sağol kaptan bakma benim tez canlılığıma listeye girene kadar böyle de devam etmek güzel motive oluyorum buraya girdikçe menüleri sporları okudukça+Anladım canım. Bu deneme süresi benim kararım değil maalesef yoksa alırdım seni. Çok istikrarlısın.
Oo boyle yazınca heyecan yaptım :) valla ramazan da İnş daha dikkat edicem esımde diyette zorla onuda diyete soktum  şimdi kendi aramızda da yarışıyoruz İnş guzel olacakhippotalamus
5816bursa
florence_N
kızlar bu hafta listedesiniz. Karar defterini okudunuz değil mi.
cuma günleri mutlaka kilo bildirimi yapmanız lazım.
listeye girdiğiniz günden itibaren 2 ay izin alamıyorsunuz..
önümüz ramazan kilo alırım derseniz ramazandan sonra alalım listeye. ama ben size güveniyorum dikkat edersiniz bayramda herkesi çatlatırsınız
Süper yaa bende eşimi diyete girmesini istiyorum kendini hazir hissetmiyomus beyefendiOo boyle yazınca heyecan yaptım :) valla ramazan da İnş daha dikkat edicem esımde diyette zorla onuda diyete soktum  şimdi kendi aramızda da yarışıyoruz İnş guzel olacak
Amin kiz inşallahEsim iddia olunca gaza geldi :) evlendikten sonra 20 kiloya yakın aldı saglık acısından artık vermesi lazımdı İnş buda vesile olur darısı senın kocaya :)Sily
Orda da bırakma diyetini hippo bugünlerini çöpe atma hiiç başarırsın annenin yaptığı sağlıklı olan şeyleri seçer yersin. İsteyince hepsi olur.Hımm. . Aslında izin almak istemiyorum ama bayramdan sonra istanbula annemlere gidicem. . Orda diyet zorlaşabilir ama spor imkanı fazla.. annemlere söylerim yardım ederler heralde..
Geçmiş olsun hemen iyileş inşallah.Selamlar iki gundur acillik oldugum icin giremedim kizlar, agzimin ici komple yara, aft oldumsadece corba cay su filan icebiliyorum sabahtan beri boyle, menumu yazsam da pek ic acici degil surekli tarhana corbasi iciyorum, havalar burda berbat kapmisim sifayi.
İnş cnm yine birinci olucaz ben inanıyorumhippotalamus
5816bursa
florence_N
Kızlar hayırlı olsun. Hadi bu haftanın uğuru olun ve 1. olalım inşallah.
Gecmıs olsun cnm bu aralar herkes Öyle sanırım benım kızım da fena grip Rabbim şifa versin tum hastalaraSelamlar iki gundur acillik oldugum icin giremedim kizlar, agzimin ici komple yara, aft oldumsadece corba cay su filan icebiliyorum sabahtan beri boyle, menumu yazsam da pek ic acici degil surekli tarhana corbasi iciyorum, havalar burda berbat kapmisim sifayi.
bebek ne kadarlıktı ? senin adını speedy gonzales koycam artık :)Çok hızlı evi topladım süpürdüm bebek uyanmadan bitsin diye dehşet terledim ya. Terkedikçe yaralarım çok fena acıyor off bir an önce geçerler inşallah.
oooo eve ne ara gittin ne ara denedin@MiuLego canim ben 20 dk pes ettim
7.5 aylık teyzesibebek ne kadarlıktı ? senin adını speedy gonzales koycam artık :)
@MiuLego canim ben 20 dk pes ettim
İyi gibi görünüyor bezelyede havuç patates yoksa problem yokMenumu yazıyorum;
Ac karna yeşil çay,
Sabah;
2 yk lor ve kepekli ekmekle tost,
1 haşlanmış yumurta,
1 küçük domates,
3 yeşil zeytin.
2 yudum şekersiz çay
Öğlen;
2 kocaman kayisi,
2 ceviz,
Yarım kase yoğurt,
1 yk keten tohumu.
Ara yeşil çay
Akşam;
Bezelye yemeği,
Yoğurt,
Domates, soğan ve sirke ile salata 1 kase,
1 dilim kepekli ekmek,
Su 2500 şimdilik,
Spor leslie 68 dk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?