Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben bide onu tamamlayamadim diye 30 dk kosu bandinda yurudum banyo yaptim hala her yerim agriyo oglen camasir makineye atmistim cikarip asamiyorum yatiyorum ayaklar havada yarin eksi cikarsin kanka merak etme
Sen yarın gör. Daha hiç bişey görmedin

2 tane daha yapıp seni geçiyorum. İki adım 1,sayılıyor öyle saydın dimi. Boşuna yorma beni
Kız öyle saydım hatta dedim ki acaba anka tek tek mi saydı deli gibi çift olarak bir tane sayıyorum dedim. Ankacım yapma etme bak zaten o 1 taneyi bu yüzden yaptım çok fenayım daha dağ tırmanışı yapmak istemiyom

Yarinki menume artik dunki menunun aynisi yazarim sirf kabak demiyeyim diye incinin cani cekip te aksam 8 de yemesin diye kizim ben taaaaaa 3 bucukta yedim sende erken ye bi daha bak
Kız sily inci böyle sporu görünce de canı çekiyor bak onu da yapıyor hakkını yemeyelim sadece yemek değil canının çektiği

Çok kalori yaktıran ev sporu söylesenize bana ? Napsam aşırı şiş gibi hissediyorum kendimi üzülüyorum
Bi cocuk bul uyumayan gel sana benimkini vereyim mesela kucaginda ziplata ziplata uyut al sana fistik gibi spor

Çok kalori yaktıran ev sporu söylesenize bana ? Napsam aşırı şiş gibi hissediyorum kendimi üzülüyorum

interval kardiyo tabii ki

ne yaparsan yap , ister dans et ister koş .. bir hızlan bir yavaşla 5dk normal ... 2 dk hızlı gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…