Ama güzel oluyooooo.. hele derotu varsa icinde ohhhh mis vallaben akşamı yiyince yazarım sonra değiştiriyorum olmuyor planım kabak yemek (kopyacı İnci)
Anacım maşallah sana bilerek başka şeyler yazmışsın ki menü kalabalık görünsünSabah 3 buyuk su bardağı su iki tane kuru kayisi 1 fincan kahve
Kahvaltı peynirli biberli zeytinyagli tavada 2 yumurta, 5 zeytin, 1 er domates salatalik, bir fincan açık çay, oglene kadar yine su tabiki ogle arasinda arkadasim geldi kizlar catkapi elinde kasarli kusbasili pideamaaaa ben naaaptim bir lokma bile almadim ilk defa yemedigim bir şey için mutlu oldum kendime inanamadim ve arkadasimda hepsini yiyemedi kalanini dolaba attim aksam eşim gelince ona isitivercem 3 buçuk gibi de zeytinyağlı kabak maydonozlu dereotlu uzerine yogurt döktüm küçük bi tabak yedim, azıcık ta meyve yedim ..
@yesa1 dediginden beri anca yazabildim essek sipasi birakmiyo
Internette jillian yapanların bir aylık değişim fotoları var baya kilolularda var içlerindejilianı da hedef kiloya yakınken tavsiye edyorlar..... kilo çokken zararlı..
ben yokum bananeevetttt kızlarrrr bu hafta listeye girecek yeni isimleri açıklayayım mı merak ediyor musunuz :)
evetttt kızlarrrr bu hafta listeye girecek yeni isimleri açıklayayım mı merak ediyor musunuz :)
Eveeeeettttevetttt kızlarrrr bu hafta listeye girecek yeni isimleri açıklayayım mı merak ediyor musunuz :)
onların belli bir spor geçmişleri vardır belki.Anacım maşallah sana bilerek başka şeyler yazmışsın ki menü kalabalık görünsünama gün geneli yine azıcık ve irade ise süper
Internette jillian yapanların bir aylık değişim fotoları var baya kilolularda var içlerinde
sen niye ilk bildirim geldiğinde gelmedin. o zaman gelseydin girerdin bu hafta.ben yokum banane
Peki temmuzda izin alabiliyor muyum??hippotalamus
5816bursa
florence_N
kızlar bu hafta listedesiniz. Karar defterini okudunuz değil mi.
cuma günleri mutlaka kilo bildirimi yapmanız lazım.
listeye girdiğiniz günden itibaren 2 ay izin alamıyorsunuz..
önümüz ramazan kilo alırım derseniz ramazandan sonra alalım listeye. ama ben size güveniyorum dikkat edersiniz bayramda herkesi çatlatırsınız
Ooo hadi hayirli olsun yaparsınız yaaaaahippotalamus
5816bursa
florence_N
önümüz ramazan kilo alırım derseniz ramazandan sonra alalım listeye. ama ben size güveniyorum dikkat edersiniz bayramda herkesi çatlatırsınız
23 temmuzda alabilirsin canım.Peki temmuzda izin alabiliyor muyum??
Yok ben ramazdan devam edicem inş.. xaten ilk hafta ile son hafta adet olucam. .hippotalamus
5816bursa
florence_N
Hımm. . Aslında izin almak istemiyorum ama bayramdan sonra istanbula annemlere gidicem. . Orda diyet zorlaşabilir ama spor imkanı fazla.. annemlere söylerim yardım ederler heralde..23 temmuzda alabilirsin canım.
karar vermemiştim ki diyete, başladığım gün girdim KK ne açtığım bir konu vardı ona mı yazsam diye düşünürken bildirimi gördüm geldim hemensen niye ilk bildirim geldiğinde gelmedin. o zaman gelseydin girerdin bu hafta.
Hadi hayırlı olsunhippotalamus
5816bursa
florence_N
Takımda izin veririm ben sana sadece cuma kilo bildirimi yaparsın eve donene kadar.Hımm. . Aslında izin almak istemiyorum ama bayramdan sonra istanbula annemlere gidicem. . Orda diyet zorlaşabilir ama spor imkanı fazla.. annemlere söylerim yardım ederler heralde..
hayırlı olsun kızlarhippotalamus
5816bursa
florence_N
Anladım canım. Bu deneme süresi benim kararım değil maalesef yoksa alırdım seni. Çok istikrarlısın.karar vermemiştim ki diyete, başladığım gün girdim KK ne açtığım bir konu vardı ona mı yazsam diye düşünürken bildirimi gördüm geldim hemen
Ayy cnm çok tatlısın... bende orda bile elimden geldiğince dikkat edicem.. annemlerdr sosyal tesisler var.. çocukları bırakır havuza giderim spora giderim. . En azından spor yapabilirim. .Takımda izin veririm ben sana sadece cuma kilo bildirimi yaparsın eve donene kadar.genel listede izin alamazsın maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?