Cesaret eden delidirAynen
Birinin menusunde gorursen hemen beni etiketle.
Şu listeye girecekler devam edecekler falan bi kesinleşsin. O zaman spor kraliçesi seçecem, kaçamak kraliçesi seçecem, haftanın takım üyesi seçecem seçecem de seçecemCesaret eden delidirkendi bilir ben almayacaaaam
Tamam tatlım teşekkür ederim takıldığım yerde sorarım etli yemekler yasak mı pekiYok canım. Herkes menusunu paylaşıyor aklına takılanı soruyor. Herkes bildiği kadarıyla cevap veriyor.
Yok canım et candır. Diyete uygun piştiği surece tabii.Tamam tatlım teşekkür ederim takıldığım yerde sorarım etli yemekler yasak mı peki
Takım oturunca çok eğlenceli olacakŞu listeye girecekler devam edecekler falan bi kesinleşsin. O zaman spor kraliçesi seçecem, kaçamak kraliçesi seçecem, haftanın takım üyesi seçecem seçecem de seçecem
Mekik cekmek yanlis bilmiyorsam o.kadar da zor degilNe zaman ne ara nasıl yok artık.
Canım çok geçmiş olsun..Cok tesekkurler kizlar, insallah carcabuk toparlanirim, desteginiz icin sagolun..
Hadi hadi uyut bana arkadaşlık etBen spor olarak sadece 50 dağ tırmanma yaptım 50 tane.. kolay duruyo ama zormuş.. bide evi topladım bebekle bi oraya bi buraya Eğil kalk. . Şimdi de beşik sallayarak kol çalışıyorum :)( uyursa ders çalışıcam. . Uyumuyo...
Benimki de uyanikBen spor olarak sadece 50 dağ tırmanma yaptım 50 tane.. kolay duruyo ama zormuş.. bide evi topladım bebekle bi oraya bi buraya Eğil kalk. . Şimdi de beşik sallayarak kol çalışıyorum :)( uyursa ders çalışıcam. . Uyumuyo...
5 cok bence bobrekler yorulyr 2.5 iyiKızlar sizce kaç lt su içmek gerek? Ben 30 kilo başına 1 lt diye duymuştum. Ben şu an 5 lt fln içiyorum. Gecede 2 kez wc ye kalkıyorum..
Rakibem napiyon bakim tartildinmi bugün hiç kac eksidesinCanım çok geçmiş olsun..
Uyusa ders çalışıcam inş.. az kaldı sınav. . Sıkıştım..Hadi hadi uyut bana arkadaşlık etben uyuytum babyleri :)
Büyük uyudu küçük inatçı...Hadi hadi uyut bana arkadaşlık etben uyuytum babyleri :)
Canim ben 3 iciyorum en fazla, ama gecen hatta sanirim dunKızlar sizce kaç lt su içmek gerek? Ben 30 kilo başına 1 lt diye duymuştum. Ben şu an 5 lt fln içiyorum. Gecede 2 kez wc ye kalkıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?