Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kalk kalk. Yatılır mı bu saate kadar
iş olmasa ahhh 12 ye kadar uyurdum
Dun ben de gözümü karartmıştım ama dedim anka sen yersen daha çok göze batıyor dayanmalısın dedim kendimi dışarı attım
Aynen canım ben bile korkuyorum bişey yesem zararlı beni topa tutarlar diye seni aforoz ederiz buralarda
şişkinlik olmuştur canım üzülme gitsin de gr gr gitsin
Hanımlar hepinize günaydın.harika bir gün olsun
Günaydıııııınnnn

hafta içi bende 12 ye kadar yatarım gibi geliyor ama hafta sonu uyuyamıyorum yine aynı saatte kalkıyorum
gerçekten şişkinlik var canım akşam daha kötüydüm lahana şişirdi, doğru söylüyon gr gr gitsinde artistlik yapıp -2300 hedef koydum o nolacak hep o detoks beni gaza getirdi 1 kilo gidince havaya girdim

Haftada 100 gr verip mutlu olan var sen günde 100 gr beğenmiyorsun diyete ilk başlandığında bir anda çok kilo gidiyor da sonra öyle olmuyor bunu kabullenip yola öyle devam etmek lazım. Gayet iyi gidiyorsun hedefi büyük tutmak iyidir

Evet ya haklısın alırken gr gr alayım verirken kğ kğ gitsin istiyorum ama öyle bir dünya yok maalesef

kahvaltılar bitti mi ne yediniz ne içtiniz
ben sabah 1 yumurta yanına salata yaptım 1 çatal da beyaz peynir yedim (ekmek yok) işe geç kaldım ama evde kahvaltı yapmak gerçekten süper akşamı bile ederim gibi geliyor

BEen de yaptım kahvaltı.
Tam buğday ekmeğine kaşarlı tost, 1 kk süzme peynir, zeytin, domates, 2 tk kahvaltılık sos, yeşil çay
Kızlar sonunda -300ü gördüm.. şu 90lardan artık kurtulmak istiyorum Allahım...
Hippo kendine inan bir haftaya kalmaz 8 leri göreceğiz tartıda :))))) kaçamak yapmadığın zaman çok güzel kilo veriyorsun bunu sakın unutma

sen genelde kahvaltıyı tostla yapıyon demi canım benim de canım çekiyor ama sanki ekmek yememem gerekiyor gibi geliyor o yüzden yemiyom

sen genelde kahvaltıyı tostla yapıyon demi canım benim de canım çekiyor ama sanki ekmek yememem gerekiyor gibi geliyor o yüzden yemiyom
Canım evet çünkü işyerinde o kolay oluyor başka türlü olmuyor, evde tost yapmıyorum ama. Tam buğday ekmeğine yapıyorum içim rahat o yüzden. Sonraki hiçbir öğünde de ekmek tüketmiyorum o yüzden sıkıntı olmuyor. Bir de o tostu yiyince diyet psikolojisinden çıkıyorum bana çok iyi geliyor. sen de dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…