazamadım ama hepsini şimdi yazıcam. Benim zayiflamam lazım listeye girmem lazım
Cuma
Sabah
2 dilim kepekli ekmek arasına yağsız tost
2 bardak çay
öğle
8 tane çiğ köfte
Bol yeşillik
2 bardak çay
Akşam
2 bardak çay
Cuma günü sabah akşam misafirim vardı malesef spor yapamadım ama yapmış gibi oldum.1 litrede su içtim.
Cumartesi
Sabah
1 tane şekersiz nescafe
Öğlen
10 tane yaprak sarması
3 bardak çay
1 tane şekersiz kahveli kurabiye
Akşam
1 dilim ekmek arası peynir
1 saat yürüyüş, leslie 3 mil, 1,5 litre su
Pazar
Sabah
2 kepekli ekmeğe yağsız tost
1 bardak çay
Öğlen
1 dilim ekmek arası acı sos
Akşam
2 dilim ekmek
Menemen
Cacık
30 dk yürüyüş, 1 litre su
hahahahahabenim de 12 kilo yağ çıkmıştı sanırım hatta sadece karın bölgesi mi yoksa tamamı mı eve gidince bakayım
29.9 yaşındayım metabolizma yaşım 25 çıkmıştı ben de ona sevindim :)
diyetisyen senin sıkıntı kilo değil yağ oranı azaltıp kas oranı yükseltmek demişti
kız cuma cumartesi pazar bize de tatildi. Ama buralardaydık. Hiç gelmemezlik etme bari arada gel. Menünü bile görmüyoruz öyle düşün.paylaşım yaptım geçen hafta 3 gün. Daha sonra cuma cumartesi pazar tatil olunca yazamadım ama hepsini şimdi yazıcam. Benim zayiflamam lazım listeye girmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?