Ya hahahahhaa seni yicem şimdiVer gazıBen daha leslieye yaparken TV'nin kenarından kendimi görüyorum, yürüyen panda gibiyim, bunu yapsam dans eden panda gibi gorunurum anca :)
Çok fena ı ıh olmaz.Sabah
1 pogaca mi 1 sandvic mi?
Ogle
Kuru fasulye
2 yk pilav
Aksam
Kuru fasulye
2 yk pulav
Yogurt
Karpuz
Başka nedir neler bilmeliyiz anlatsana birazben şeker gibiyim de o anka kaptan var ya tersi çok pistir
Anliyorum seni ben de evde kahvalti yapamiyorum ise giderken poğaça simit malesef aliyordum ama hem kilo aldiriyor hemde aciktiriyor 10 dk erken kalkmaya calis yumurtali yesillikli bir kahvalti yap ben artik oyle yapiyorum ya sut icValla sabah hic vaktim olmuyor. Evden zor cikiyorum. Yemek de ttek cesit zo pisiriyorim. 3 gun de ayni yemek.yeniyor
Yok canım adımı zalıma çıkardınız herkes free takılsın..
Yumurtayı akşamdan kaynat, isyerinde yemeden sıcak suda bekletir isitirsun, sandivic de akşamdan yap, domatesi salatalığı işte kesersin.Anliyorum seni ben de evde kahvalti yapamiyorum ise giderken poğaça simit malesef aliyordum ama hem kilo aldiriyor hemde aciktiriyor 10 dk erken kalkmaya calis yumurtali yesillikli bir kahvalti yap ben artik oyle yapiyorum ya sut ic
Kaptan sen bitanesinYok canım adımı zalıma çıkardınız herkes free takılsın..
Hemen de bizi bırakma mı niyetindesinYok canım adımı zalıma çıkardınız herkes free takılsın..
Yapma etme şaka de bana bak saçımı boyucam işimden alıkoyma@MiuLego başlamışken 10 tane yaptım 60 oldu dağ tırmanışım.
Yok canım bırakmıyorum istediğinizi yiyin için cuma tartı verir cevabını.Hemen de bizi bırakma mı niyetindesinaşk olsun. Free de bakalım bir daha
Seni de Allah kurtarsin. O kadar yiyorum ama be garip senden zayifim. Sakanin da tadini kacirmaya basladiniz amaYalniz çok istahli bi menüymüşallah kurtarsin kardeees
Yoo yaptım işte. Yaparken çekerdim ama pek güzel bir görüntü olmuyorYapma etme şaka de bana bak saçımı boyucam işimden alıkoyma
Ama durustce yazdim. Cezama raziyim dedim. Cok alindim.yazdiklarinaKız bu olmadı hiç
Hayal kırıklığımla saçımı boyucamYoo yaptım işte. Yaparken çekerdim ama pek güzel bir görüntü olmuyor
Peki bundan sonra doz moz yok ikimiz muhatap olmayalimSeni de Allah kurtarsin. O kadar yiyorum ama be garip senden zayifim. Sakanin da tadini kacirmaya basladiniz ama
,Yok canım adımı zalıma çıkardınız herkes free takılsın..
Ama durustce yazdim. Cezama raziyim dedim. Cok alindim.yazdiklarina
Ama durustce yazdim. Cezama raziyim dedim. Cok alindim.yazdiklarina
Yok canım yaa niye alınayım pistir gerçekten tersim.,
ayyyyyyyyyyyyyyyyy ben sana kıyamammmmmmmmmmmmmmmm
alındın mııııııııı sennnnnnnnnnnnnnn
pamuk şekerim benimmmmmmmmmmmmmmm
bundan sonra kaptan yardımcısı ipleri eline alıyor kaptanımız bal şeker pekmez zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?