Çocuk sporu yapıyorsun kalori yakıyorsun :)Ya varya okuyup çıkıyorum sadece ama yazcam menümü bugün benim küçük oglumun hiç uyuyasi gelmedi ne hikmetse sabahtan beri onu etrafindayim
aynen aferin
helal kaptanBebeği arabaya koydum sitenin etrafında turladım geldim. Bu krizi de başarıyla atlattım kızlar
Çocuk sporu yapıyorsun kalori yakıyorsun :)
inşallah yarın mükafatını alırımvayyyyyyyyy lahana corbası detoxuuuuuuuuu
supersin canım :)
Süper yaa işte,,, KEPTIN DEDİĞİN..Bebeği arabaya koydum sitenin etrafında turladım geldim. Bu krizi de başarıyla atlattım kızlar
Şimdi bir kahve daha içip eve girişeceğim. Mutfağı toplasam yeter si düşünün halini.Süper yaa işte,,, KEPTIN DEDİĞİN..
Canım ya çorbaların yanına gözüm yoğurt aradı en azından. gün içinde 700 kalori ancak almışsın metobolizman durmasın bakben de yazayım menümü
sabah 1 bardak süt
arada 4 çizi
1 elma
Öğle lahana çorbası (yemeği de olabilir )
ara 1 kase erik
3 kayısı biraz leblebi
akşam yine lahana çorbası
15 dk leslie sabah yaptım
40 dk yürüyüş (akşam yapıcam)
Akşam yemeği ara öğün olmuş canım bana göre 7.30 geç bir saat değil yemek.icin. sadece ara yapmazsın hafif yersin. Mesela çorba yoğurt veya çorba salata gibiCanlarım menümü yazayım ki akşam başka bişey yememek zorunda kalayım.
Uyanınca 1 kuru kayısı 1 bardak ılık su
08:10 sade nescafe
Kahvaltı 09:20
Tam buğday ekmeğine kaşarlı tost, çay
Ara 11:20 sade türk kahvesi
Öğle 13:30
1 kase şehriye çorbası, 3 yk kırmızı et, 1 yk yoğurt, 1 küçük kase salata
Ara 14:25 sade türk kahvesi
Akşam 17:00
1 ayran, 5 çiğ badem
Su: 2 lt (3 lt olur uyuyana kadar)
Spor: (yaptıklarım)
30 dk yürüyüş bandı
20 dk eliptik
10 dk bisiklet
(Akşam yapacaklarım)
50 squat
100 jumping jack
125 mekik (31 günlük mekik programı 16. Gün)
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
20 dk stepper
Akşam yemeği ara öğün olmuş canım bana göre 7.30 geç bir saat değil yemek.icin. sadece ara yapmazsın hafif yersin. Mesela çorba yoğurt veya çorba salata gibigündüz ve spor harika canım bol eksi olsun:)
menumü paylaşıyorum hanımlar
sabah
2 diyet etimek (1 dilim ekmek yerine geçiyormuş)
köz patlıcan
1 rafadan yumurta
1kk peynır
1 cevız
1kk yulaflı meyveli
ara kahve 1 kuru erık 1 hurma
öğlen
4köfte buyuklugunde tavuk ızgara
3 yk bamya susuz
1 köz soğan
1 kase yoğurt
ara 1 cevız
akşam
ıspanak ve yogurt 16.50
spor: kızlar 1 saat boyunca ALLAH ne verdiyse hunharca anlamsızca hareketlı sanshalayı ip atladım 120 tane skuat 30 tane Anka canım senın dunku attıgın vıdeonun hareketını yaptım 30 tane yanı bu 1 saatın içinde kosturup durdum .
sonrada 125 tane mekık cektım yerde bacak hareketleri yaptım
nasılımmm
Cuma gunki kacamakla 60a ciktim canim geri 69.5 zor indim vicdan azabi yerinde durdurmuyoBu
Bu enerjiyi neye borçluyuz
At artık şu 60 psikolojisini eylül. 60 yok artık gitti onlar kurtuldun onlardan inan artıkCuma gunki kacamakla 60a ciktim canim geri 69.5 zor indim vicdan azabi yerinde durdurmuyo
Harika dengeli süper bir menü olmuş canım spor şahanemenumü paylaşıyorum hanımlar
sabah
2 diyet etimek (1 dilim ekmek yerine geçiyormuş)
köz patlıcan
1 rafadan yumurta
1kk peynır
1 cevız
1kk yulaflı meyveli
ara kahve 1 kuru erık 1 hurma
öğlen
4köfte buyuklugunde tavuk ızgara
3 yk bamya susuz
1 köz soğan
1 kase yoğurt
ara 1 cevız
akşam
ıspanak ve yogurt 16.50
spor: kızlar 1 saat boyunca ALLAH ne verdiyse hunharca anlamsızca hareketlı sanshalayı ip atladım 120 tane skuat 30 tane Anka canım senın dunku attıgın vıdeonun hareketını yaptım 30 tane yanı bu 1 saatın içinde kosturup durdum .
sonrada 125 tane mekık cektım yerde bacak hareketleri yaptım
nasılımmm
At artık şu 60 psikolojisini eylül. 60 yok artık gitti onlar kurtuldun onlardan inan artık
Kiz olur mu c.tesi sabah 60 ciktim cuma kacamagi yuzundenAt artık şu 60 psikolojisini eylül. 60 yok artık gitti onlar kurtuldun onlardan inan artık
Tesekkur ederim canimm yatana kadar 3litre icerimHarika dengeli süper bir menü olmuş canım spor şahanesu miktarı da iyiyse
Kız 69.5 yazıp durma bişeyi 40 kere söylersen olur bakKiz olur mu c.tesi sabah 60 ciktim cuma kacamagi yuzunden+1kilo fazla ciktim bu sabah duatum geri 69.5 a ama merak etme kaptanim var gucumle cabaliyorum cumaya en kotu 59olurum geri ama amacim 58.5olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?