Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Vereceğimiz cezadan dolayı öyle demiş sanki. Ama ceza vermeyeceğim. Takıma gelmeyip gelmeyip kaos gibi bir menü yazmayı ben takım arkadaşlarına saygısızlık olarak görüyorum.
Kusura bakmayin ama gelmeyip gelmeyip dediginiz bir dun hic giremedim. Ondan once geldigimi dusunuyorun. Yanlis mi hatirliyorum. Gunduzleri takip edemiyorum dogru. Menumu saygisizlik olarak anladiysaniz ozur dilerim. O amacla paylasmamistim. Evet bir ceza verilir de bir daha oyle yemem diye bekliyordum diger her uyeye yapilan gibi. Ama cok fazla ustume gelip alay edildi. Ve cok mesaj yazmadigim icin de cezaya layik girulmedim

Cuma da uyarı aldınç ben tek tek mesajlarını saydım. Yazdım. Sen geri dönüş yapmadın. Yaptıysan ben özür dilerim. Gözümden kaçtıysa. Sabah da aynı şekilde başkasını uyardım. Ben her gün mesajlarınızı sayıyorum.. Menulerinizi sporlarınızı hep kontrol ediyorum.

Cuma menu yazmadim mi kilo yazmistim. Uyariyi gormediysem ben ozur dilerim. Diyorum ya o gunun sonunda yazmak zor oluyor. Cocugum iyuyana kadar diger gune geciyor. Bugun yazabildim bol bol. Insallah diger gunler de boyle.yazacagim

Kendi.kendine yemek yemeye yeni yeni basladi o yemek.yerken yazmaya basladim. Yani.ne degisti diye soranlara boyle soyleyebilirim.

db55 .. eğer birbirimizi tatlı sert uyarmıcaksak, şakalaşmıcaksak, yediklerimizi paylaşıp yoruma açık olmıcaksak bu takımın ne anlamı kalır?? Kimse kötü niyetli değil. . Hepimizin amacı birbirimizi motive edip ama az ama çok zayıflamak.. kırıcı yorum yapılmadı bence... burda kek yediğini söyleyen kişiye neler dedik.. yeri geldi kaptana bile yemesin diye kızdık.. canın sıkkın heralde.. uzatmayalım bence

kızlar selam ben geldimmm. hani şu düğünün az vakit kalmış ve çılgınlar gbi isveç diyetine abanan kızçe. günlerdir koşturmaca alışveriş derken henüz yazabiliyorum.
an itibariyle isveçt 5. günümü bitirmiş bulunmaktayım:)
ve 5 günün sonunda -3200 ile devam edyorum

Sert yorum yapilinca kizmadim dalga gecilince kizdim

kızlar selam ben geldimmm. hani şu düğünün az vakit kalmış ve çılgınlar gbi isveç diyetine abanan kızçe. günlerdir koşturmaca alışveriş derken henüz yazabiliyorum.
an itibariyle isveçt 5. günümü bitirmiş bulunmaktayım:)
ve 5 günün sonunda -3200 ile devam edyorum

Hosgeldin kizzz iyi vermissin 5 günde:) spor da yapiyosun dimi valla düğününe az kalmis kiz demesen ben hatirlayamazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…