O zaman sen daha fazla vakit ayırmaya çalış ben de duruma göre alayım.sen nasıl istersen kaptan sensin , bende genel listeye girmek isterdım daha cok motive olurdum ama yapamıyorsan yapacak bir şey yok .
Canım cuma artı gelme de ayarla ona göre kendini. Bilmiyorum miu mu balkıyor bu işlere.Kizlar bugun bizim evlilik yildonumumuzmiucuma hafta basinda soz verdim tatli bir sey yemiycem diye @MiuLego bana izin cikti ince bir dilim pastaya
Bugun kizlar yemekde de kacamak yapmayi dusunmuyorum cuma gunki yedigim baklavalara cerezlere sayayim halen kendime cok kizginim
Kendimi tastan tasa calasim varsimdiye 58leri gormustum nasil bir baklavaumis arkadas yaa maffetti diyetimi o gun miden patliycakti
Baklavalari yiyince cok solendi bana bende soz verdim ona bu hafta tatli hic bir sey yemiycem diyeCanım cuma artı gelme de ayarla ona göre kendini. Bilmiyorum miu mu balkıyor bu işlere.
1 kac cataldan bir şey olmaz canım aksam kacırma .İyi günler kızlar bugun eşimin dogum günü sabah kahvaltıya gittik fazladan bı kaç catal sucuklu yumurta yedım akşam da yemege gıdıcez o yüzden bugun biraz alıcam gibi :) ama ıkı kat sporla cumaya eskiyi görcem İnş
Hııı ben de miu 1 ince dilim yaş pastaya izin çıktı diye okudum. Sanırsam acıktım benBaklavalari yiyince cok solendi bana bende soz verdim ona bu hafta tatli hic bir sey yemiycem diyeyok canim arti gelmiycem hic merak etme kaptanim. Belki ekside cikarim var gucumle cabaliyorum canim nefsime hakim olmaya
hedefi tuttaramazsam kızarsın diyeKilo vermen normal ilk hafta 2-3 kilo birden gider o giden ödemdir. Sonra sıra yağlara gelir onlar yavaş yavaş gider. Niye panik yapıyorsun bu kadar. Her hafta 3 kilo mu aldın ki her hafta 3 kilo veresin. Hafta 1 kilo ideal sağlıklı.
Listeye almıcam zaten 1. sayfaya eklicem. Listeye girecek kadar kilon yok senin
tatlı yerıne 1-2 kayısı kurusu atsan agzına bana iyi gelıyorBaklavalari yiyince cok solendi bana bende soz verdim ona bu hafta tatli hic bir sey yemiycem diyeyok canim arti gelmiycem hic merak etme kaptanim. Belki ekside cikarim var gucumle cabaliyorum canim nefsime hakim olmaya
bizim kaptan böyle ipleri çok sıkı tutarsadece yanlıs bir seymı soyledim anlayamadım , rakiplerim var alıntılarda o var , onları takip edeceğim , başka ne kacırdım bilemiyorum inan , böyle biraz sertte yazınca şaşırdım .
Kuzum o baklava gününden beri hiçbirşey yemiyor kaçamak. Kocan darılır valla dedim ben de bir parmak kalınlığında pasta yese nolur ki ? Bence ye dedim ben de ama cuma dahil bidaha kaçamak yok zaten söz verdim yemem diyor hepHııı ben de miu 1 ince dilim yaş pastaya izin çıktı diye okudum. Sanırsam acıktım ben
al al canım rakibimİyi günler kızlar bugun eşimin dogum günü sabah kahvaltıya gittik fazladan bı kaç catal sucuklu yumurta yedım akşam da yemege gıdıcez o yüzden bugun biraz alıcam gibi :) ama ıkı kat sporla cumaya eskiyi görcem İnş
öğle arası mı spora gidiyon miuSpordan çıktım kızlar sıra öğle yemeğinde yaşasınnnnn
Evet canımcım önce spor sonra yemek yapıyorumöğle arası mı spora gidiyon miu
kızlar öğle aramı yazıyorum
10 dk eve tempolu yürüyüş
yatakları topla,bulaşıkları makineye at evi süpür,1 makine çamaşır at
15 dk leslie 3 mil
duş al (saçlar hariç)
2 kepçe mercimek çorbası salata ye
10 dk işe tempolu yürü
Git bi su ic once ankacim kaptanimHııı ben de miu 1 ince dilim yaş pastaya izin çıktı diye okudum. Sanırsam acıktım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?