Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet ankara sily ama şuan ağzımın suları aktı hepsini hayal ettim ya Allahımmmmmm köz nasıl güzel yapıyor herşeyi kim bulduysa Allah razı olsun
Neyse dur yaaa boyle giderse ben kalkip bi daha yicem de get uyu

@MiuLego sabahları 7 olmadan evden çıkıyorum hazırlanma falan derken kahvaltı biraz zor oluyor boş gecmemeye çalışıyorum. Sut de pratik oluyor.. Spor söylemeyi unuttum 10.000 adım yürüyüş
Tahmin ettim canım ayaküstü kahvaltı o yoksa zengin r kahvaltı yapardın. Spor da mithiiişşşş tibrikliiiirr

Sen gene kalkıp onu yicen ben köz de seni döndürüp yemeyi planlıyorum sonun fenaaa

Uyuyım en iyisi :)
Ahahaaa bencede git uyu hatta bende uyuyayim sabaha eksilerini göreyim ama ben cumaya kadar tartilmicam biraz bekleyim bakalim kaç gr vercem toplamda

Harika menü canım afiyet 3ksi olsun 1 kilo gitti bile bugün
Bugün saçma salak bir gün oldu
12 ye kadar bir şey yiyip içmedim. 12de taze fasulye, yoğurt ve çeyrek ekmek.
6da 1 minicik incik, 1 küçük patates, 1 soğan, 1 kase mercimek çorbası, avuç içim kadar pide.
Akşam karbon olmuş canım yarın gözüm üzerinde menümü bekliyor olacam
Kız sen böyle maşallah akşamları resmen yemiyorsun aperatif rakibem diyecem sana :)) afiyet bol bollllll eksiler olsun kuzum

Hemen iyileş sevgili rakibem :))

ayyyyyyyyyy aynısından benımde var

dur karsılastırma yapayım

Tahmin ettim canım ayaküstü kahvaltı o yoksa zengin r kahvaltı yapardın. Spor da mithiiişşşş tibrikliiiirr
He ya soyle omletli tam b ekmekli kahvalti olsaydi Bugün bir program indirdim adı be fit yapmak istiyorum aslında çocuklar uyursa tabi

Canim aksamlari yedigimde yine 70 e cikarim ben aksam ipin ucunu kacirirsam toparlayamıyorum bi daha.. sagol tatli kiz sana da bol eksiler grupta ilk iki sirayi vermeyelim diger kankalara

süpersin canım begendım ben

canım karatay teyze bu kadar meyveye kızmasın

süpersin canım begendım ben

canım karatay teyze bu kadar meyveye kızmasın
Kizar mi ki ya cocuklara yedirmek icin azcik ondan azcik ondan azcik ondan derkenn bi baktim anommmm silip supurmusum tabagi cocuklar agzima bakiyorlar şaşkın şaşkın ( şaka tabi) farkinda olmadan yemisim ya aksama kadar ufakligi uyutmaya calistim mutfaga girip çıktıkça masanin uzerindeki meyvelerden yedim durmadan .. mantiksiz bi yeme isteği...

Asıl ben bir yudum kilon var ne yağı olcak hep kastır sende

canım değerlerimiz çok benzer ikimizinki de normal

bana bu değerlere göre diyetisyen yağ oranını azaltmamız kas oranını arttırmamız lazım dedi

hedefimiz kilo vermek değil dedi bu degerlerin değişmesi dedi, yani sen de aynısını düşünebilirsin

yağ yakımı için bol yogurt, kefir, zencefil tarcın köfte hindi tavuk balık bol yeşillik vermişti

spordan önce mutlaka türk kahvesi demişti

iç yağlanma çok önemliymiş senin de benim de 2 bu güzel bir şey

senin 15 kilo yağ var benim de 12 kilo

bunların dağılımı da önemli benim 6 sı karın bölgesi 3 sağ 3 sol bacak

canım bence cok cok yetersiz menun sabah hele kı çok önemli sen kahvaltı etmemişsin ki

ben beğendim ya hafif perşembe günü gibi olmuş

ama kahvaltı olmamış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…