Akşamları kepekli de olsa ekmek yemesennnn ... daha cok ya da cabuk gorebilirsin eksileriMenumu yazıyorum;
Ac karna yeşil çay,
Sabah;
2 yk lor ve kepekli ekmekle tost,
1 haşlanmış yumurta,
1 küçük domates,
3 yeşil zeytin.
2 yudum şekersiz çay
Öğlen;
2 kocaman kayisi,
2 ceviz,
Yarım kase yoğurt,
1 yk keten tohumu.
Ara yeşil çay
Akşam;
Bezelye yemeği,
Yoğurt,
Domates, soğan ve sirke ile salata 1 kase,
1 dilim kepekli ekmek,
Su 2500 şimdilik,
Spor leslie 68 dk.
Söyleyecek söz yok. Mükemmel!Menumu yazıyorum;
Ac karna yeşil çay,
Sabah;
1 haşlanmış yumurta,
1 küçük domates,
3 yeşil zeytin.
2 yudum şekersiz çay
Öğlen;
2 kocaman kayisi,
2 ceviz,
Yarım kase yoğurt,
1 yk keten tohumu.
Ara yeşil çay
Akşam;
Bezelye yemeği,
Yoğurt,
1 dilim kepekli ekmek,
Su 2500 şimdilik,
Spor leslie 68 dk.
Allaaaah iyice kuzuymuş daha o7.5 aylık teyzesi
Yetiştiğimi kim söyledi herşey yarım yamalakSöyleyecek söz yok. Mükemmel!
Allaaaah iyice kuzuymuş daha onasıl yetişiyorsun hepsine bravo sana anka işin çok zor..
Ya çok acıkıyorum ama ya. Öğlen yemiyorum ya, mahvediyor beni.Akşamları kepekli de olsa ekmek yemesennnn ... daha cok ya da cabuk gorebilirsin eksilerifikrimce
Havuç olmaz mı, patates minik minik bir kaç tane.İyi gibi görünüyor bezelyede havuç patates yoksa problem yok
Patates havuç bezelye pişince glisemik endeksi yükseliyor. Hepsi bir arada sen düşünHavuç olmaz mı, patates minik minik bir kaç tane.
Geçmiş olsun hemen iyileş inşallah.
Gecmıs olsun cnm bu aralar herkes Öyle sanırım benım kızım da fena grip Rabbim şifa versin tum hastalara
Cok tesekkurler kizlar, insallah carcabuk toparlanirim, desteginiz icin sagolun..@erdnctuba85 çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.
Hmm, bir dahakine patatesi koymadan ayirayim kendiminkini. Hiç bu açıdan bakmamistim.Patates havuç bezelye pişince glisemik endeksi yükseliyor. Hepsi bir arada sen düşün
Patatesli pişmiş olması yeter. Tabağına alman gerekmiyor zararı için.
Rakibim menüme bak..Hmm, bir dahakine patatesi koymadan ayirayim kendiminkini. Hiç bu açıdan bakmamistim.
Cnm ekmek biraz fazla geldi ama genel olarak beğendim. Akşam yemeğinde patates yediysen keşke hiç ekmek yemeseydin.. bide saatleri yazsan süper olacakMenumu yazıyorum;
Ac karna yeşil çay,
Sabah;
1 haşlanmış yumurta,
1 küçük domates,
3 yeşil zeytin.
2 yudum şekersiz çay
Öğlen;
2 kocaman kayisi,
2 ceviz,
Yarım kase yoğurt,
1 yk keten tohumu.
Ara yeşil çay
Akşam;
Bezelye yemeği,
Yoğurt,
1 dilim kepekli ekmek,
Su 2500 şimdilik,
Spor leslie 68 dk.
Gayet güzel olmuş ben beğendim. Sporunu yapmadın dimi dahaAnka yesa menümü paylaşim..
10 da Kahvaltı: 2 yumurtayla peynirli maydonozlu omlet, domates, salatalık, taze nane, kk peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, şekersiz çay
13.30 az şekerli türk kahvesi, 2 küçük incir lokumu (ilk defa yedim)
15.00 öğlen 1 büyük kaşık bol Yeşillikli kısır,domates, salatalık, 1 kase cacık. .
Akşam 17.30 da 1 tane dilimlenmiş tarçınlı elma..
Su 3lt olmuştur yatana kdr 5 olur. .
Akşam fırsat bulursam ...Gayet güzel olmuş ben beğendim. Sporunu yapmadın dimi daha
Sabah 3 buyuk su bardağı su iki tane kuru kayisi 1 fincan kahve
Kahvaltı peynirli biberli zeytinyagli tavada 2 yumurta, 5 zeytin, 1 er domates salatalik, bir fincan açık çay, oglene kadar yine su tabiki ogle arasinda arkadasim geldi kizlar catkapi elinde kasarli kusbasili pideamaaaa ben naaaptim bir lokma bile almadim ilk defa yemedigim bir şey için mutlu oldum kendime inanamadim ve arkadasimda hepsini yiyemedi kalanini dolaba attim aksam eşim gelince ona isitivercem 3 buçuk gibi de zeytinyağlı kabak maydonozlu dereotlu uzerine yogurt döktüm küçük bi tabak yedim, azıcık ta meyve yedim ..
yesa dediginden beri anca yazabildim essek sipasi birakmiyo
Bulursun sen bulursuuuuun her zamanki gibiAkşam fırsat bulursam ...
evetttt kızlarrrr bu hafta listeye girecek yeni isimleri açıklayayım mı merak ediyor musunuz :)
Menumu yazıyorum;
Ac karna yeşil çay,
Sabah;
1 haşlanmış yumurta,
1 küçük domates,
3 yeşil zeytin.
2 yudum şekersiz çay
Öğlen;
2 kocaman kayisi,
2 ceviz,
Yarım kase yoğurt,
1 yk keten tohumu.
Ara yeşil çay
Akşam;
Bezelye yemeği,
Yoğurt,
1 dilim kepekli ekmek,
Su 2500 şimdilik,
Spor leslie 68 dk.
Anka yesa menümü paylaşim..
10 da Kahvaltı: 2 yumurtayla peynirli maydonozlu omlet, domates, salatalık, taze nane, kk peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, şekersiz çay
13.30 az şekerli türk kahvesi, 2 küçük incir lokumu (ilk defa yedim)
15.00 öğlen 1 büyük kaşık bol Yeşillikli kısır,domates, salatalık, 1 kase cacık. .
Akşam 17.30 da 1 tane dilimlenmiş tarçınlı elma..
Su 3lt olmuştur yatana kdr 5 olur. .
Eve 10 dk da geliyorum gelir gelmez denedim o tekmeler pek olmadi ama kendimce yaptim iste onu bitiremeyince gittim 30 dk kosu bandinda yurudumoooo eve ne ara gittin ne ara denedin20 dk çok iyi dayanmışsın resmen yarısı bakalım ben ne kadar yapabilicem. 20:00 civarı yapıcam yüksek ihtimal haberdar ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?