Bu gun yaptım bunları kız sabah 8 de.Vaaaaaaayyyy dün sporda coşmuşsun anka sabah moralim bozuk diyeti bozasım var falan diyordun gece açıldın. Darısı bugüne.Şu dağ tırmanışını bugün ben de deneyeyim.
Canım boy kilo hedef kilo yaz seni de ekleyeyim 1. Sayfaya.Herkese merhaba kizlar
Gunaydinnnnn
Kahvaltımı yaptım kızımla
Şimdi de bir göz atıp çıkacağım
Ev işleri beni bekliyor
hönnkkkkkBu gun yaptım bunları kız sabah 8 de.
baktım canım sguat ilk gün 15*3 yapıvcam50 da squat yap madem :) jumping jack de yap hemen youtube a yaz ne olduğunu görürsün kolay zıplama hareketi
ayyyy süpersin hepimiz sporları yapalım ve 1. olalımbaktım canım sguat ilk gün 15*3 yapıvcam
jumping Jack de yaparım yaptıktan sonra ayrıca paylasırım
Selam kızlar Dünkü menümü paylaşıyorum hemen
Sabah
2 dilim kepek ekmek arası peynir domates yeşillik
2 bardak çay
Öğlen
Tavuk döner
2 dilim ekmek
Ayran
Akşam
5 Kaşık taze fasülye
2 kaşık yoğurtlu tarhana kavurması
5-6 tane elma dilimi patates (fırında)
(Bunların hepsini servis tabağına aldım bir porsiyon kadar oldu, böyle yazınca çok gibi algılanmasın)
1 litre su , 30 dk yürüyüş
günaydın kızlar ,
bende 50 lı rakamları gorsem ne guzel olur .
dün menum : 1 domates + 1 salatalık + 1 yumurta + yarım dilim ekmek +1 dılım peynır + 5 zeytın
ogle : 80 gr ton balıgı + semız otu + yarım dılım ekmek
aksam : 1 tane tavuk pırzola + 2 dılım patates
ara :malesef : 2 ıncır + 1 cevız + 10 erık
Kaptan sabah sabah nerden aldin bu kadar enerjiyi sirrrin ne keptın bana da anlatBen de 50 jumping jack 50 squat 50 dağ tırmanışı 50 de başka bişey yaptım ama adını hatırlayamadım
Ayrıca 4 fast Miles 50 sn plank 50 sn wall sit yaptım
Tabii perte çıktım yattım sonra
Canım sen evli miydin, çocuk var mıydı? Çalışıyor musun?? Ben kaçırmışım..süpersin kaptan
Benim dana 1.5 yaşında, o yuzden icebiliyorum.florence_N canım rakibem sen emziriyordun dimi?? Emzirenlere yeşil çay tavsiye etmiyorlar haberin olsun cnm.. nedenini bende bilmiyorum. .
evliyim çocuk var çalışıyorum canımCanım sen evli miydin, çocuk var mıydı? Çalışıyor musun?? Ben kaçırmışım..
Kaptan sabah sabah nerden aldin bu kadar enerjiyi sirrrin ne keptın bana da anlat
Ben takıma giremem galiba. 2 3 ay önce 4.takimdan kendi isteğimle ayrilmistimCanım boy kilo hedef kilo yaz seni de ekleyeyim 1. Sayfaya.
kilo vermen azalmadı gayet normal :)kızlar benim günüm yaklaşmış 2 güne hasta olurum ondan da kilo vermem azalmış olabilir demi (illa bir neden bulacam)
kızlar benim günüm yaklaşmış 2 güne hasta olurum ondan da kilo vermem azalmış olabilir demi (illa bir neden bulacam)
Ben takıma giremem galiba. 2 3 ay önce 4.takimdan kendi isteğimle ayrilmistim
canım cok sagol , bana fazla geldı , kılo vermem cok yavasEski menülere göre daha güzel canım
inşallah daha da güzel olacak
toplamda kaç dilim ekmek hakkın var sabah öğle 4 oldu akşam da patates var
bugün ekmeği ya da patatesi azaltabilirsin
ben çooooooook beğendimmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmm
patates gözüme bile batmadıııııııııııı
hele ara öğün tam bir şahane dostummmmmmmmmmmmmm
supersın :)Tüm grupları gizlice girip girip okuyorum. Takım adına teftişi yapıyorum kızlar içiniz rahat olsunHastalık oldu bende hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?