- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ver gazıFlo sen istersen yaparsın hepsini
Menum.berbat menumBu ne olan ne o ne yani
Bu ne olan ne o ne yani
Hahahahahaha dövsen daha iyiydi @anka_misali valla siz ikinizden tırsıyorum yesayla.
Sabah
1 pogaca mi 1 sandvic mi?
Ogle
Kuru fasulye
2 yk pilav
Aksam
Kuru fasulye
2 yk pulav
Yogurt
Karpuz
Fasulyede karbon var zaten, pilav alma yanına, karpuzu da sil, öğlen fasulye yanına salata al. Glisemik indeksi pilav karpuzun yüksek, sonrasında çabuk acikirsin.Sabah
Ogle
Kuru fasulye
2 yk pilav
Aksam
Kuru fasulye
2 yk pulav
Yogurt
Karpuz
Sabah
Ogle
Kuru fasulye
2 yk pilav
Aksam
Kuru fasulye
2 yk pulav
Yogurt
Karpuz
Ayyy yine mi olmadi
Valla sabah hic vaktim olmuyor. Evden zor cikiyorum. Yemek de ttek cesit zo pisiriyorim. 3 gun de ayni yemek.yeniyorSabah yumurta ceviz peynir
ogle böyle kalsın yanına yogurt karpuz
aksam pılav cıkar kuru fasulye cıkar yogurt kalsın karpuz cıkar başka yemek varsa onu koy
Bence karpuzu sabaha alsın, haşlanmış yumurta ve kepek ekmekle sandivic yapsın .Sabah yumurta ceviz peynir
ogle böyle kalsın yanına yogurt karpuz
aksam pılav cıkar kuru fasulye cıkar yogurt kalsın karpuz cıkar başka yemek varsa onu koy
O zaman kan şekerini uzun süre sabit tutmalısın, yumurta, peynir, kepekli ya da tam buğday ekmeği gibi. Peynir ve yoğurt kan şekerini hemen yukseltmez ve uzun süre sabit tutar. Kahvaltıda süt, yumurta, kepekli ekmekle sandivic, doymak dersen de domates salatalık daha iyi olur.Hep ayaktayim bunu göz onunde bulundurun lutfen. Oglen bile 20 dk oturuyorum.
Yalniz çok istahli bi menüymüşMenum.berbat menum
bir arkaaşın menüsü
adını vermek istemiyorum ifşa olmasın
Cok tesekkur ederimO zaman kan şekerini uzun süre sabit tutmalısın, yumurta, peynir, kepekli ya da tam buğday ekmeği gibi. Peynir ve yoğurt kan şekerini hemen yukseltmez ve uzun süre sabit tutar. Kahvaltıda süt, yumurta, kepekli ekmekle sandivic, doymak dersen de domates salatalık daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?