Baktım şimdi hepsine. Çok sıkılırım benhttp://www.dostsite.org/public/page.aspx?id=550
Burda da açıklamalar var. Yarın 1 kez yapacağız. Basit zaten. Ama asla 21 den fazla yapılmayacakmış.
Sıkılır mısınBaktım şimdi hepsine. Çok sıkılırım ben
Ben yedim kapattimakşama da az kaldı menüler nasıl kızlar ne yiyeceksiniz
kız daha ikindi helal sanaBen yedim kapattim
Valla daha gec yersem olmuyo benim kilolar gitmiyo yaaakız daha ikindi helal sana
Sen hedef kiloya ulasana kadar onu ye en iyisi keptınBen 6 da yiyeceğim.yoksa gece uyumayınca çok acıkıyorum kendimi nutella kavanozunda buluyorum
Öğleden kalan mercimekli lahanamı yerim. Hatta yarın öğle ve akşam da yerim..hatta belki diğer gün de yerimbaya abartmışım
yesa beğenip beğenip kaçma yaa iki muhabbet edelim.
Ben yedim kapattim
Ahahaa bende valla zar zor yaziyorum aradahahhahahha tüm mesajları okudum da bi dahil olamadım
akşama da az kaldı menüler nasıl kızlar ne yiyeceksiniz
Oglumun beni zorla arabacilik oynatmasindan kurtulayim hemen yazcamo zaman menü paylaş canım bakalım :)
nutella dedin de kaptan öğle arası gözüme takıldı kapalı kavanozdan bile kokusu mis gibi geliyordu ama ben hiiiç pas vermedimBen 6 da yiyeceğim.yoksa gece uyumayınca çok acıkıyorum kendimi nutella kavanozunda buluyorum
Öğleden kalan mercimekli lahanamı yerim. Hatta yarın öğle ve akşam da yerim..hatta belki diğer gün de yerimbaya abartmışım
Oglumun beni zorla arabacilik oynatmasindan kurtulayim hemen yazcam: D
hem yoğurt hem ayran hem sütben köfte
yogurt ayran sonra da süt içerim
Allahım dehşet süt ve süt ürünlerine düştüm
köftenin üzerine de kaşar mı koysam
Sen hedef kiloya ulasana kadar onu ye en iyisi keptın
nutella dedin de kaptan öğle arası gözüme takıldı kapalı kavanozdan bile kokusu mis gibi geliyordu ama ben hiiiç pas vermedim
bende bu saatte kapatamam maalesef daha eve git yemek yap fazlaysa 1 tabak bana göndersene kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?