hem yoğurt hem ayran hem süt
Selam kızlar ilk.menu benden gelsin diyecem ama b3n yazana kadar gelmezse tabi :)))
Sabah 2 yum omlet kk peynir
7 zeytin domates salatalık
1 lokma ekm kaymak bal kaşık ucu ile
1 dilim ekmek
Ara 1 avuç kuruyemiş sade nescafe
Ara 1 muz
Akşam 16.00: 1 tabak taze fas
bol salata 2 kaşık yoğurt
Ara türk kahvesi yanına 1 hurma
Bitki çayları
3 litre su
Spor 19.00: 1 saat step ve yer hareketleri
Teşekkür ederim canımgüzel canım
Selam kızlar ilk.menu benden gelsin diyecem ama b3n yazana kadar gelmezse tabi :)))
1 dilim ekmek
Ara 1 muz
Bitki çayları
3 litre su
sen öğle yemeği yemiyor musun ayrca menünde süper olmuşSelam kızlar ilk.menu benden gelsin diyecem ama b3n yazana kadar gelmezse tabi :)))
1 dilim ekmek
Ara 1 muz
Bitki çayları
3 litre su
Normalde.yiyorum canım ama kahvaltı tam.yapamdigim için.. bugün kahvaltı beni baya tok tuttu o yüzden canımsen öğle yemeği yemiyor musun ayrca menünde süper olmuş
bende kabak yapacam öyle güzel yazmışsın ki canım çektiSabah 3 buyuk su bardağı su iki tane kuru kayisi 1 fincan kahve
Kahvaltı peynirli biberli zeytinyagli tavada 2 yumurta, 5 zeytin, 1 er domates salatalik, bir fincan açık çay, oglene kadar yine su tabiki ogle arasinda arkadasim geldi kizlar catkapi elinde kasarli kusbasili pideamaaaa ben naaaptim bir lokma bile almadim ilk defa yemedigim bir şey için mutlu oldum kendime inanamadim ve arkadasimda hepsini yiyemedi kalanini dolaba attim aksam eşim gelince ona isitivercem 3 buçuk gibi de zeytinyağlı kabak maydonozlu dereotlu uzerine yogurt döktüm küçük bi tabak yedim, azıcık ta meyve yedim ..
yesa dediginden beri anca yazabildim essek sipasi birakmiyo
ya sağol canım deniyecem bakalıminciakis video harika görünüyor jillian videolarına benzettim ilk yaptigimda bitiremem sanıyordum ama bitirmiştim. Sende yaparsın bence bugün 20 dakika olur yarı 25 derken bir hafta sonra hepsi olur
jilianı da hedef kiloya yakınken tavsiye edyorlar..... kilo çokken zararlı..inciakis video harika görünüyor jillian videolarına benzettim ilk yaptigimda bitiremem sanıyordum ama bitirmiştim. Sende yaparsın bence bugün 20 dakika olur yarı 25 derken bir hafta sonra hepsi olur
Kiz rakibim gayet guzel beslenmissin ben spor yapamiyorum bu iki gundur hadi iyisinSelam kızlar ilk.menu benden gelsin diyecem ama b3n yazana kadar gelmezse tabi :)))
1 dilim ekmek
Ara 1 muz
Bitki çayları
3 litre su
Canım bence beynine bu kadar da kabullenmiş mesajlar verme. Niye şişko olasınız siz zayıf olmak için çabalayan kişilersinizNe diyim, haksız mıyım? Zayıf değiliz iste. Zayıf olsak burada işimiz ne. Siskoyuz anam biz, siskoyuz..
Ben bugün -300 çıktım cnm çok mutluyum. . Misafirliğe gittim bol yeşillikli bi kısır ve bi kase cacıkla yırttım şükürLeslie 68 dk yaptım ama 2 günü yatakta geçirdikten sonra zor bitirdim, boost koşuyor ya, koştum ama ziplamali hareketleri yapamadım, normal yaptım. Dusumu aldım, bir bakayım neler yapmışsınız dedim. Yeşil çay yapacağım şimdi. Aksama bezelye pişirdim. Evi eşyaları çekerek dip köşe süpürdüm sabah. O da spor neticede. Kankihippotalamus sen napıyorsun?
Su su subende kabak yapacam öyle güzel yazmışsın ki canım çekti
suları hiç çekmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?