Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar tartıldım. Cuma dan beri sabit.. çok sinirlendim kendime. . O sinirle dünden kalan keklere böreklere saldıracaktım. Gözüm döndü. Büyük bir bardak su içtim. Kekin ucundan azcık kopardım. Oğlumu sallıyorum şimdi.. sakinleştim şimdilik.. sonra kahvaltı yapıcam inş. .

sende mi yokk

sen kiiiiiiiiiiiiiiiiii 52 leri görmüş kişisinnnnn

sen kiiiiiiiiii ikili yarışmalarda beni geçtinnnnnnn

sen kiiiiiiiiiiiii süpersin

hadi canım yarış başlasın :)
O kişi benim demi başkası değil
O zaman sıkı sıkı tutuyordum canım yaaa.şimdi iyice saldım

ayyyyyyy ankaaaaaaaaaaaaa delirmeeeeeeeeeee ne güzel işteeeeeeeeeeeeeeee maşallahın var

Ilerde arkadaşların pişman olur belli olmaz. . Benimde arkadaşlarım yeni yeni evleniyor benim 2 çocuğum var. Ilerde boyumca olucak oğullarım inşallah diye teselli ediyorum kendimi..

Allah benden de o kadar.
Koca kaçıyordu zaar.

Kizlar ben kendimi tanıtayım. Yeni arkadaşlar var aramızda.
Yaşım;34
Boy:157
Kilo:sabah 56.8
3 kızım var
12,10 ve 2 yaşında
Almanya da yaşıyorum
En son kilolu hamile kalıp doğumdan sonra 74 kilo olunca tartıda ben sokkk.
Hemen diyet ve yürüyüşe başladım. Bebiş 7 aylık falandı o zaman tabi
Onuda gün bu gündür uğraşıyorum kilolar la başım dertte te.bir verip iki alıyorum
Yinede 74 ten 52 yi görmek büyük başarı benim için. Çünkü En son 10 yıl önce falan görmüştüm tartıda. İnşallah yine görebilirim

Ya sabahtan beri alıntı yaptım silindi etiket yaptım mesajı bitirene kadar siteden attı sinir oldum ya

Kısaca miulego 600 süper harikasın canım.

Sily spordan donemedi sanki merak etmeye başladım dağdan düşmüş olmasın

M marlin bizimle daha fazla takıl canım bu sen değilsin sen irade kraliçesisin. Özüne dön yavrum

kızlar ya Ramazan geliyor ne yapacağız 2 gün oruç tutmam lazımdı diyetteyim diye tutamadım benim gözüm dönüyo iftarda sahur yapmıyorum ondan galiba yaklaşık 1 saat masadan kalkmıyom ne bulursam nasıl yapacaz ramazanda nasıl beslenecez bilmiyorum aslında gün içinde 800 kalori falan alıyorum şimdi ama ramazanda nasıl olacak hiç oruçken diyet yaptınız mı

Gunaydın kızlar kahvaltım rezil bir durumda dogru düzgün bir cay bile içemedim otur kalk kapıya bak kv bişey der ona bak ayy masada kaldı şimdi de kız sokağa indi oturuyorum öyle

ben yapmıştım canım

iftar mutlaka corba salata bol su bi de ne yemek varsa ondan pilav tatlı hariç

sonra dinlenip spor hareket yaptım

sahurda da mutlaka meyve ve yumurta vardı (neden meyve vardı bılmıyorum ama yanlış olmasın susuzlugumu alıyordu sanırım benım )

Cumaya kadar gider inşallah yesen yine pişman olacaksın yapma

selam memnun oldum canım ben yeniyim hoş geldin

Ayyy inşallah dönebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…