Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anladım canım. Bu deneme süresi benim kararım değil maalesef yoksa alırdım seni. Çok istikrarlısın.
sağol kaptan bakma benim tez canlılığıma listeye girene kadar böyle de devam etmek güzel motive oluyorum buraya girdikçe menüleri sporları okudukça+

Oo boyle yazınca heyecan yaptım :) valla ramazan da İnş daha dikkat edicem esımde diyette zorla onuda diyete soktum  şimdi kendi aramızda da yarışıyoruz İnş guzel olacak

Oo boyle yazınca heyecan yaptım :) valla ramazan da İnş daha dikkat edicem esımde diyette zorla onuda diyete soktum  şimdi kendi aramızda da yarışıyoruz İnş guzel olacak
Süper yaa bende eşimi diyete girmesini istiyorum kendini hazir hissetmiyomus beyefendi

Hımm. . Aslında izin almak istemiyorum ama bayramdan sonra istanbula annemlere gidicem. . Orda diyet zorlaşabilir ama spor imkanı fazla.. annemlere söylerim yardım ederler heralde..
Orda da bırakma diyetini hippo bugünlerini çöpe atma hiiç başarırsın annenin yaptığı sağlıklı olan şeyleri seçer yersin. İsteyince hepsi olur.

Geçmiş olsun hemen iyileş inşallah.

Gecmıs olsun cnm bu aralar herkes Öyle sanırım benım kızım da fena grip Rabbim şifa versin tum hastalara

Menumu yazıyorum;
Ac karna yeşil çay,
Sabah;
2 yk lor ve kepekli ekmekle tost,
1 haşlanmış yumurta,
1 küçük domates,
3 yeşil zeytin.
2 yudum şekersiz çay
Öğlen;
2 kocaman kayisi,
2 ceviz,
Yarım kase yoğurt,
1 yk keten tohumu.
Ara yeşil çay
Akşam;
Bezelye yemeği,
Yoğurt,
Domates, soğan ve sirke ile salata 1 kase,
1 dilim kepekli ekmek,
Su 2500 şimdilik,
Spor leslie 68 dk.

İyi gibi görünüyor bezelyede havuç patates yoksa problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…