Neyse dur yaaa boyle giderse ben kalkip bi daha yicemEvet ankara sily ama şuan ağzımın suları aktı hepsini hayal ettim ya Allahımmmmmm köz nasıl güzel yapıyor herşeyi kim bulduysa Allah razı olsun
Tahmin ettim canım ayaküstü kahvaltı o yoksa zengin r kahvaltı yapardın. Spor da mithiiişşşş tibrikliiiirr@MiuLego sabahları 7 olmadan evden çıkıyorum hazırlanma falan derken kahvaltı biraz zor oluyor boş gecmemeye çalışıyorum. Sut de pratik oluyor.. Spor söylemeyi unuttum 10.000 adım yürüyüş
Sen gene kalkıp onu yicen ben köz de seni döndürüp yemeyi planlıyorum sonun fenaaaNeyse dur yaaa boyle giderse ben kalkip bi daha yicemde get uyu
Ahahaaa bencede git uyu hatta bende uyuyayim sabaha eksilerini göreyim ama ben cumaya kadar tartilmicam biraz bekleyim bakalim kaç gr vercem toplamdaSen gene kalkıp onu yicen ben köz de seni döndürüp yemeyi planlıyorum sonun fenaaa
Uyuyım en iyisi :)
Harika menü canım afiyet 3ksi olsun 1 kilo gitti bile bugünKizlar menümü yazayım. Kaç gündür yemek krizindeydim. Bugün anca bu kadar oldu.zaman la daha iyi olur bence
Sabah;sade Türk kahvesi
KahvaltıM;1 buçuk yumurtali ve peynir li omlet,zeytin,domates,biber,salatalık,1 dilim tb ekmegi,5 badem
Öğle ;10 badem ve bir armut
Ara;sade Türk kahvesi
Aksam;1 dilim ekmek,1 kase çorba,fırında köfte ve sebze,3 dilim patates,salata
Ara (saat17;30);1 kuru kayısı;3 ceviz
Spor;sabah yarım saat lesli ve öğle yarım saat lesli yaptım
Su;2 buçuk litre
Akşam karbon olmuş canım yarın gözüm üzerinde menümü bekliyor olacamBugün saçma salak bir gün oldu
12 ye kadar bir şey yiyip içmedim. 12de taze fasulye, yoğurt ve çeyrek ekmek.
6da 1 minicik incik, 1 küçük patates, 1 soğan, 1 kase mercimek çorbası, avuç içim kadar pide.
Kız sen böyle maşallah akşamları resmen yemiyorsun aperatif rakibem diyecem sana :)) afiyet bol bollllll eksiler olsun kuzumMerhaba kizlarrr bugünkü listem,
Sabah 3 büyük su bardagi su, 1 fincan sekersiz türk kahvesi, karatay kahvaltisi, aralar bes alti tane kiraz , bir tane nektarin, bir tane çilek, ceyrek elma, aksam da közlenmiş patlican yogurtlu, su an itibariyle 3 lt su, spor 1 mil leslie fast, aksama kadar cocuk uyutmaya calismason olarakta bi saat yüzme, simdide bi türk kahvesi daha icicemmm sonra da gec saatlere kadar ders caliscamm.. herkesin simdiden yarin sabah uyandiklarinda en az -500 olmasini diliyorum
Hemen iyileş sevgili rakibem :))Tsk. Koca gün 3 bardak su içtim sadece. Bulantim geçti ama, ekmek çok yedim valla. Kendim yapmayınca yemeği kaçtı biraz.. Yarına telafi inşallah. Bir daha spor cezası vermem kendime. Hep kasları dinlendirmedigimden oldu. Yemek cezası vereyim en iyisi.
He ya soyle omletli tam b ekmekli kahvalti olsaydiTahmin ettim canım ayaküstü kahvaltı o yoksa zengin r kahvaltı yapardın. Spor da mithiiişşşş tibrikliiiirr
Canim aksamlari yedigimde yine 70 e cikarim ben aksam ipin ucunu kacirirsam toparlayamıyorum bi daha.. sagol tatli kiz sana da bol eksiler grupta ilk iki sirayi vermeyelim diger kankalaraHarika menü canım afiyet 3ksi olsun 1 kilo gitti bile bugün
Akşam karbon olmuş canım yarın gözüm üzerinde menümü bekliyor olacam
Kız sen böyle maşallah akşamları resmen yemiyorsun aperatif rakibem diyecem sana :)) afiyet bol bollllll eksiler olsun kuzum
Kizlar menümü yazayım. Kaç gündür yemek krizindeydim. Bugün anca bu kadar oldu.zaman la daha iyi olur bence
Sabah;sade Türk kahvesi
KahvaltıM;1 buçuk yumurtali ve peynir li omlet,zeytin,domates,biber,salatalık,1 dilim tb ekmegi,5 badem
Öğle ;10 badem ve bir armut
Ara;sade Türk kahvesi
Aksam;1 dilim ekmek,1 kase çorba,fırında köfte ve sebze,3 dilim patates,salata
Ara (saat17;30);1 kuru kayısı;3 ceviz
Spor;sabah yarım saat lesli ve öğle yarım saat lesli yaptım
Su;2 buçuk litre
Merhaba kizlarrr bugünkü listem,
Sabah 3 büyük su bardagi su, 1 fincan sekersiz türk kahvesi, karatay kahvaltisi, aralar bes alti tane kiraz , bir tane nektarin, bir tane çilek, ceyrek elma, aksam da közlenmiş patlican yogurtlu, su an itibariyle 3 lt su, spor 1 mil leslie fast, aksama kadar cocuk uyutmaya calismason olarakta bi saat yüzme, simdide bi türk kahvesi daha icicemmm sonra da gec saatlere kadar ders caliscamm.. herkesin simdiden yarin sabah uyandiklarinda en az -500 olmasini diliyorum
Asıl benayyyyyyyyyy aynısından benımde var
dur karsılastırma yapayım
Kafam sepet gibi. Dönmesi geçti ama. Sağol.
Benim de var ama değerler iki katı nerdeyseayyyyyyyyyy aynısından benımde var
dur karsılastırma yapayım
Kizar mi kisüpersin canım begendım ben
canım karatay teyze bu kadar meyveye kızmasın
Hayırdır keptın , ne yarasi noooluyo bizim gruba ya nazar mi değdiAllahım kaşınmaktan öleceğim artık... Yaralarım iyice derinleşti her tarafım kan içinde.
Asıl benbir yudum kilon var ne yağı olcak hep kastır sende
canım bence cok cok yetersiz menun sabah hele kı çok önemli sen kahvaltı etmemişsin kiMenüm
Sabah 1 bardak süt bir kuru kayisi
Ara avuç içi kuruyemiş sade kahve
Ögle çok bol salata 1 dilim ekmek
Ara türk kahvesi 1 hurma 1 bitter
Akşam 18.30: 1 kase çorba 4 kaşık yoğurt
Ara 1 avuç patlamış mısır
Türk kahvesi 2 k kayısı
Bitki çayları 2.5 litre su
Hayırdır keptın , ne yarasi noooluyo bizim gruba ya nazar mi değdi
Menüm
Sabah 1 bardak süt bir kuru kayisi
Ara avuç içi kuruyemiş sade kahve
Ögle çok bol salata 1 dilim ekmek
Ara türk kahvesi 1 hurma 1 bitter
Akşam 18.30: 1 kase çorba 4 kaşık yoğurt
Ara 1 avuç patlamış mısır
Türk kahvesi 2 k kayısı
Bitki çayları 2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?