Ankacim ben bazi yazilanlari okumuyorum bilgin olsun okuyamiyorum ama senin dedigin dogru canım..Vereceğimiz cezadan kurtarsın demiş ben öyle anladım.
Bende cezadan kurtarsın anladım. .Ankacim ben bazi yazilanlari okumuyorum bilgin olsun okuyamiyorum ama senin dedigin dogru canım..
Ne bileyim oyle anlamistim .db55 db cim çok gerginsin sanırım. Çok girip okuyamadığın için belki de sily nin mizacını anlayamadın öyle birşey söyleyecek birisi değil. Kaldı ki zaten burda grup olmamızın amacı birbirimizden destek alıp zayıflamaya çalışmamız. Neden o kadar çok obursun ki diye başlayan bir cümle kursun. Ayrıca zaten hepimiz oburuz ki buradayız değil mi? Ben oburum ve bundan alınmıyorum alınıyorsak burada işimiz ne ???
Hoşlanmadım dedin ama çok daha bel altı bir cevap yazmadın mı sence? O da zayoflamaya çalışıyor ve sen ben senden daha zayıfım o kadar yiyorum nabeeeer tarzı cevap yazıyorsun. Karşıdakini de düşünmek lazım. Kişi karşısındakini kendinden bilirmiş.. anladığıyla da bence..
Bence gerek yok olur böyle şeyler arkadaşlar arasında aç sen mesajlarıAnkacim ben bazi yazilanlari okumuyorum bilgin olsun okuyamiyorum ama senin dedigin dogru canım..
Evet karpuz diyette önerilmiyor ama çok az tadına bakabilirsin. Bir daha yemeden sor amaİyi geceler hanımlar yasak olan meyve veya sebze var mı? Karpuz yedim merak ettim
Hadi sen ceza istiyordun dimi 30 mekik çek gel.Ne bileyim oyle anlamistim .
Teşekkür ederim bi daha yememeye dikkat ederim bu yasaklarla ilgili olan bi sayfa var mı bakayımEvet karpuz diyette önerilmiyor ama çok az tadına bakabilirsin. Bir daha yemeden sor ama
Ya bişey dicemHadi sen ceza istiyordun dimi 30 mekik çek gel.
Bisiklet sporundan sonra hmenHadi sen ceza istiyordun dimi 30 mekik çek gel.
İncinin burn videosuYa bişey dicem
Hamburger menü cezası nedir
Yok canım. Herkes menusunu paylaşıyor aklına takılanı soruyor. Herkes bildiği kadarıyla cevap veriyor.Teşekkür ederim bi daha yememeye dikkat ederim bu yasaklarla ilgili olan bi sayfa var mı bakayım
Hemburger miiii ne hamburgeri o ne kiİncinin burn videosu
Hemburger miiii ne hamburgeri o ne ki
Yok kuzum cumaya dek ağzıma gr kaçamak sürmem. Nooooo! Sadece bilgi amaçlı sordum daBence de içinde ne olduğu belli değil. Oldum olası iğrenç gelmiştir bana o. Madem diyeti bozacan adam akıllı bişey ye değsin. Zaten bu hafta kaçamak falan yok. Cumaya ne kaldı.
AynenYok kuzum cumaya dek ağzıma gr kaçamak sürmem. Nooooo! Sadece bilgi amaçlı sordum daama onu artık hafızamdan tamamen sildim. İnci burn diyorsun, asla yemem
Ne zaman ne ara nasıl yok artık.Mekik tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?