Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım benim mesaim bitince hiç işim sorunluluğum yok napıcam evde spor yapıyorum. Çok farklıyız hiç takılma bile.. sen şuan spor yapamasan da kilo verebilirsin hem. Ama sadece sınavın geçene kadar :)
Bugünlerinin kıymetini bil koltukta uyuya kalma lüksüm bile yok

YİNE GÜNÜN EN GÜZEL MENULERİNDE

Menü güzel canım da o kek ne zaman bitecek

Tuh korktu mu acaba
florence_N yuvana don kuzum nere gittin
Yok arkadasim ya. Dün akşam yemeğinden sonra bir üşüme titreme geldi, kisliklari giyip battaniye altında uyudum. Gece bir kalktım vertigom azmis, bir baş dönmesi. Bu gün da saat 6 ya kadar yattım, eşim 11 gibi iğnemi yaptı ama anca kendime geldim. Yoparlayip yazacağım.

Geçmiş olsun flo biran önce sağlık versin Allah hemen ayağa kalk inşallah

Evet ya ev çok dağınık
Hiç bir şeye yetişemiyorum. Güya ramazana kadar bütün evi dip köşe bitirecektim ama olmadı. Dağınıklık bütün enerjimi alıyor.
Bende aynıyım canım. Hergün akşam plan yapıyorum sabah yapacağım işleri diye
.Ama sabah ya kız durmuyor ya birşey çıkıyor. Çok moralim bozuluyor. Evin hali içler acısı. Oturup ağlayasım geliyor

Kankam, rakibim.. nerelerdesin.. geçmiş olsun.. valla merak ettim.. korktu kaçtı mı acaba benden dedim

Ya dimi bazen nasıl geçiyor zaman anlamıyorum. .

Kizlar menümü yazayım. Kaç gündür yemek krizindeydim. Bugün anca bu kadar oldu.zaman la daha iyi olur bence
Sabah;sade Türk kahvesi
KahvaltıM;1 buçuk yumurtali ve peynir li omlet,zeytin,domates,biber,salatalık,1 dilim tb ekmegi,5 badem
Öğle ;10 badem ve bir armut
Ara;sade Türk kahvesi
Aksam;1 dilim ekmek,1 kase çorba,fırında köfte ve sebze,3 dilim patates,salata
Ara (saat17;30);1 kuru kayısı;3 ceviz
Spor;sabah yarım saat lesli ve öğle yarım saat lesli yaptım
Su;2 buçuk litre

Gayet guzell afiyet seker bal olsun

İyi akşamlar kızlar kusura bakmasın yeni giriş yaptım bu sayfayı gördüm eğer yer varsa bende aranıza girmek isteri
Gayet guzell afiyet seker bal olsun

2012 yılında işten çıktığımda 64 kiloydum hayat düzeni değişince kilo almaya başladım 2015 yılında hamile kaldım 75 ile sonra doğum emzirme derken 87 ye çıktım artık bu aralar iyicede moralim bozulmaya başladı

Anka hadi kalk mutfağı topla spor olur

Topladım çiçek gibi yaptım tertemiz. 3 tane de dolap duzenledim mutfakta

Çok geçmiş olsun canım.

Ooo akşam yaptığım planları görsen dünyayı kurtaracak gibi bir enerjiyle plan yapıyorum sabah kalkıyorum possss gidiyor.

Akşamı kaçta yedin de 17.30 da ara yaptın anlamadım ki. Sanada rakip bulalım mı

İyi akşamlar kızlar kusura bakmasın yeni giriş yaptım bu sayfayı gördüm eğer yer varsa bende aranıza girmek isteri
Canım maalesef yerimiz yok ama ben liste dışı takılmak istiyorum yer açılınca girerim listeye dersen başım üstüne

Kızlar sporumu yaptım valla.. 1mil Leslie. . 5 dak zumba.. birazda bölgesel çalışırsam tamam. .
Hippocum sen busun bak herün öyle ya da böyle sporunu yapıyorsun.
Marlin daha nolsun harika bence tabi saatleri de geç değilse
Moral bozma hiç vakit kaybetmeden yeme düzenini ayarlamakla başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…