Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bugünün harika geçtiiii
Cuma gunki kacamakla 60a ciktim canim geri 69.5 zor indim vicdan azabi yerinde durdurmuyo

Kiz olur mu c.tesi sabah 60 ciktim cuma kacamagi yuzunden +1kilo fazla ciktim bu sabah duatum geri 69.5 a ama merak etme kaptanim var gucumle cabaliyorum cumaya en kotu 59olurum geri ama amacim 58.5olmak

Eylülllllll
eyyyyylüüüüllllll
sakince bir yere otur şimdi. Kafanı güzelce boşalt. Ve kendine de ki ben 69.5 kilo değilim. Ogünler bitti artık. Biz inandık sana tartı inandı ama sen hala 69.5 kilo olmadığına inanmadın be canım yok yok 59.5 ti o sen artık 50 li kilolardasın

Ya vallahi benjm acimdan inanilir gibi degilayy cok guldum yanaklarim agridi agzim yirtilacak yaaa hahhaha

Kizlar ben aksam lahana yiyemiyecem kapagini acinca cok kotu koktu ya bide cok gaz yapti sistim
mercimek corbasi 3 elma dilim ptates salata yogurt olarak degistirdim

Anka @yesa1
Sabahki krizi başarıyla atlattım şükür. .
12 de kahvaltı; 2 yumurtayla peynirli maydonozlu omlet, domates, salatalık, şekersiz çay, 2 dilim tam tahıllı ekmek.. bı arada ben yumurtaya, Domatese falan hayatta tuz atmam..

Öğlen kekin ucundan bi parça kopardım..

Ara bi ince dilim karpuzun sekizde 3ü..

Akşam 18de, 5 mercimekli köfte, yarım kase koyun yoğurdu, salata. .

Günü kapatıyorum. .belki şekersiz çay yada kahve içebilirim.. spor fazla yapamıyorum ve bu konudan çok mutsuzum ama sınava 10 günüm kaldı..

Menün çok güzel hipo cum. Üzülme spor için sınavın geçince telafi edersin sporunu.

Seninkileri görünce utanıyorum valla. .ama hiç zmnım yok şaka gibi. .
Canım benim mesaim bitince hiç işim sorunluluğum yok napıcam evde spor yapıyorum. Çok farklıyız hiç takılma bile.. sen şuan spor yapamasan da kilo verebilirsin hem. Ama sadece sınavın geçene kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…