alt alta yazdım ki çok görünsünokurken bile kalori harcadım
Gel beraber olsun
Bravo kiz vallaİçiyorum au bu gün 4 lt var hedefimde. 2 lt bitti şimdiye kadar.
Yeni tartına göre yap canım. Tartı değişikliği deriz sıkıntı yok
68 dk mı maşallah bende mi yapsam acabaLeslie 68 dk yaptım ama 2 günü yatakta geçirdikten sonra zor bitirdim, boost koşuyor ya, koştum ama ziplamali hareketleri yapamadım, normal yaptım. Dusumu aldım, bir bakayım neler yapmışsınız dedim. Yeşil çay yapacağım şimdi. Aksama bezelye pişirdim. Evi eşyaları çekerek dip köşe süpürdüm sabah. O da spor neticede. Kanki @hippotalamus sen napıyorsun?
Alışık değilsen yapma. 1 mille başlamıştım ben önce.68 dk mı maşallah bende mi yapsam acaba(çok kıskancım )
canım benim seninle de hiç rakiplik yapılmıyo kız deme öyle ya kırk yılda bir ne olacak  İnş cuma günü dumura ugramam
Evettt harikayızzzzz gitsin yağlar gelsin derecelerrrrrrKızlar bugün maşallah gruba herkes sporda çoştu
şimdiye kadar sadece 3 fast&Fun miles mile 3 bunu yaptım 15 dk lık ağır gelirse başka video bakayımAlışık değilsen yapma. 1 mille başlamıştım ben önce.
Kaç dakika bu? 40 küsurse dene 5 mili. Torrentten indirmiştim ben, YouTube'da yok.şimdiye kadar sadece 3 fast&Fun miles mile 3 bunu yaptım 15 dk lık ağır gelirse başka video bakayım
15 dk benim yaptığımKaç dakika bu? 40 küsurse dene 5 mili. Torrentten indirmiştim ben, YouTube'da yok.
2 mil yap o zaman yarım saatlik. Birden keser 1 saat.15 dk benim yaptığım
Daha neler. O kiloyla birden 45 dakika olmaz. Yavaş yavaş arttiracaksin. Kardio egzersizlerde bu çok önemli, yavaş yavaş artıp yavaş yavaş azalacak egzersiz.bunu yapmaya çalışacam kızlar yarın benden haber alamazsanız bilin ki hastanelik olmuşumdur
ya delirdim ben bugün herhalde kilolar gitsin istiyorumDaha neler. O kiloyla birden 45 dakika olmaz. Yavaş yavaş arttiracaksin. Kardio egzersizlerde bu çok önemli, yavaş yavaş artıp yavaş yavaş azalacak egzersiz.
Oww bu çok fena ben lesie45dk yapınca yoruluyorum bunu Nasıl yaparım bilmemebunu yapmaya çalışacam kızlar yarın benden haber alamazsanız bilin ki hastanelik olmuşumdur
O hiit kardiyoya giriyor bunun için kilon biraz fazla demek istemiş.ya delirdim ben bugün herhalde kilolar gitsin istiyorum
Ayrıca "O kiloyla" ne ya
500 kalori yakıyormuş ama ben de yapabilir miyim bilmiyorum eve gidince deneyecem son durumu yazarımOww bu çok fena ben lesie45dk yapınca yoruluyorum bunu Nasıl yaparım bilmeme
biraz fazla demiş demi kaptanO hiit kardiyoya giriyor bunun için kilon biraz fazla demek istemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?