Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar bugun bizim evlilik yildonumumuz miucuma hafta basinda soz verdim tatli bir sey yemiycem diye @MiuLego bana izin cikti ince bir dilim pastaya

Bugun kizlar yemekde de kacamak yapmayi dusunmuyorum cuma gunki yedigim baklavalara cerezlere sayayim halen kendime cok kizginim

Kendimi tastan tasa calasim var simdiye 58leri gormustum nasil bir baklavaumis arkadas yaa maffetti diyetimi o gun miden patliycakti

Canım cuma artı gelme de ayarla ona göre kendini. Bilmiyorum miu mu balkıyor bu işlere.

Canım cuma artı gelme de ayarla ona göre kendini. Bilmiyorum miu mu balkıyor bu işlere.
Baklavalari yiyince cok solendi bana bende soz verdim ona bu hafta tatli hic bir sey yemiycem diye yok canim arti gelmiycem hic merak etme kaptanim. Belki ekside cikarim var gucumle cabaliyorum canim nefsime hakim olmaya

İyi günler kızlar bugun eşimin dogum günü sabah kahvaltıya gittik fazladan bı kaç catal sucuklu yumurta yedım akşam da yemege gıdıcez o yüzden bugun biraz alıcam gibi :) ama ıkı kat sporla cumaya eskiyi görcem İnş

1 kac cataldan bir şey olmaz canım aksam kacırma .

Baklavalari yiyince cok solendi bana bende soz verdim ona bu hafta tatli hic bir sey yemiycem diye yok canim arti gelmiycem hic merak etme kaptanim. Belki ekside cikarim var gucumle cabaliyorum canim nefsime hakim olmaya
Hııı ben de miu 1 ince dilim yaş pastaya izin çıktı diye okudum. Sanırsam acıktım ben

hedefi tuttaramazsam kızarsın diye

tatlı yerıne 1-2 kayısı kurusu atsan agzına bana iyi gelıyor

Hııı ben de miu 1 ince dilim yaş pastaya izin çıktı diye okudum. Sanırsam acıktım ben
Kuzum o baklava gününden beri hiçbirşey yemiyor kaçamak. Kocan darılır valla dedim ben de bir parmak kalınlığında pasta yese nolur ki ? Bence ye dedim ben de ama cuma dahil bidaha kaçamak yok zaten söz verdim yemem diyor hep

al al canım rakibim ben bugün sadece -100 çıktım diye ağlıyayım sen ye iç

kızlar öğle aramı yazıyorum
10 dk eve tempolu yürüyüş
yatakları topla,bulaşıkları makineye at evi süpür,1 makine çamaşır at
15 dk leslie 3 mil
duş al (saçlar hariç)
2 kepçe mercimek çorbası salata ye
10 dk işe tempolu yürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…