Çok güzel :)Dünkü monumu yazmaya üşeniyorum foto atıyorum su 2500de kaldıEki Görüntüle 1999017 Eki Görüntüle 1999018
Sağol canım iyiyim kilo vermekle geçiyor gunlerimizHoşbuldum canım. Çok sağol. Nasılsın
Geçmiş olsun canım şimdi nasilsinYok arkadasim ya. Dün akşam yemeğinden sonra bir üşüme titreme geldi, kisliklari giyip battaniye altında uyudum. Gece bir kalktım vertigom azmis, bir baş dönmesi. Bu gün da saat 6 ya kadar yattım, eşim 11 gibi iğnemi yaptı ama anca kendime geldim. Yoparlayip yazacağım.
Kafam sepet gibi. Dönmesi geçti ama. Sağol.Geçmiş olsun canım şimdi nasilsin
Canım her s3y normal sınırlarda maşallah ama mesela yağ oranı yüzde 20 ile 28 arası diyor ya seninki neden alt sınıra yakın olmasın
Çok geçmiş olsun canımKafam sepet gibi. Dönmesi geçti ama. Sağol.
Tsk. Koca gün 3 bardak su içtim sadece. Bulantim geçti ama, ekmek çok yedim valla. Kendim yapmayınca yemeği kaçtı biraz.. Yarına telafi inşallah. Bir daha spor cezası vermem kendime. Hep kasları dinlendirmedigimden oldu. Yemek cezası vereyim en iyisi.Çok geçmiş olsun canım
Süpersin rakibemmmm tebrik ederim bol eksiler sanaMenüm
Sabah 1 bardak süt bir kuru kayisi
Ara avuç içi kuruyemiş sade kahve
Ögle çok bol salata 1 dilim ekmek
Ara türk kahvesi 1 hurma 1 bitter
Akşam 18.30: 1 kase çorba 4 kaşık yoğurt
Ara 1 avuç patlamış mısır
Türk kahvesi 2 k kayısı
Bitki çayları 2.5 litre su
Ekmek bu kadar çok olmasa saçma bir gün değil aslında..Bugün saçma salak bir gün oldu
12 ye kadar bir şey yiyip içmedim. 12de taze fasulye, yoğurt ve çeyrek ekmek.
6da 1 minicik incik, 1 küçük patates, 1 soğan, 1 kase mercimek çorbası, avuç içim kadar pide.
Sily çok güzel menü ve spor. Yarın ben de közlenmiş patlıcan yiyeceğim bayılırımmmmmMerhaba kizlarrr bugünkü listem,
Sabah 3 büyük su bardagi su, 1 fincan sekersiz türk kahvesi, karatay kahvaltisi, aralar bes alti tane kiraz , bir tane nektarin, bir tane çilek, ceyrek elma, aksam da közlenmiş patlican yogurtlu, su an itibariyle 3 lt su, spor 1 mil leslie fast, aksama kadar cocuk uyutmaya calismason olarakta bi saat yüzme, simdide bi türk kahvesi daha icicemmm sonra da gec saatlere kadar ders caliscamm.. herkesin simdiden yarin sabah uyandiklarinda en az -500 olmasini diliyorum
Yeşil çay içmiyorum canım ona ağırlık vereyim bari spordan sonra. Çok teşekkür ederimCanım her s3y normal sınırlarda maşallah ama mesela yağ oranı yüzde 20 ile 28 arası diyor ya seninki neden alt sınıra yakın olmasınbenim sana tavsiyem yağ yakan yiyeceklere yonelmn bol salata yeşil çay türk kahvesi gibi. Spor sonrası bitki çayı da yağ yakımını hizlandiriyirmus. Birde canım bak kalori miktarını bana göre 1000 kalori civarında tutmalısın çünkü bak bebelere 1300 kalori alabiliyormusin
Hafif beslenme bu sanırım. Kahvaltıyı daha güzel aramadı değil gözüm ama belki baktin yoktu. Afiyet olsun. Sporun yok mu?Menüm
Sabah 1 bardak süt bir kuru kayisi
Ara avuç içi kuruyemiş sade kahve
Ögle çok bol salata 1 dilim ekmek
Ara türk kahvesi 1 hurma 1 bitter
Akşam 18.30: 1 kase çorba 4 kaşık yoğurt
Ara 1 avuç patlamış mısır
Türk kahvesi 2 k kayısı
Bitki çayları 2.5 litre su
Ben de bayiloyorum kozlenmis her seyeEkmek bu kadar çok olmasa saçma bir gün değil aslında..
Sily çok güzel menü ve spor. Yarın ben de közlenmiş patlıcan yiyeceğim bayılırımmmmm
Zayiflayinca piknik yapcazya sen de ankaradaydin dimiOlsa da yesek. Yoldan çıkmaya nasıl da müsaitim
Evet ankara sily ama şuan ağzımın suları aktı hepsini hayal ettim ya Allahımmmmmm köz nasıl güzel yapıyor herşeyi kim bulduysa Allah razı olsunZayiflayinca piknik yapcazya sen de ankaradaydin dimibi mangal yapariz bi de közde patlican biber domates yaparizzz ohhh mismis hele bi kilo verelimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?