- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Bugünlerinin kıymetini bilCanım benim mesaim bitince hiç işim sorunluluğum yok napıcam evde spor yapıyorum. Çok farklıyız hiç takılma bile.. sen şuan spor yapamasan da kilo verebilirsin hem. Ama sadece sınavın geçene kadar :)
Biliyorum bilmem miiiii :))Bugünlerinin kıymetini bilkoltukta uyuya kalma lüksüm bile yok
menumü paylaşıyorum hanımlar
sabah
2 diyet etimek (1 dilim ekmek yerine geçiyormuş)
köz patlıcan
1 rafadan yumurta
1kk peynır
1 cevız
1kk yulaflı meyveli
ara kahve 1 kuru erık 1 hurma
öğlen
4köfte buyuklugunde tavuk ızgara
3 yk bamya susuz
1 köz soğan
1 kase yoğurt
ara 1 cevız
akşam
ıspanak ve yogurt 16.50
spor: kızlar 1 saat boyunca ALLAH ne verdiyse hunharca anlamsızca hareketlı sanshalayı ip atladım 120 tane skuat 30 tane Anka canım senın dunku attıgın vıdeonun hareketını yaptım 30 tane yanı bu 1 saatın içinde kosturup durdum .
sonrada 125 tane mekık cektım yerde bacak hareketleri yaptım
nasılımmm
Anka yesa
Sabahki krizi başarıyla atlattım şükür. .
12 de kahvaltı; 2 yumurtayla peynirli maydonozlu omlet, domates, salatalık, şekersiz çay, 2 dilim tam tahıllı ekmek.. bı arada ben yumurtaya, Domatese falan hayatta tuz atmam..
Öğlen kekin ucundan bi parça kopardım..
Ara bi ince dilim karpuzun sekizde 3ü..
Akşam 18de, 5 mercimekli köfte, yarım kase koyun yoğurdu, salata. .
Günü kapatıyorum. .belki şekersiz çay yada kahve içebilirim.. spor fazla yapamıyorum ve bu konudan çok mutsuzum ama sınava 10 günüm kaldı..
Yok arkadasim ya. Dün akşam yemeğinden sonra bir üşüme titreme geldi, kisliklari giyip battaniye altında uyudum. Gece bir kalktım vertigom azmis, bir baş dönmesi. Bu gün da saat 6 ya kadar yattım, eşim 11 gibi iğnemi yaptı ama anca kendime geldim. Yoparlayip yazacağım.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tez zamandaDamar tıkanıklığı vardı canım.şükür şimdi iyiyim
Geçmiş olsun flo biran önce sağlık versin Allah hemen ayağa kalk inşallahYok arkadasim ya. Dün akşam yemeğinden sonra bir üşüme titreme geldi, kisliklari giyip battaniye altında uyudum. Gece bir kalktım vertigom azmis, bir baş dönmesi. Bu gün da saat 6 ya kadar yattım, eşim 11 gibi iğnemi yaptı ama anca kendime geldim. Yoparlayip yazacağım.
Bende aynıyım canım. Hergün akşam plan yapıyorum sabah yapacağım işleri diyeEvet ya ev çok dağınık
Hiç bir şeye yetişemiyorum. Güya ramazana kadar bütün evi dip köşe bitirecektim ama olmadı. Dağınıklık bütün enerjimi alıyor.
Kankam, rakibim.. nerelerdesin.. geçmiş olsun.. valla merak ettim.. korktu kaçtı mı acaba benden dedimYok arkadasim ya. Dün akşam yemeğinden sonra bir üşüme titreme geldi, kisliklari giyip battaniye altında uyudum. Gece bir kalktım vertigom azmis, bir baş dönmesi. Bu gün da saat 6 ya kadar yattım, eşim 11 gibi iğnemi yaptı ama anca kendime geldim. Yoparlayip yazacağım.
Ya dimi bazen nasıl geçiyor zaman anlamıyorum. .Bende aynıyım canım. Hergün akşam plan yapıyorum sabah yapacağım işleri diye
.Ama sabah ya kız durmuyor ya birşey çıkıyor. Çok moralim bozuluyor. Evin hali içler acısı. Oturup ağlayasım geliyor
Evet çok hızlı bir şekilde geçiyor hemde.hiç birşeye yetişemiyorum. Temizliğe bir başlasam bütün ev beni bekliyorYa dimi bazen nasıl geçiyor zaman anlamıyorum. .
Gayet guzell afiyet seker bal olsunKizlar menümü yazayım. Kaç gündür yemek krizindeydim. Bugün anca bu kadar oldu.zaman la daha iyi olur bence
Sabah;sade Türk kahvesi
KahvaltıM;1 buçuk yumurtali ve peynir li omlet,zeytin,domates,biber,salatalık,1 dilim tb ekmegi,5 badem
Öğle ;10 badem ve bir armut
Ara;sade Türk kahvesi
Aksam;1 dilim ekmek,1 kase çorba,fırında köfte ve sebze,3 dilim patates,salata
Ara (saat17;30);1 kuru kayısı;3 ceviz
Spor;sabah yarım saat lesli ve öğle yarım saat lesli yaptım
Su;2 buçuk litre
İyi akşamlar kızlar kusura bakmasın yeni giriş yaptım bu sayfayı gördüm eğer yer varsa bende aranıza girmek isteri
12. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER
12.TAKIM KAPTANI : anka_misali
12. TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: @yesa1
12.TAKIM KURALLARI:
1.)her üye karar defterinin son sayfasını okumak zorundadır. Karar defteri için tıklayın:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yarismasi-nedir-karar-defteri.154953/page-27
2.)her cuma en geç saat 12 ye kadar tum uyeler bıldırım yapmıs olacaktır. cuma gunu mazeretlı olup bıldırım yapamayacak uyeler persembe gununden bıldırım yapacaklardır.mazeretler cuma bıldırım saatıne bırakılmayacaktır.2 kez ust uste (mazeretsiz) bıldırım yapmayan uye takım dısı bırakılacaktır.
3.)hergun ıstısnasız ve eksıksız tum arkadaslarımız menu+spor+ıcılen su ve bıtkı cayı mıktarını yazacaklardır.
4.)her gün diğer takım uyelerinin menulerini yorumlamak mecburidir.
5.)2gun ust uste yapılan kacamaklarda ve spor eksıklıgınde/yapılmayısında takım uyelerıyle bırlıkte karar verılıp spor cezası alacaktır.hangı cezayı alacagına takım karar verecektır.
6.)Her gün 5 mesaj yazmak mecburidir. Kaptana bildirmeden uzun sure devamsızlık yapan kişi uyarı alır. davranışını devam ettirirse takım dışı bırakılır.
7.)Saat 19,00 dan sonra yemek yasak. ozellikle perşembe gunleri bu kurala bilhassa uyulmasını çok rica ediyorum
8.)En az 1,5 lt su ve en az 15 dk spor yapmak mecbur. yapılan sporlar mutlaka menulerin altına not olarak bırakılacak.
9.)2 hafta sabit kalan veya kilo yarışmacı uyarı alır. 3. hafta en az 300 gr vermezse liste dışı bırakılır....
10. yeni uyelerin deneme suresi 15 gündür. yeni uyelerin listeye girebilmeleri için kurallara uyması ve deneme sureleri içinde en az 1 kilo vermiş olmaları gerekir.
[tr]
florence_N @aktayarda 17.05.2017 1.58 55 64,5 -
[td]Üye Adı[/td]
[td]başlama tarihi[/td]
[td]boy[/td]
[td]hedef[/td]
[td]başlangıç kilo[/td]
[td] 12 Mayıs[/td]
[td]19 Mayıs [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anka [/td]
[td]05.05.2017[/td]
[td]165[/td]
[td]57[/td]
[td]69.5[/td]
[td]69.2[/td]
[td]68,4 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]yesa [/td]
[td]05.05.2017[/td]
[td]1,57[/td]
[td]49[/td]
[td]54,6[/td]
[td]54,3[/td]
[td]53,7 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]@Sily [/td]
[td]05.05.2017[/td]
[td]1,63[/td]
[td]60[/td]
[td]68,4[/td]
[td]67[/td]
[td]66,5 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylul7158eylul [/td]
[td]05,05,2017[/td]
[td]1,60[/td]
[td]55[/td]
[td]60[/td]
[td]59,5[/td]
[td]59 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] @tevafuk55 [/td]
[td]05,05,2017[/td]
[td]172[/td]
[td]58[/td]
[td]65,4[/td]
[td]64,9[/td]
[td]63,8 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]@MiuLego [/td]
[td]05,05,2017[/td]
[td]1,64[/td]
[td]55[/td]
[td]61,5[/td]
[td]59,5[/td]
[td]58,8 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]@db55[/td]
[td]06,05,2017[/td]
[td]158[/td]
[td]50[/td]
[td]58[/td]
[td]57[/td]
[td]57 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hippotalamus [/td]
[td]06,05,2017[/td]
[td]175[/td]
[td]80[/td]
[td]93.5[/td]
[td]92,3[/td]
[td]90,8[/td]
[/tr]
[tr]
[td]@5816bursa [/td]
[td]06,05,2017[/td]
[td]167[/td]
[td]65[/td]
[td]75[/td]
[td]74,4[/td]
[td]73,9 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]@erdnctuba85 [/td]
[td]06,05,2017[/td]
[td]165[/td]
[td]52[/td]
[td]64[/td]
[td] 63,5[/td]
[td]62.2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] @umut-16 [/td]
[td]06,05,2017[/td]
[td]156[/td]
[td]56[/td]
[td]70[/td]
[td]69,3[/td]
[td]70 [/td]
[/tr]
[tr][/tr] [td]07,05,2017[/td]
[td]162[/td]
[td]60[/td]
[td]83.3[/td]
[td]82,7[/td]
[td]82,7[/td]
[tr]
[td]@inciakis [/td]
[td]17,05,2017[/td]
[td]1,70[/td]
[td]63[/td]
[td]77[/td]
[td]-[/td]
[td]75.3 [/td]
[/tr] [td]64,5[/td]
[tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
1 HAFTALIK HEDEF TABLOSU
GELECEK CUMA GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ KİLOLAR
1. Anka_misali=> 67.9 = 500 gram vermek
2. Hippotalamus=> 89.5 = 1300 gram vermek
3. yesa1=> 53 = 700 gram vermek
4. inciakis => 73= 2.300 gram vermek
5. umut-16=> 69= 1 kilo vermek
6.Sily =>66 = 500 gram vermek
7. MiuLego => 57.8 = 1000 gr vermek
8. florence_N=>80.5, 1200 Gr vermek.
9. Erdnctuba85: 61.2 = 1 kilo vermek
10. Tevafuk55: 62.9 = 900 gr vermek
11.eylul7158eylul 58.5 =500 gr vermek
12.5816bursa 73.9=900 gr vermek
13. Db55 56.5= 500 gr vermek
Gayet guzell afiyet seker bal olsun
Yok arkadasim ya. Dün akşam yemeğinden sonra bir üşüme titreme geldi, kisliklari giyip battaniye altında uyudum. Gece bir kalktım vertigom azmis, bir baş dönmesi. Bu gün da saat 6 ya kadar yattım, eşim 11 gibi iğnemi yaptı ama anca kendime geldim. Yoparlayip yazacağım.
Bende aynıyım canım. Hergün akşam plan yapıyorum sabah yapacağım işleri diye
.Ama sabah ya kız durmuyor ya birşey çıkıyor. Çok moralim bozuluyor. Evin hali içler acısı. Oturup ağlayasım geliyor
Kizlar menümü yazayım. Kaç gündür yemek krizindeydim. Bugün anca bu kadar oldu.zaman la daha iyi olur bence
Sabah;sade Türk kahvesi
KahvaltıM;1 buçuk yumurtali ve peynir li omlet,zeytin,domates,biber,salatalık,1 dilim tb ekmegi,5 badem
Ara;sade Türk kahvesi
Su;2 buçuk litre
Canım maalesef yerimiz yok ama ben liste dışı takılmak istiyorum yer açılınca girerim listeye dersen başım üstüneİyi akşamlar kızlar kusura bakmasın yeni giriş yaptım bu sayfayı gördüm eğer yer varsa bende aranıza girmek isteri
Hippocum sen busun bak herün öyle ya da böyle sporunu yapıyorsun.Kızlar sporumu yaptım valla.. 1mil Leslie. . 5 dak zumba.. birazda bölgesel çalışırsam tamam. .
Marlin daha nolsun harika bence tabi saatleri de geç değilseKizlar menümü yazayım. Kaç gündür yemek krizindeydim. Bugün anca bu kadar oldu.zaman la daha iyi olur bence
Sabah;sade Türk kahvesi
Ara;sade Türk kahvesi
Su;2 buçuk litre
Moral bozma hiç vakit kaybetmeden yeme düzenini ayarlamakla başla.2012 yılında işten çıktığımda 64 kiloydum hayat düzeni değişince kilo almaya başladım 2015 yılında hamile kaldım 75 ile sonra doğum emzirme derken 87 ye çıktım artık bu aralar iyicede moralim bozulmaya başladı
Dünkü monumu yazmaya üşeniyorum foto atıyorum su 2500de kaldıRakipflorence_N nerdesin? Menüyü görmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?