Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

db55 db cim çok gerginsin sanırım. Çok girip okuyamadığın için belki de sily nin mizacını anlayamadın öyle birşey söyleyecek birisi değil. Kaldı ki zaten burda grup olmamızın amacı birbirimizden destek alıp zayıflamaya çalışmamız. Neden o kadar çok obursun ki diye başlayan bir cümle kursun. Ayrıca zaten hepimiz oburuz ki buradayız değil mi? Ben oburum ve bundan alınmıyorum alınıyorsak burada işimiz ne ???
Hoşlanmadım dedin ama çok daha bel altı bir cevap yazmadın mı sence? O da zayoflamaya çalışıyor ve sen ben senden daha zayıfım o kadar yiyorum nabeeeer tarzı cevap yazıyorsun. Karşıdakini de düşünmek lazım. Kişi karşısındakini kendinden bilirmiş.. anladığıyla da bence..

Ne bileyim oyle anlamistim .

Bence de içinde ne olduğu belli değil. Oldum olası iğrenç gelmiştir bana o. Madem diyeti bozacan adam akıllı bişey ye değsin. Zaten bu hafta kaçamak falan yok. Cumaya ne kaldı.
Yok kuzum cumaya dek ağzıma gr kaçamak sürmem. Nooooo! Sadece bilgi amaçlı sordum da ama onu artık hafızamdan tamamen sildim. İnci burn diyorsun, asla yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…