Tamam yesam şu yiyeceklere odaklanayım zaten az zaman sonra çılgınca pilates yapıcam kas oranınartar. Orda iç yağlanma da mı var hiç görmemiştim ay teşekkürler canım yakalım şu yağları. Haftaya bidaha yaptırcam bakalım aynısı mı çıkcak.canım değerlerimiz çok benzer ikimizinki de normal
bana bu değerlere göre diyetisyen yağ oranını azaltmamız kas oranını arttırmamız lazım dedi
hedefimiz kilo vermek değil dedi bu degerlerin değişmesi dedi, yani sen de aynısını düşünebilirsin
yağ yakımı için bol yogurt, kefir, zencefil tarcın köfte hindi tavuk balık bol yeşillik vermişti
spordan önce mutlaka türk kahvesi demişti
iç yağlanma çok önemliymiş senin de benim de 2 bu güzel bir şey
senin 15 kilo yağ var benim de 12 kilo
bunların dağılımı da önemli benim 6 sı karın bölgesi 3 sağ 3 sol bacak
Anam geçmiş olsun boyadan alerji ilk kez duydumSoylemedim mi önceden
Geçenlerde saçımı boyadım boya alerji yaptı çok fena 1 haftadır kaşınıyorum.
Benim de var ama değerler iki katı nerdeyse
Soylemedim mi önceden
Canim cok.erken kalkıyorum bugünde istiklal marşı vardı gecikmenin eşiğinden döndüm. Ama haklısın yarına kahvaltı yapacam inşallah:)canım bence cok cok yetersiz menun sabah hele kı çok önemli sen kahvaltı etmemişsin ki
Aaa saçını boyadığını biliyordum ama alerji old bilmiyordum canım çok geçmiş olsun kaşıma yaaa izi kalırSoylemedim mi önceden
Yaaa hayir ya dememistinn eee nasil gececek pekiSoylemedim mi önceden
Tamam yesam şu yiyeceklere odaklanayım zaten az zaman sonra çılgınca pilates yapıcam kas oranınartar. Orda iç yağlanma da mı var hiç görmemiştim ay teşekkürler canım yakalım şu yağları. Haftaya bidaha yaptırcam bakalım aynısı mı çıkcak.
Canım duramıyorum ki Allah Allah nasıl söylemedim ben bunu yaa söyledim sanıyorum. Cildiyeye gideceğim fırsat bulursam. Kedi tırmalamış gibi heyerimi.Canim cok.erken kalkıyorum bugünde istiklal marşı vardı gecikmenin eşiğinden döndüm. Ama haklısın yarına kahvaltı yapacam inşallah:)
Aaa saçını boyadığını biliyordum ama alerji old bilmiyordum canım çok geçmiş olsun kaşıma yaaa izi kalır
Anam geçmiş olsun boyadan alerji ilk kez duydum
Canım duramıyorum ki Allah Allah nasıl söylemedim ben bunu yaa söyledim sanıyorum. Cildiyeye gideceğim fırsat bulursam. Kedi tırmalamış gibi heyerimi.
Ben de ilk defa boyadım o kadar araştırdım ettim iyi diye palette aldım ama böyle yaptı.
Gecmis olsun kaptanBen de ilk defa boyadım o kadar araştırdım ettim iyi diye palette aldım ama böyle yaptı.
Senin verdiğin kiloları evdekiler alacak bu gidişleKızlar kalan bütün kekleri börekleri oğluma ve eşime yedirdim. Komşu 4 tane poğaça getirdi onları da oğluma yedirdim.. kendime şaşırıyorumsiz olmasınız yerdim valla..
Oğlum çok zayıf.. eşimde pek kilo almıyo gıcık.. gece bile yer. .Senin verdiğin kiloları evdekiler alacak bu gidişle
Sana rakip olmak kolay mı??Senin verdiğin kiloları evdekiler alacak bu gidişle
Hadi yine iyisin, kadayıf ve bugünkü ekmek beni geri bırakacak cuma günü .Sana rakip olmak kolay mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?