Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

güzel canım

sen öğle yemeği yemiyor musun ayrca menünde süper olmuş

Sabah 3 buyuk su bardağı su iki tane kuru kayisi 1 fincan kahve
Kahvaltı peynirli biberli zeytinyagli tavada 2 yumurta, 5 zeytin, 1 er domates salatalik, bir fincan açık çay, oglene kadar yine su tabiki ogle arasinda arkadasim geldi kizlar catkapi elinde kasarli kusbasili pide amaaaa ben naaaptim bir lokma bile almadim ilk defa yemedigim bir şey için mutlu oldum kendime inanamadim ve arkadasimda hepsini yiyemedi kalanini dolaba attim aksam eşim gelince ona isitivercem 3 buçuk gibi de zeytinyağlı kabak maydonozlu dereotlu uzerine yogurt döktüm küçük bi tabak yedim, azıcık ta meyve yedim ..

yesa dediginden beri anca yazabildim essek sipasi birakmiyo

inciakis video harika görünüyor jillian videolarına benzettim ilk yaptigimda bitiremem sanıyordum ama bitirmiştim. Sende yaparsın bence bugün 20 dakika olur yarı 25 derken bir hafta sonra hepsi olur

bende kabak yapacam öyle güzel yazmışsın ki canım çekti
suları hiç çekmedi

Kiz rakibim gayet guzel beslenmissin ben spor yapamiyorum bu iki gundur hadi iyisin

Ne diyim, haksız mıyım? Zayıf değiliz iste. Zayıf olsak burada işimiz ne. Siskoyuz anam biz, siskoyuz..
Canım bence beynine bu kadar da kabullenmiş mesajlar verme. Niye şişko olasınız siz zayıf olmak için çabalayan kişilersiniz

Ben bugün -300 çıktım cnm çok mutluyum. . Misafirliğe gittim bol yeşillikli bi kısır ve bi kase cacıkla yırttım şükür

ben akşamı yiyince yazarım sonra değiştiriyorum olmuyor planım kabak yemek (kopyacı İnci)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…