Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anacım maşallah sana bilerek başka şeyler yazmışsın ki menü kalabalık görünsün ama gün geneli yine azıcık ve irade ise süper
jilianı da hedef kiloya yakınken tavsiye edyorlar..... kilo çokken zararlı..
Internette jillian yapanların bir aylık değişim fotoları var baya kilolularda var içlerinde

onların belli bir spor geçmişleri vardır belki.

hippotalamus
5816bursa
florence_N

kızlar bu hafta listedesiniz. Karar defterini okudunuz değil mi.
cuma günleri mutlaka kilo bildirimi yapmanız lazım.
listeye girdiğiniz günden itibaren 2 ay izin alamıyorsunuz..
önümüz ramazan kilo alırım derseniz ramazandan sonra alalım listeye. ama ben size güveniyorum dikkat edersiniz bayramda herkesi çatlatırsınız

Peki temmuzda izin alabiliyor muyum??

Ooo hadi hayirli olsun yaparsınız yaaaaa

Yok ben ramazdan devam edicem inş.. xaten ilk hafta ile son hafta adet olucam. .

Diyetisyen im bana demişti ki önce su iç sonra çorba iç.. kalk akşam namazını kıl öyle devam et yemeğe.. ilk zamanlar yaptım. Sonra suyu bile bir bardağa düşürdüm sırf yemek yiyebilmek için :)) ama sahurda kahvaltı iftarda normal yemek pilav tatlı olmadan.. bol su.. akşam Leslie. . Bide meyve ile ramazanda dikkat etmeyi düşünüyorum inş...

Hadi hayırlı olsun

Hımm. . Aslında izin almak istemiyorum ama bayramdan sonra istanbula annemlere gidicem. . Orda diyet zorlaşabilir ama spor imkanı fazla.. annemlere söylerim yardım ederler heralde..
Takımda izin veririm ben sana sadece cuma kilo bildirimi yaparsın eve donene kadar. genel listede izin alamazsın maalesef.

hayırlı olsun kızlar

Takımda izin veririm ben sana sadece cuma kilo bildirimi yaparsın eve donene kadar. genel listede izin alamazsın maalesef.
Ayy cnm çok tatlısın... bende orda bile elimden geldiğince dikkat edicem.. annemlerdr sosyal tesisler var.. çocukları bırakır havuza giderim spora giderim. . En azından spor yapabilirim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…