bugünün harika geçtiiiimenumü paylaşıyorum hanımlar
sabah
2 diyet etimek (1 dilim ekmek yerine geçiyormuş)
köz patlıcan
1 rafadan yumurta
1kk peynır
1 cevız
1kk yulaflı meyveli
ara kahve 1 kuru erık 1 hurma
öğlen
4köfte buyuklugunde tavuk ızgara
3 yk bamya susuz
1 köz soğan
1 kase yoğurt
ara 1 cevız
akşam
ıspanak ve yogurt 16.50
spor: kızlar 1 saat boyunca ALLAH ne verdiyse hunharca anlamsızca hareketlı sanshalayı ip atladım 120 tane skuat 30 tane Anka canım senın dunku attıgın vıdeonun hareketını yaptım 30 tane yanı bu 1 saatın içinde kosturup durdum .
sonrada 125 tane mekık cektım yerde bacak hareketleri yaptım
nasılımmm
Cuma gunki kacamakla 60a ciktim canim geri 69.5 zor indim vicdan azabi yerinde durdurmuyo
Kiz olur mu c.tesi sabah 60 ciktim cuma kacamagi yuzunden+1kilo fazla ciktim bu sabah duatum geri 69.5 a ama merak etme kaptanim var gucumle cabaliyorum cumaya en kotu 59olurum geri ama amacim 58.5olmak
ya hahahahahaahaha inatla kabullenmiyor yaKız 69.5 yazıp durma bişeyi 40 kere söylersen olur bak
bugünün harika geçtiiii
Eylülllllll
eyyyyylüüüüllllll
sakince bir yere otur şimdi. Kafanı güzelce boşalt. Ve kendine de ki ben 69.5 kilo değilim. Ogünler bitti artık. Biz inandık sana tartı inandı ama sen hala 69.5 kilo olmadığına inanmadın be canımyok yok 59.5 ti o sen artık 50 li kilolardasın
Yaş piyasaya çıktıTesekkur ederim canimm yatana kadar 3litre icerim
Su icmek bizim isimiz 1986dan beri
Aslan bebeğim
Senin neydi
Aslanım bee helal sana :)) ben yürüyüş yaptım 10000 adımı geçtim bile aksam da yapacam inşallahAslan bebeğimben yuzmeye gidiyorum bos durma sen de spor yap :)
Bendeniz ikizler :)Senin neydi
Kız 69.5 yazıp durma bişeyi 40 kere söylersen olur bak
Bendeniz ikizler :)
hahhaha ayy cok guldum yaa nalet gelesi rakam pisikolojimi bozdu
Ya vallahi benjm acimdan inanilir gibi degilbugünün harika geçtiiii
Eylülllllll
eyyyyylüüüüllllll
sakince bir yere otur şimdi. Kafanı güzelce boşalt. Ve kendine de ki ben 69.5 kilo değilim. Ogünler bitti artık. Biz inandık sana tartı inandı ama sen hala 69.5 kilo olmadığına inanmadın be canımyok yok 59.5 ti o sen artık 50 li kilolardasın
Kizlar ben aksam lahana yiyemiyecem kapagini acinca cok kotu koktu ya bide cok gaz yapti sistimben de yazayım menümü
sabah 1 bardak süt
arada 4 çizi
1 elma
Öğle lahana çorbası (yemeği de olabilir )
ara 1 kase erik
3 kayısı biraz leblebi
akşam yine lahana çorbası
15 dk leslie sabah yaptım
40 dk yürüyüş (akşam yapıcam)
Daha güzel olmuş bence afiyet olsunKizlar ben aksam lahana yiyemiyecem kapagini acinca cok kotu koktu ya bide cok gaz yapti sistim
mercimek corbasi 3 elma dilim ptates salata yogurt olarak degistirdim
Menün çok güzel hipo cum. Üzülme spor için sınavın geçince telafi edersin sporunu.Anka @yesa1
Sabahki krizi başarıyla atlattım şükür. .
12 de kahvaltı; 2 yumurtayla peynirli maydonozlu omlet, domates, salatalık, şekersiz çay, 2 dilim tam tahıllı ekmek.. bı arada ben yumurtaya, Domatese falan hayatta tuz atmam..
Öğlen kekin ucundan bi parça kopardım..
Ara bi ince dilim karpuzun sekizde 3ü..
Akşam 18de, 5 mercimekli köfte, yarım kase koyun yoğurdu, salata. .
Günü kapatıyorum. .belki şekersiz çay yada kahve içebilirim.. spor fazla yapamıyorum ve bu konudan çok mutsuzum ama sınava 10 günüm kaldı..
Sağol canımDaha güzel olmuş bence afiyet olsun
Seninkileri görünce utanıyorum valla. .ama hiç zmnım yok şaka gibi. .Menün çok güzel hipo cum. Üzülme spor için sınavın geçince telafi edersin sporunu.
Canım benim mesaim bitince hiç işim sorunluluğum yok napıcam evde spor yapıyorum. Çok farklıyız hiç takılma bile.. sen şuan spor yapamasan da kilo verebilirsin hem. Ama sadece sınavın geçene kadar :)Seninkileri görünce utanıyorum valla. .ama hiç zmnım yok şaka gibi. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?