- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ne diyim, haksız mıyım? Zayıf değiliz iste. Zayıf olsak burada işimiz ne. Siskoyuz anam biz, siskoyuz..ya delirdim ben bugün herhalde kilolar gitsin istiyorum
Ayrıca "O kiloyla" ne ya
ilk hafta çok gidiyormuş senden de gider merak etme önemli olan sonrasında da devam etmekİnciakis çok iyisin 1 haftada 2,5 kilo gitmiş darısı bana
İnciii çok beğendim bu videoyu nasıl terlemişler epey zorluyor belli. Mutlaka deneyeceğim. Muhtemelen bu akşam inşallah.bunu yapmaya çalışacam kızlar yarın benden haber alamazsanız bilin ki hastanelik olmuşumdur
zayıf değiliz ama az kaldı olacazNe diyim, haksız mıyım? Zayıf değiliz iste. Zayıf olsak burada işimiz ne. Siskoyuz anam biz, siskoyuz..
ya ben de oturduğum yerden izledim kızlar mahvolduİnciii çok beğendim bu videoyu nasıl terlemişler epey zorluyor belli. Mutlaka deneyeceğim. Muhtemelen bu akşam inşallah.
youtube dan mı buldun inci ? ne yazıp buldun oturduğum yerde bi izleyeyim tamamınıya ben de oturduğum yerden izledim kızlar mahvolduakşama şişko olsamda deneyecem 500 kalori yaktırıyormuş
Evet baya ugrastirici gibi sanki .. yaben bu tarz kaslı bayanlardan hiç hoşlanmıyorum yaaa hani sıkı vücut tamamda bu kadar kas sanki yakışmıyor bana mi böyle geliyo sadece acabaİnciii çok beğendim bu videoyu nasıl terlemişler epey zorluyor belli. Mutlaka deneyeceğim. Muhtemelen bu akşam inşallah.
Ben yine de yapma derim. Sakatlanırsın falan. Fast&funda bile yorulup terlediğini söylüyorsun...ya ben de oturduğum yerden izledim kızlar mahvolduakşama şişko olsamda deneyecem 500 kalori yaktırıyormuş
Bu kadarı kesinlikle bir bayan için fazla kötü görünüm oluyorEvet baya ugrastirici gibi sanki .. yaben bu tarz kaslı bayanlardan hiç hoşlanmıyorum yaaa hani sıkı vücut tamamda bu kadar kas sanki yakışmıyor bana mi böyle geliyo sadece acaba
Orda ayağı arkaya atıp sonra öne tekme attıkları hareket var ya sabah onu yaptım ben.. Adını hatırlayamamıştımyoutube dan mı buldun inci ? ne yazıp buldun oturduğum yerde bi izleyeyim tamamını
Edit: Buldum :)
Anka helal nerden bulursun değişik hareketler. Ama senin dağ tırmanışı da aklımda akşam gider gitmez önce onu yapıcam ama 50 tane yapamam heralde o beni çok yormuştu denemiştim çoook eskidenOrda ayağı arkaya atıp sonra öne tekme attıkları hareket var ya sabah onu yaptım ben.. Adını hatırlayamamıştım
adı "keptin kick" olsun artıkOrda ayağı arkaya atıp sonra öne tekme attıkları hareket var ya sabah onu yaptım ben.. Adını hatırlayamamıştım
adı "keptin kick" olsun artık
adı "keptin kick" olsun artık
İnternette çok video var açıp açıp yapıyorum. Sporsuz olmuyor napayımAnka helal nerden bulursun değişik hareketler. Ama senin dağ tırmanışı da aklımda akşam gider gitmez önce onu yapıcam ama 50 tane yapamam heralde o beni çok yormuştu denemiştim çoook eskiden
o ne anka? ben başlarım yeni şeylere açığım. nerden ne yazıp bakayım?Yarın tibet egzersizlerine de başlıcam. Başlamak isteyen varsa beraber başlayalım.
Google da yaz çıkan videolara bak. 5 tane hareket.o ne anka? ben başlarım yeni şeylere açığım. nerden ne yazıp bakayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?