Sen yarın gör. Daha hiç bişey görmedinBen bide onu tamamlayamadim diye 30 dk kosu bandinda yurudum banyo yaptim hala her yerim agriyo oglen camasir makineye atmistim cikarip asamiyorum yatiyorum ayaklar havada yarin eksi cikarsin kanka merak etme
Ama çok lezzetli olmuyomuyazma bidaha oyle yok bol dereotlu da uzerinde yogurt da
Kız öyle saydım hatta dedim ki acaba anka tek tek mi saydı deli gibi çift olarak bir tane sayıyorum dedim. Ankacım yapma etme bak zaten o 1 taneyi bu yüzden yaptım çok fenayım daha dağ tırmanışı yapmak istemiyom2 tane daha yapıp seni geçiyorum. İki adım 1,sayılıyor öyle saydın dimi. Boşuna yorma beni
Yok canım.kocaman oldu sıpa ki ben bu yemeği 40,ım çıkmadan da yiyordum. Çok severim.Anka o kadar lahana, mercimek gaz yapmasın kız? ? Emziriryorsun da..
Yarinki menume artik dunki menunun aynisi yazarim sirf kabak demiyeyim diye incinin cani cekip te aksam 8 de yemesin diyeİnci yoldan çıkmaya çok müsaitim der misin sen şuna
Valla superdi de gec oldu diye pismanlik yasiyorum esim gelmeden sporu bitireyim dedim caktirmiyorum diyette oldugumu da ayrica sensin tatliAma çok lezzetli olmuyomusen bur daha erken yap ye yemeğini tatlılık seni
Kız sily inci böyle sporu görünce de canı çekiyor bak onu da yapıyor hakkını yemeyelim sadece yemek değil canının çektiğiYarinki menume artik dunki menunun aynisi yazarim sirf kabak demiyeyim diye incinin cani cekip te aksam 8 de yemesin diyekizim ben taaaaaa 3 bucukta yedim sende erken ye bi daha bak
Vayssss esinden habersiz diyet mi yapiyon afferib kiz sana vallaValla superdi de gec oldu diye pismanlik yasiyorum esim gelmeden sporu bitireyim dedim caktirmiyorum diyette oldugumu da ayrica sensin tatli
Degilim hayiiir kabul etmiyorum ayrica miu cun burda ne baklava ne pasta ne kekler yazildi kendimi tuttumİnci yoldan çıkmaya çok müsaitim der misin sen şuna
Ama kabağa yenildin. Hıuuuh.Degilim hayiiir kabul etmiyorum ayrica miu cun burda ne baklava ne pasta ne kekler yazildi kendimi tuttum
Bi cocuk bul uyumayan gel sana benimkini vereyim mesela kucaginda ziplata ziplata uyutÇok kalori yaktıran ev sporu söylesenize bana ? Napsamaşırı şiş gibi hissediyorum kendimi üzülüyorum
Miu biri seni durdursunÇok kalori yaktıran ev sporu söylesenize bana ? Napsamaşırı şiş gibi hissediyorum kendimi üzülüyorum
Çok kalori yaktıran ev sporu söylesenize bana ? Napsamaşırı şiş gibi hissediyorum kendimi üzülüyorum
Havada kaparım onu bayılırıımmmmmm keşşşşkkkkeeeBi cocuk bul uyumayan gel sana benimkini vereyim mesela kucaginda ziplata ziplata uyutal sana fistik gibi spor
MerhabalarSelamlar 12. takıma bu arada
Bu ne arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?