Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bende sorun spor onu yapacak vaktım az , yinede bır seyler yapmam lazım .

hedefi tuttaramazsam kızarsın diye

Yok canım o hedefin tutmayacağı başından belli zaten. Bir de motivasyonumuz artsın diye yaptım onu. Kilo verin yeter.

bizim kaptan böyle ipleri çok sıkı tutar

İpleri salarsam herkes kafasına göre girer çıkarsa kapatır gideriz takımı.

Git bi su ic once ankacim kaptanim ;

]

Kız 7 de yaptım kahvaltıyı. Bi dünya spor yaptım hakettim bence yemeği. Yeşil mercimekli lahana yemeği yaptım çok seviyorum bunu yicem az sonra.

Hadi ya yemek süper mis mis ama yine de onden su iç.. bak kimseye vermiyorum bu tavsiyeyyi ay adim sucu Sily kalacak

okurken bile kalori harcadım
Ya sen spor yaptıkça nasil imreniyorum..
Gel beraber olsun

okurken bile kalori harcadım

Gel beraber olsun
Yaaa valla evde ortamim olusunca durmuyorum.. ama anlamadim bu aralar ufaklikta bi enerji var atamiyor bir türlü surekli miz miz miz ben de onunla kosturmaya calisiyorum artık evde yakalamaca oynuyoruz ogullarla alt komşu bizi kesecek valla

yaaaaaa kıyamam çocukla enerji atmak çok eğlencelidir :) ben de evde ip atlıyorum alt komşu kapıya dayanır az kaldı.

Anka kaptanim esim bana hediye dijital baskul almis gelgelelim bu beni gotunce mutlu eden baskul ustune cikinca yikti resmen
+1kilo fazla tartiyo eski baskulume gore o dijital degildi
Simdi ben hangisine gore bildirim yapicam

Leslie 68 dk yaptım ama 2 günü yatakta geçirdikten sonra zor bitirdim, boost koşuyor ya, koştum ama ziplamali hareketleri yapamadım, normal yaptım. Dusumu aldım, bir bakayım neler yapmışsınız dedim. Yeşil çay yapacağım şimdi. Aksama bezelye pişirdim. Evi eşyaları çekerek dip köşe süpürdüm sabah. O da spor neticede. Kanki hippotalamus sen napıyorsun?

ya benimki de ya tutarsa hesabı ama -2300 olsam cumaya ne kadar güzel olur çook mutlu olurum hala ümidim var
kaptanım sen işini bilirsin

Hadi ya yemek süper mis mis ama yine de onden su iç.. bak kimseye vermiyorum bu tavsiyeyyi ay adim sucu Sily kalacak

İçiyorum au bu gün 4 lt var hedefimde. 2 lt bitti şimdiye kadar.

Anka kaptanim esim bana hediye dijital baskul almis gelgelelim bu beni gotunce mutlu eden baskul ustune cikinca yikti resmen
+1kilo fazla tartiyo eski baskulume gore o dijital degildi
Simdi ben hangisine gore bildirim yapicam

Yeni tartına göre yap canım. Tartı değişikliği deriz sıkıntı yok

kaptan kısa süreleri değerlendiriyorum sabah işe gitmeden önce ve öğle arası yaptım senin yaptığın hangisi kaç dakika bide onu yapayım akşam
Benim yaptığım internette yok. 3 fast mile yapıyorum genelde ben. Bazen 4 yapıyorum. Upload edip gondericem inşallah size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…