herkes evli cocuklu sanırım grupta , herkes birazcık kendinden bahsedebilir mi yeniler için :)
mahsuru varmı kaptanım ?
canım geçmişi pek okumadım . Kusura bakma tatlım yanlıs bir şey sorduysamSen benim mesajlarımı okuyamıyor musun?
canım cok sagol , bana fazla geldı , kılo vermem cok yavas
masallahBen de 50 jumping jack 50 squat 50 dağ tırmanışı 50 de başka bişey yaptım ama adını hatırlayamadım
Ayrıca 4 fast Miles 50 sn plank 50 sn wall sit yaptım
Tabii perte çıktım yattım sonra
herkes evli cocuklu sanırım grupta , herkes birazcık kendinden bahsedebilir mi yeniler için :)
mahsuru varmı kaptanım ?
Geçmişi okumasan da alıntı ve etiketleri oku ama yaa. Bildirimlerine git alıntılarını oku. Etiketlerini oku. Bunu okuyacak mısın bilmiyorum gerçi.canım geçmişi pek okumadım . Kusura bakma tatlım yanlıs bir şey sorduysam
okudum tatlım fırsat buldukca okuyorum .Geçmişi okumasan da alıntı ve etiketleri oku ama yaa. Bildirimlerine git alıntılarını oku. Etiketlerini oku. Bunu okuyacak mısın bilmiyorum gerçi.
sadece yanlıs bir seymı soyledim anlayamadım , rakiplerim var alıntılarda o var , onları takip edeceğim , başka ne kacırdım bilemiyorum inan , böyle biraz sertte yazınca şaşırdım .Geçmişi okumasan da alıntı ve etiketleri oku ama yaa. Bildirimlerine git alıntılarını oku. Etiketlerini oku. Bunu okuyacak mısın bilmiyorum gerçi.
insallah olur canım allah gonlune gore versınben 3 yıl olmak üzere evliyim canım (agustosta 3 yıl)
calısıyorum, bebeğim yok ama Allahın izniyle olacak canım:)
29.9 yaşındayım (agustosta 30:)
canım elimden geldiğince aktif olmaya calısacagım , 2 tane cocuk ve calısıyorum , her sabah bir seyler yazacagım mutlakaaktayarda sen çok az giriyorsun daha aktif olabilir misin ?
cuma cumartesı pazar yazamayabılırımcanım elimden geldiğince aktif olmaya calısacagım , 2 tane cocuk ve calısıyorum , her sabah bir seyler yazacagım mutlaka
canım elimden geldiğince aktif olmaya calısacagım , 2 tane cocuk ve calısıyorum , her sabah bir seyler yazacagım mutlaka
1. sayfada adın durur liste dışı istediğin şekilde bizimle devam edebilirsin. Ama genel listeye maalesef alamayacağım.cuma cumartesı pazar yazamayabılırım
canım sallamıyorum ne demek , işim cok yogun bundan dolayı bazı şeyleri atlamıs olabilirim ama rejimime devam ediyorum .Canım ben seni bir kaç kere etiketledim. Rakipler ayarladım herkese falan. Sen kaç gündür girmedin hiç. Direk sanki her gün burdaymış gibi menu paylaşıyorsun. Ya bir açıklama bekliyor insan haliyle. Yine alıntı yapıyorum hiç umursamadan yazmaya devam ediyorsun. Yani resmen seni sallamıyorum imajı olmuyor mu. Haksız mıyım sence?
sen nasıl istersen kaptan sensin , bende genel listeye girmek isterdım daha cok motive olurdum ama yapamıyorsan yapacak bir şey yok .1. sayfada adın durur liste dışı istediğin şekilde bizimle devam edebilirsin. Ama genel listeye maalesef alamayacağım.
Heee enerji namazda diyosun yaniGece 2 de uyudum da ayıptır söylemesi uyuyunca böyle oluyor
Sabah namazından sonra da yatmadım. Gün ağarırken uyanık olmak çok enerji verir bana. Ama işte çoğunlukla gün ağardıktan sonra anca uyuyunca tembel tembel dolanıyorum
sen nasıl istersen kaptan sensin , bende genel listeye girmek isterdım daha cok motive olurdum ama yapamıyorsan yapacak bir şey yok .
hakkat nerdesinn kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?