Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eski menülere göre daha güzel canım

inşallah daha da güzel olacak

toplamda kaç dilim ekmek hakkın var sabah öğle 4 oldu akşam da patates var

bugün ekmeği ya da patatesi azaltabilirsin

ben çooooooook beğendimmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmm

patates gözüme bile batmadıııııııııııı

hele ara öğün tam bir şahane dostummmmmmmmmmmmmm

Ben de 50 jumping jack 50 squat 50 dağ tırmanışı 50 de başka bişey yaptım ama adını hatırlayamadım
Ayrıca 4 fast Miles 50 sn plank 50 sn wall sit yaptım
Tabii perte çıktım yattım sonra
Kaptan sabah sabah nerden aldin bu kadar enerjiyi sirrrin ne keptın bana da anlat

Kaptan sabah sabah nerden aldin bu kadar enerjiyi sirrrin ne keptın bana da anlat

Gece 2 de uyudum da ayıptır söylemesi uyuyunca böyle oluyor
Sabah namazından sonra da yatmadım. Gün ağarırken uyanık olmak çok enerji verir bana. Ama işte çoğunlukla gün ağardıktan sonra anca uyuyunca tembel tembel dolanıyorum

kızlar benim günüm yaklaşmış 2 güne hasta olurum ondan da kilo vermem azalmış olabilir demi (illa bir neden bulacam)

kızlar benim günüm yaklaşmış 2 güne hasta olurum ondan da kilo vermem azalmış olabilir demi (illa bir neden bulacam)

Kilo vermen normal ilk hafta 2-3 kilo birden gider o giden ödemdir. Sonra sıra yağlara gelir onlar yavaş yavaş gider. Niye panik yapıyorsun bu kadar. Her hafta 3 kilo mu aldın ki her hafta 3 kilo veresin. Hafta 1 kilo ideal sağlıklı.

Ben takıma giremem galiba. 2 3 ay önce 4.takimdan kendi isteğimle ayrilmistim

Listeye almıcam zaten 1. sayfaya eklicem. Listeye girecek kadar kilon yok senin

canım cok sagol , bana fazla geldı , kılo vermem cok yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…