bende sorun spor onu yapacak vaktım az , yinede bır seyler yapmam lazım .kızlar öğle aramı yazıyorum
10 dk eve tempolu yürüyüş
yatakları topla,bulaşıkları makineye at evi süpür,1 makine çamaşır at
15 dk leslie 3 mil
duş al (saçlar hariç)
2 kepçe mercimek çorbası salata ye
10 dk işe tempolu yürü
Ya sen spor yaptıkça nasil imreniyorum..Spordan çıktım kızlar sıra öğle yemeğinde yaşasınnnnn
15 dk olunca kolayımı geliyor ter attırıyo bayağı ben de burda öğrendim tavsiye ederimbende sorun spor onu yapacak vaktım az , yinede bır seyler yapmam lazım .
hedefi tuttaramazsam kızarsın diye
bizim kaptan böyle ipleri çok sıkı tutar
Git bi su ic once ankacim kaptanim ;
]
 kız deme öyle ya kırk yılda bir ne olacak  İnş cuma günü dumura ugramamal al canım rakibimben bugün sadece -100 çıktım diye ağlıyayım sen ye iç
Bu hafta sonuna kadar yap sonra çoğalt artık az o.15 dk olunca kolayımı geliyor ter attırıyo bayağı ben de burda öğrendim tavsiye ederim
Hadi ya yemek süper mis mis ama yine de onden su iç.. bak kimseye vermiyorum bu tavsiyeyyiYok canım o hedefin tutmayacağı başından belli zaten. Bir de motivasyonumuz artsın diye yaptım onu. Kilo verin yeter.
İpleri salarsam herkes kafasına göre girer çıkarsa kapatır gideriz takımı.
Kız 7 de yaptım kahvaltıyı. Bi dünya spor yaptım hakettim bence yemeği. Yeşil mercimekli lahana yemeği yaptım çok seviyorum bunu yicem az sonra.
Eğer kilo vermiş olursan listedesin biliyorsun dimi kuşum kız deme öyle ya kırk yılda bir ne olacak  İnş cuma günü dumura ugramam
Evet merak etme kaptan o iş bende :)Eğer kilo vermiş olursan listedesin biliyorsun dimi kuşum
okurken bile kalori harcadımkızlar öğle aramı yazıyorum
10 dk eve tempolu yürüyüş
yatakları topla,bulaşıkları makineye at evi süpür,1 makine çamaşır at
15 dk leslie 3 mil
duş al (saçlar hariç)
2 kepçe mercimek çorbası salata ye
10 dk işe tempolu yürü
Gel beraber olsunYa sen spor yaptıkça nasil imreniyorum..
Yaaa valla evde ortamim olusunca durmuyorum.. ama anlamadim bu aralar ufaklikta bi enerji var atamiyor bir türlü surekli miz miz miz ben de onunla kosturmaya calisiyorum artık evde yakalamaca oynuyoruz ogullarla alt komşu bizi kesecek vallaokurken bile kalori harcadım
Gel beraber olsun
yaaaaaa kıyamam çocukla enerji atmak çok eğlencelidir :) ben de evde ip atlıyorum alt komşu kapıya dayanır az kaldı.Yaaa valla evde ortamim olusunca durmuyorum.. ama anlamadim bu aralar ufaklikta bi enerji var atamiyor bir türlü surekli miz miz miz ben de onunla kosturmaya calisiyorum artık evde yakalamaca oynuyoruz ogullarla alt komşu bizi kesecek valla
Leslie 68 dk yaptım ama 2 günü yatakta geçirdikten sonra zor bitirdim, boost koşuyor ya, koştum ama ziplamali hareketleri yapamadım, normal yaptım. Dusumu aldım, bir bakayım neler yapmışsınız dedim. Yeşil çay yapacağım şimdi. Aksama bezelye pişirdim. Evi eşyaları çekerek dip köşe süpürdüm sabah. O da spor neticede. Kankihippotalamus sen napıyorsun?
Hediye almış ya ona şükür :)Anka kaptanim esim bana hediye dijital baskul almis gelgelelim bu beni gotunce mutlu eden baskul ustune cikinca yikti resmen
+1kilo fazla tartiyo eski baskulume gore o dijital degildi
Simdi ben hangisine gore bildirim yapicam
ya benimki de ya tutarsa hesabı ama -2300 olsam cumaya ne kadar güzel olur çook mutlu olurum hala ümidim varYok canım o hedefin tutmayacağı başından belli zaten. Bir de motivasyonumuz artsın diye yaptım onu. Kilo verin yeter.
İpleri salarsam herkes kafasına göre girer çıkarsa kapatır gideriz takımı.
Kız 7 de yaptım kahvaltıyı. Bi dünya spor yaptım hakettim bence yemeği. Yeşil mercimekli lahana yemeği yaptım çok seviyorum bunu yicem az sonra.
Hadi ya yemek süper mis mis ama yine de onden su iç.. bak kimseye vermiyorum bu tavsiyeyyiay adim sucu Sily kalacak
Anka kaptanim esim bana hediye dijital baskul almis gelgelelim bu beni gotunce mutlu eden baskul ustune cikinca yikti resmen
+1kilo fazla tartiyo eski baskulume gore o dijital degildi
Simdi ben hangisine gore bildirim yapicam
kaptan kısa süreleri değerlendiriyorum sabah işe gitmeden önce ve öğle arası yaptım senin yaptığın hangisi kaç dakika bide onu yapayım akşamBu hafta sonuna kadar yap sonra çoğalt artık az o.
Benim yaptığım internette yok. 3 fast mile yapıyorum genelde ben. Bazen 4 yapıyorum. Upload edip gondericem inşallah size.kaptan kısa süreleri değerlendiriyorum sabah işe gitmeden önce ve öğle arası yaptım senin yaptığın hangisi kaç dakika bide onu yapayım akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?