Yok canım 48 saat bekle diyordu 48 saat çok uzun benim için hiç de duymadım yapmaz demiştimalerji testi oluyor ondan yaptın mı boyayı kullanmadan önce bir yerlerine sürüyorsun falan bakıyorsun sıkıntı var mı dıye
Günaydın kaptan bu ne hız enerjinben yataktan sürünerek kalktımGünaydın kızlarrrrr... Bu gün çok motive kalktımErkenden kahvaltımı yaptım az sonra 4 fast Miles videosunu yapacağım
Bravo hippo. Öğreniyoruz aslında burda hepimiz kriz zamanlarını atlatmayı. Siz olmasanız ben de neler neler yerdim kim bilir.Kızlar kalan bütün kekleri börekleri oğluma ve eşime yedirdim. Komşu 4 tane poğaça getirdi onları da oğluma yedirdim.. kendime şaşırıyorumsiz olmasınız yerdim valla..
Kalk kalk. Yatılır mı bu saate kadarGünaydın kaptan bu ne hız enerjinben yataktan sürünerek kalktım
Dun ben de gözümü karartmıştım ama dedim anka sen yersen daha çok göze batıyor dayanmalısın dedim kendimi dışarı attımBravo hippo. Öğreniyoruz aslında burda hepimiz kriz zamanlarını atlatmayı. Siz olmasanız ben de neler neler yerdim kim bilir.
Günaydın kaptan, sayfa hep açık kalıyor evetinciakis gunaydınnnnn...altta adın görünüyor sayfayı açık bırakıp mı gidiyorsun.
günaydınGunaydinlar arkadaşlar..inciakis bence patatesten olabilir canım ben de kahvaltimi yapmadim henüz ufakligi uyutmam gerekiyor bu arada üçüncü bardak suyumu içiyorum bir tane kuru kayısı yedim uzerine bir bardak daha su eksiler eksilerrrrr ne kadar su o kadar eksi
Süpersin kaptan.işte buGünaydın kızlarrrrr... Bu gün çok motive kalktımErkenden kahvaltımı yaptım az sonra 4 fast Miles videosunu yapacağım
Zümrem günaydın canımGünaydınlar kızlar sağlam bir kahvaltı ile güne başladımevde yetişmezdi de okulda mudurcugumuz kahvaltı verdi
Zorla kendini tatlim bir sureden sonra sasiracaksin kendine çünkü bünyen yemek değil su isticek artikgünaydınSily o kadar suyu nasıl içtin sabah sabah bende zorluyorum kendimi saat 10 a kadar 1 şişe bitecek
ayyy hayal gibi ama inşallah bu arada verdiğin gazla şişeyi bitirdimZorla kendini tatlim bir sureden sonra sasiracaksin kendine çünkü bünyen yemek değil su isticek artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?