- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
kahvaltılar bitti mi ne yediniz ne içtiniz
ben sabah 1 yumurta yanına salata yaptım 1 çatal da beyaz peynir yedim (ekmek yok) işe geç kaldım ama evde kahvaltı yapmak gerçekten süper akşamı bile ederim gibi geliyor
şu 70 lerden bir düşeyim de sonra "İdeal kilonuzun üstündesiniz" şu yazıyı görmek istemiyorum artık o yüzden sabrediyorum bide hafta sonları sürekli bir şeyler çıkıyor orda aldıklarımla uğraşıyorumCanım evet çünkü işyerinde o kolay oluyor başka türlü olmuyor, evde tost yapmıyorum ama. Tam buğday ekmeğine yapıyorum içim rahat o yüzden. Sonraki hiçbir öğünde de ekmek tüketmiyorum o yüzden sıkıntı olmuyor. Bir de o tostu yiyince diyet psikolojisinden çıkıyorum bana çok iyi geliyor. sen de dene.
yogurtlu tarhana kavurması nedir ?Selam kızlar Dünkü menümü paylaşıyorum hemen
Sabah
2 dilim kepek ekmek arası peynir domates yeşillik
2 bardak çay
Öğlen
Tavuk döner
2 dilim ekmek
Ayran
Akşam
5 Kaşık taze fasülye
2 kaşık yoğurtlu tarhana kavurması
5-6 tane elma dilimi patates (fırında)
(Bunların hepsini servis tabağına aldım bir porsiyon kadar oldu, böyle yazınca çok gibi algılanmasın)
1 litre su , 30 dk yürüyüş
Dünkülerin aynısı canımcım. Spor salonun yoksa ilk 3 ü yerine 1 saat dışarıda tempolu yürüyüş yap. Bak bir de mekik programı yapıyorum ben Eylülle yapıyoz 17. Güne geldik. Fotoğrafını koyayım ona başla istersen.aynen canım bugün hangi sporları yapacaksın söyle de kopya cekeyim
menün gayet güzel aradaki maalesef ne içingünaydın kızlar ,
bende 50 lı rakamları gorsem ne guzel olur .
dün menum : 1 domates + 1 salatalık + 1 yumurta + yarım dilim ekmek +1 dılım peynır + 5 zeytın
ogle : 80 gr ton balıgı + semız otu + yarım dılım ekmek
aksam : 1 tane tavuk pırzola + 2 dılım patates
ara :malesef : 2 ıncır + 1 cevız + 10 erık
yogurtlu tarhana kavurması nedir ?
kahvaltılar bitti mi ne yediniz ne içtiniz
ben sabah 1 yumurta yanına salata yaptım 1 çatal da beyaz peynir yedim (ekmek yok) işe geç kaldım ama evde kahvaltı yapmak gerçekten süper akşamı bile ederim gibi geliyor
Selam kızlar Dünkü menümü paylaşıyorum hemen
Sabah
2 dilim kepek ekmek arası peynir domates yeşillik
2 bardak çay
Öğlen
Tavuk döner
2 dilim ekmek
Ayran
Akşam
5 Kaşık taze fasülye
2 kaşık yoğurtlu tarhana kavurması
5-6 tane elma dilimi patates (fırında)
(Bunların hepsini servis tabağına aldım bir porsiyon kadar oldu, böyle yazınca çok gibi algılanmasın)
1 litre su , 30 dk yürüyüş
günaydın kızlar ,
dün menum : 1 domates + 1 salatalık + 1 yumurta + yarım dilim ekmek +1 dılım peynır + 5 zeytın
çoğunu anlamadımDünkülerin aynısı canımcım. Spor salonun yoksa ilk 3 ü yerine 1 saat dışarıda tempolu yürüyüş yap. Bak bir de mekik programı yapıyorum ben Eylülle yapıyoz 17. Güne geldik. Fotoğrafını koyayım ona başla istersen.
30 dk yürüyüş bandı
20 dk eliptik
10 dk bisiklet
50 squat
100 jumping jack
40 mekik (31 günlük mekik programı 17. Gün)
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
20 dk stepper (stepper yoksa da leslie yapabilirsin)
Canım sen kuralları okudun mu. O kadar etiket yaptım çağırdım seni böyle kafeye girip çay söyler gibimi gelinir . Kusura bakma listeye alamayacağım seni. Ama istersen liste dışı bizimle kilo verebilirsin.günaydın kızlar ,
50 da squat yap madem :) jumping jack de yap hemen youtube a yaz ne olduğunu görürsün kolay zıplama hareketiçoğunu anlamadım
koşu bandım var evde onu yaparım 40 dk 3 km
sabah leslie yaptım
mekik çekemiorum belim problemli platin var
100 de ip atalarım ama yine sana yetişemiyorum ya
ohh afiyet olsun enerji olsunBenim bitti canım ne yemedim ki tabii hep sağlıklı
yumurta 1 bardak süt kayısı ceviz 1 dilim kaşar 1 dilim cheddar az beyaz peynir 1 cherry domates ananas
Ben de 50 jumping jack 50 squat 50 dağ tırmanışı 50 de başka bişey yaptım ama adını hatırlayamadım50 da squat yap madem :) jumping jack de yap hemen youtube a yaz ne olduğunu görürsün kolay zıplama hareketi
MasaAllah canım nazar değmesinBen de 50 jumping jack 50 squat 50 dağ tırmanışı 50 de başka bişey yaptım ama adını hatırlayamadım
Ayrıca 4 fast Miles 50 sn plank 50 sn wall sit yaptım
Tabii perte çıktım yattım sonra
Vaaaaaaayyyy dün sporda coşmuşsun anka sabah moralim bozuk diyeti bozasım var falan diyordun gece açıldın. Darısı bugüne.Ben de 50 jumping jack 50 squat 50 dağ tırmanışı 50 de başka bişey yaptım ama adını hatırlayamadım
Ayrıca 4 fast Miles 50 sn plank 50 sn wall sit yaptım
Tabii perte çıktım yattım sonra
Günaydın bol eksili gün olsun ve afiyet olsunHerkese merhaba kizlar
Gunaydinnnnn
Kahvaltımı yaptım kızımla
Şimdi de bir göz atıp çıkacağım
Ev işleri beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?