Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

herkes evli cocuklu sanırım grupta , herkes birazcık kendinden bahsedebilir mi yeniler için :)
mahsuru varmı kaptanım ?

herkes evli cocuklu sanırım grupta , herkes birazcık kendinden bahsedebilir mi yeniler için :)
mahsuru varmı kaptanım ?

ben 3 yıl olmak üzere evliyim canım (agustosta 3 yıl)

calısıyorum, bebeğim yok ama Allahın izniyle olacak canım:)

29.9 yaşındayım (agustosta 30:)

Geçmişi okumasan da alıntı ve etiketleri oku ama yaa. Bildirimlerine git alıntılarını oku. Etiketlerini oku. Bunu okuyacak mısın bilmiyorum gerçi.
sadece yanlıs bir seymı soyledim anlayamadım , rakiplerim var alıntılarda o var , onları takip edeceğim , başka ne kacırdım bilemiyorum inan , böyle biraz sertte yazınca şaşırdım .

canım elimden geldiğince aktif olmaya calısacagım , 2 tane cocuk ve calısıyorum , her sabah bir seyler yazacagım mutlaka

Canım ben seni bir kaç kere etiketledim. Rakipler ayarladım herkese falan. Sen kaç gündür girmedin hiç. Direk sanki her gün burdaymış gibi menu paylaşıyorsun. Ya bir açıklama bekliyor insan haliyle. Yine alıntı yapıyorum hiç umursamadan yazmaya devam ediyorsun. Yani resmen seni sallamıyorum imajı olmuyor mu. Haksız mıyım sence?

canım sallamıyorum ne demek , işim cok yogun bundan dolayı bazı şeyleri atlamıs olabilirim ama rejimime devam ediyorum .
Seni sallamıyorum diye bir sey yok , gözümden kactı sadece o yogunluktan . Ben home - office calısıyorum işim cok yogun ve 1 yasında ve 7 yasında 2 cocugum var. Anlayısını rica ediyorum , tamamen yanlış anlamıssın bu nedenle haksızsın .

1. sayfada adın durur liste dışı istediğin şekilde bizimle devam edebilirsin. Ama genel listeye maalesef alamayacağım.
sen nasıl istersen kaptan sensin , bende genel listeye girmek isterdım daha cok motive olurdum ama yapamıyorsan yapacak bir şey yok .

Heee enerji namazda diyosun yani

sen nasıl istersen kaptan sensin , bende genel listeye girmek isterdım daha cok motive olurdum ama yapamıyorsan yapacak bir şey yok .

canım kaptanımız seni bayaa bi etiketledi bir değil bir kaç kere

sonra sen geldin normal mesaj yazıp (sanırım menünü) yazıp gittin o etiketlere hiç cevap vermedin ya o yüzden oldu

neyseeeeeeee listeli ya da listesiz farketmez

öenmli olan kilo vermemiz

marlin18 bak benimki de giremiyor listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…