Ben de menu yazayım.
Sabah 7.00 de 2 yumurta 1 çay bardağı ceviz
Ara: Türk kahvesi
14.30 1 porsiyon mercimekli lahana 1 kase yoğurt
Ara turk kahvesi
16.30 3 tane fındık kadar tuzlu kurabiye(şu çorek otlu olan)
18.30 3 kaşık mercimekli kapuska
Ara soda
Su: 4 e tamamlayacağım 3 oldu
Spor
Leslie 4 fast Miles
50 squat
50 dağ tırmanışı hareketi
50 jumping jack hareketi
50 keptin kick
Kulaklarim cok cinladi miu cum ya ben ölüyordum kiz sen 34 dk nasil yaptin helal olsun insallah yarin tartida faydasini gorursun ve inci sagolsun dersinKaçamak yooooooookkkkk
34:20 yaptım.
Ahhhh inci ahhhh yaparken seni çok güzel andım
Nerden buldun da bunu gösterdin bu dnyada cehennemi yaşamak bunu yapmak ya
ÖLÜYORUM İNCİĞĞĞĞĞĞ
Aaaa tartıda eksi görürsem en birinci kankimsin çıkmazsamKulaklarim cok cinladi miu cum ya ben ölüyordum kiz sen 34 dk nasil yaptin helal olsun insallah yarin tartida faydasini gorursun ve inci sagolsun dersin
Ben bide onu tamamlayamadim diye 30 dk kosu bandinda yurudum banyo yaptim hala her yerim agriyo oglen camasir makineye atmistim cikarip asamiyorum yatiyorum ayaklar havada yarin eksi cikarsin kanka merak etmeAaaa tartıda eksi görürsem en birinci kankimsin çıkmazsam
Canım bugün düne göre daha şiş hissediyourm kendimi ama bakalım inşallah eksi çıkar. İnanılmaz yorucu nefesi neremden aldım bilmiyorum 34 de isyan ettim artık bıraktım
Sen kahveyi çok seviyorsun galibaAaaa tartıda eksi görürsem en birinci kankimsin çıkmazsam
Canım bugün düne göre daha şiş hissediyourm kendimi ama bakalım inşallah eksi çıkar. İnanılmaz yorucu nefesi neremden aldım bilmiyorum 34 de isyan ettim artık bıraktım
Tamamen perte çıktıkBen bide onu tamamlayamadim diye 30 dk kosu bandinda yurudum banyo yaptim hala her yerim agriyo oglen camasir makineye atmistim cikarip asamiyorum yatiyorum ayaklar havada yarin eksi cikarsin kanka merak etme
Evet çok seviyorum :) iyi oluyo dinç tutuyor beniSen kahveyi çok seviyorsun galiba
Ne iş yapıyorsun cnm ??Evet çok seviyorum :) iyi oluyo dinç tutuyor beni
Kamu kurumundayım devlet çalışanı masabaşı işNe iş yapıyorsun cnm ??
Aynen ya hadi sen sporu cok yapiyon bana noldu da costum bilmiyorum bugun cok sisko dediler ondan galibaTamamen perte çıktık
Evet bir tane kuru kayisi bir fincan kahve ictim canim üstünemaşallah canımmmmmmmmmmmmmm süpersin hatttaaaaaaaaaaaa süper ötesisin
amaaaaaaaaaaaaaa
15.30 dan sonra bir meyve ile durma sakın
Ahahaa kabak benim başıma mi patladiYa bir seg itiraf edicem ben 8 de 3 kasik kabak yemegi yedim 1 kasede yogurt dayanamadim hepSily yuzunden oyle bir anlatti ki yemesem bir yerim siserdi
İsmini açık etmek istemiyorum amaAynen ya hadi sen sporu cok yapiyon bana noldu da costum bilmiyorum bugun cok sisko dediler ondan galiba
Kabak başıma patladı falan deme kız gidip gene kabak yiyecekEvet bir tane kuru kayisi bir fincan kahve ictim canim üstüne
Ahahaa kabak benim başıma mi patladi
Evet bir tane kuru kayisi bir fincan kahve ictim canim üstüne
Ahahaa kabak benim başıma mi patladi
Kabak başıma patladı falan deme kız gidip gene kabak yiyecek
2 tane daha yapıp seni geçiyorum. İki adım 1,sayılıyor öyle saydın dimi. Boşuna yorma beni51 dağ tırmanışı hareketihahahaha
İnci yoldan çıkmaya çok müsaitim der misin sen şunayazma bidaha oyle yok bol dereotlu da uzerinde yogurt da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?