Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım akşam acıkırsın.salata yoğurt ya da meyve ye mutlaka.spor da yapmışsın ne güzel dirençsiz kalma

Aynen ya. Benim eşim bişey demiyor Allahtan öyle dese kıyameti koparırım zaten
Yok cnm benım kı burnumdan getirir valla mutfağa girer bazen dolaba bakar saga sola bakar su niye burda bunu şuraya koy olmadı kendi toplar :) alıştım artık ona göre davranıyorum bazen bulasık makinasını boşaltmaya üşeniyorum esime diyorum gel diz bende bakayım nasıl oluyor diye oda diziyor sagolsun

Kız akşama bişi daha koy.. Spor yapamazsın. .

Boşver kiz @anka_misali sıkma canını bak hepimiz aynıyız cocuklara bir saat bakacak kimsem bile yok yanimda o sekilde evi idare etmeye çalışıyorum ben , artık canım sıkıldıkça yemiyorum.. daha sonra canim daha çok sıkılacak çünkü .. sen de yeme

ooo süper olmuş miu günü de 13.30 da kapatmışsın akşam bir şeycik yok ve yine sporda efsanesin

Cnm cok guzel de akşam yemegi hem az hemde erken olunca acıkmıyor musun merak ettim ben o saatte yesem yatana kadar elime geçeni yerim heralde
Acıkıyorum ki ama yemiyorum su içip duruyorum en kötü uyuyorum
Evet biraz bize göre kilolulardı ankacım. Akşam yetersiz ama şöyle oluyor bana akıl verin o zaman. İşten çıkınca eve gitmem 19:10 falan oluyor. O zaman da akşam yemeği geç saate kalmış oluyor. Napcağımı bilemiyorum ya
ayyyy akşam acıkmaz mısın :) akşamı arttır bence sebze yemeği ye mesela

bi de yemek kaşığıyla kırmızı et nasıl oluyor :)
şöyle oluyor: yemek tas kebabıydı içinde havuç patates de vardı kuşbaşı kırmızı etle. Hem de yağlıydı. Sadece kırmızı etlerini yağını süzerek ayırıp yedim. 3 yk etti :)
Canım akşam acıkırsın.salata yoğurt ya da meyve ye mutlaka.spor da yapmışsın ne güzel dirençsiz kalma
Akşam eve gitmem geç saat oluyor ya
Kız akşama bişi daha koy.. Spor yapamazsın. .
ne koyayım hippocum 19:30 civarı oluyor akşam yemeğim napcam ben
Mıu nun rakibi kimdi :)
Eylülcüm ve db55 cim
ooo süper olmuş miu günü de 13.30 da kapatmışsın akşam bir şeycik yok ve yine sporda efsanesin
Efsaneleşicem akşamkileri de yapınca incicim. Hele bi mesai biteydi iyiydi.

ben de yazayım menümü
sabah 1 bardak süt
arada 4 çizi
1 elma
Öğle lahana çorbası (yemeği de olabilir )
ara 1 kase erik
3 kayısı biraz leblebi
akşam yine lahana çorbası
15 dk leslie sabah yaptım
40 dk yürüyüş (akşam yapıcam)

Canım akşam bir dilim tahıl ekmeği de ye. Benden bile az yediklerin ayol.

Ya varya okuyup çıkıyorum sadece ama yazcam menümü bugün benim küçük oglumun hiç uyuyasi gelmedi ne hikmetse sabahtan beri onu etrafindayim

vayyyyyyyyy lahana corbası detoxuuuuuuuuu

supersin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…