Bu ne olan ne o ne yaniyemin ederim aynısını yazacaktım "doktor bu ne" diyecektim
Super bir menu vardi kaptan fircaladiBu ne olan ne o ne yani
İstemiyom durdurmasınMiu biri seni durdursun
interval kardiyo tabii ki
ne yaparsan yap , ister dans et ister koş .. bir hızlan bir yavaşla5dk normal ... 2 dk hızlı gibi ...
İstemiyom durdurmasın
Bir sıra kalpleri dizeyim önce
Bi hızlı bi yavaş ne yapılır evde dans nasıl yapılır bi hayal kurayım yol bulursam yapcam
Hmmm tamam pespese giremedim ya kaçırdım demekkiSuper bir menu vardi kaptan fircaladi
Ay misafirliğe gelmiş aus kaptan kek börek pasta çörek çerezler ikram edelimmmmm kızlar koşun. Aç aç misafir ağırlanmaz geleneğe aykırıSelamlar 12. takıma bu arada
Tutun ttutun gitmesin yaaaaaa
Vallaha harika fikir :)bi mezdeke bi harmandalı
Ben demiştim canım. Anladın mı şimdi ne demek istediğimi.. yarına heryerin tutulmaz inşallah, ılık bir duş al almadiysan.Kulaklarim cok cinladi miu cum ya ben ölüyordum kiz sen 34 dk nasil yaptin helal olsun insallah yarin tartida faydasini gorursun ve inci sagolsun dersin
Madem duramiyon te ma etmaje oyna internette var cok guzel hareketleri atamadim cepten yaziyorumİstemiyom durdurmasın
Bir sıra kalpleri dizeyim önce
Bi hızlı bi yavaş ne yapılır evde dans nasıl yapılır bi hayal kurayım yol bulursam yapcam
Ay misafirliğe gelmiş aus kaptan kek börek pasta çörek çerezler ikram edelimmmmm kızlar koşun. Aç aç misafir ağırlanmaz geleneğe aykırı
Hahahahahaha dövsen daha iyiydi @anka_misali valla siz ikinizden tırsıyorum yesayla.yemin ederim aynısını yazacaktım "doktor bu ne" diyecektim
Insallah ya cok kotuyum alBen demiştim canım. Anladın mı şimdi ne demek istediğimi.. yarına heryerin tutulmaz inşallah, ılık bir duş al almadiysan.
alayım ordan bi acı kahve ...
pasta börek ...
Pasta boregimiz yok @anka_misali kaptan duyunca bile kiziyor kahve olsun 40 yil da hatri olsunalayım ordan bi acı kahve ...
pasta börek ...
Cevap yazdıktan sonra okudum, almışsın ama kötü olmuşsun. Siskoyuz derken, yavaş artır derken bunu demek istemiştim. Bu ağrıyla rutin sporunu yapabilirsin yarın inşallah. Ben izledim videoyu, direkt kapattım. Leslie 5 mildeki hoplama ziplamali hareketleri yapamıyorum ben daha, neme gerek dedim.Insallah ya cok kotuyum al
Hmms güzelmiş, kisira iyi dayanıp az yemişsin..@anka_misali @yesa1 menümü paylaşim..
10 da Kahvaltı: 2 yumurtayla peynirli maydonozlu omlet, domates, salatalık, taze nane, kk peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, şekersiz çay
13.30 az şekerli türk kahvesi, 2 küçük incir lokumu (ilk defa yedim)
15.00 öğlen 1 büyük kaşık bol Yeşillikli kısır,domates, salatalık, 1 kase cacık. .
Akşam 17.30 da 1 tane dilimlenmiş tarçınlı elma..
Su 3lt olmuştur yatana kdr 5 olur. .
Flo sen istersen yaparsın hepsiniCevap yazdıktan sonra okudum, almışsın ama kötü olmuşsun. Siskoyuz derken, yavaş artır derken bunu demek istemiştim. Bu ağrıyla rutin sporunu yapabilirsin yarın inşallah. Ben izledim videoyu, direkt kapattım. Leslie 5 mildeki hoplama ziplamali hareketleri yapamıyorum ben daha, neme gerek dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?