Ahahaayyy hayal gibi ama inşallah bu arada verdiğin gazla şişeyi bitirdim
Kesinlikle canim önce sağlık kilo verilir nasil olsa saglikli olduktan sonra kasma sen kendini@anka_misali kaptan sabah tartıldım 60.4 güncel kilom.birazcık almışımamaa sağlık her şeyden önemli.cumaya kadar ne kadar gidecek bakalım
iş olmasa ahhh 12 ye kadar uyurdumKalk kalk. Yatılır mı bu saate kadar
Aynen canım ben bile korkuyorum bişey yesem zararlı beni topa tutarlar diye seni aforoz ederiz buralardaDun ben de gözümü karartmıştım ama dedim anka sen yersen daha çok göze batıyor dayanmalısın dedim kendimi dışarı attım
şişkinlik olmuştur canım üzülme gitsin de gr gr gitsinGünaydın kızlar ben kalktım kahvaltımı yaptım leslie yaptım
tartıda sadece -100 farketti niye böyle oldu anlamadım leblebiden mi patatesten mi acba oysa öğlen lahana çorbası içmiştim ne mucizeler bekliyordum
GünaydıııııınnnnHanımlar hepinize günaydın.harika bir gün olsun
Harikasin kaptan cumaya birincilik yine bizdeGünaydın kızlarrrrr... Bu gün çok motive kalktımErkenden kahvaltımı yaptım az sonra 4 fast Miles videosunu yapacağım
Harikasin kaptan cumaya birincilik yine bizde
Moral bozmak hok elbet dusecek kilon su tutmussundurGünaydın kızlar ben kalktım kahvaltımı yaptım leslie yaptım
tartıda sadece -100 farketti niye böyle oldu anlamadım leblebiden mi patatesten mi acba oysa öğlen lahana çorbası içmiştim ne mucizeler bekliyordum
hafta içi bende 12 ye kadar yatarım gibi geliyor ama hafta sonu uyuyamıyorum yine aynı saatte kalkıyorumiş olmasa ahhh 12 ye kadar uyurdum
Aynen canım ben bile korkuyorum bişey yesem zararlı beni topa tutarlar diye seni aforoz ederiz buralarda
şişkinlik olmuştur canım üzülme gitsin de gr gr gitsin
Günaydıııııınnnn
Haftada 100 gr verip mutlu olan var sen günde 100 gr beğenmiyorsunhafta içi bende 12 ye kadar yatarım gibi geliyor ama hafta sonu uyuyamıyorum yine aynı saatte kalkıyorum
gerçekten şişkinlik var canım akşam daha kötüydüm lahana şişirdi, doğru söylüyon gr gr gitsinde artistlik yapıp -2300 hedef koydum o nolacak hep o detoks beni gaza getirdi 1 kilo gidince havaya girdim
moralim bozuldu neyi yanlış yapıyorum diye düşündüm ama sonra bugün 7. gün ve -2.4 deyim Allah bereket versin dedim polyanaya bağladımMoral bozmak hok elbet dusecek kilon su tutmussundur
Evet ya haklısın alırken gr gr alayım verirken kğ kğ gitsin istiyorum ama öyle bir dünya yok maalesefHaftada 100 gr verip mutlu olan var sen günde 100 gr beğenmiyorsundiyete ilk başlandığında bir anda çok kilo gidiyor da sonra öyle olmuyor bunu kabullenip yola öyle devam etmek lazım. Gayet iyi gidiyorsun hedefi büyük tutmak iyidir
Kızlar sonunda -300ü gördüm.. şu 90lardan artık kurtulmak istiyorum Allahım...
BEen de yaptım kahvaltı.kahvaltılar bitti mi ne yediniz ne içtiniz
ben sabah 1 yumurta yanına salata yaptım 1 çatal da beyaz peynir yedim (ekmek yok) işe geç kaldım ama evde kahvaltı yapmak gerçekten süper akşamı bile ederim gibi geliyor
Hippo kendine inan bir haftaya kalmaz 8 leri göreceğiz tartıda :))))) kaçamak yapmadığın zaman çok güzel kilo veriyorsun bunu sakın unutmaKızlar sonunda -300ü gördüm.. şu 90lardan artık kurtulmak istiyorum Allahım...
sen genelde kahvaltıyı tostla yapıyon demi canımBEen de yaptım kahvaltı.
Tam buğday ekmeğine kaşarlı tost, 1 kk süzme peynir, zeytin, domates, 2 tk kahvaltılık sos, yeşil çay
Hippo kendine inan bir haftaya kalmaz 8 leri göreceğiz tartıda :))))) kaçamak yapmadığın zaman çok güzel kilo veriyorsun bunu sakın unutma
@anka_misali kaptanımmmm güzel haber vereyim miiiiiiiiii57,6 çıktım bugün tartıda. Tartı kalp ben.
Canım evet çünkü işyerinde o kolay oluyor başka türlü olmuyor, evde tost yapmıyorum ama. Tam buğday ekmeğine yapıyorum içim rahat o yüzden. Sonraki hiçbir öğünde de ekmek tüketmiyorum o yüzden sıkıntı olmuyor. Bir de o tostu yiyince diyet psikolojisinden çıkıyorum bana çok iyi geliyor. sen de dene.sen genelde kahvaltıyı tostla yapıyon demi canımbenim de canım çekiyor ama sanki ekmek yememem gerekiyor gibi geliyor o yüzden yemiyom
Artırrrrr sporlarımızı yarıştıralım bize motive olsunmaşallah sana ben de sporu artırıcam çok kıskandım
aynen canım bugün hangi sporları yapacaksın söyle de kopya cekeyimArtırrrrr sporlarımızı yarıştıralım bize motive olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?