Aynen yaaa insallah istedigin sonuç olurUyusa ders çalışıcam inş.. az kaldı sınav. . Sıkıştım..
Susadıkça büyük bir bardağım var 2.5 bardak yarım lt su alıyor. Ondan içiyorum. . Öyle öyle 5lt oluyor. Bide benim kilom fazla ya anca. .Canim ben 3 iciyorum en fazla, ama gecen hatta sanirim dun @anka_misali 4 içtiboşver miden bulanana kadar iç
Evet canim biliyorum senin bardağınıSusadıkça büyük bir bardağım var 2.5 bardak yarım lt su alıyor. Ondan içiyorum. . Öyle öyle 5lt oluyor. Bide benim kilom fazla ya anca. .
Maalesef canım ekside değilim yediğim gözlemeler beni tırmalar. minicik artım var 200 kadarRakibem napiyon bakim tartildinmi bugün hiç kac eksidesin
Aslinda begenmedimMaalesef canım ekside değilim yediğim gözlemeler beni tırmalar. minicik artım var 200 kadarcumaya kadar gitmeli
Geçen nette takılırken öğrendim ki vücutta sadece tuz değil alınan karbonhidrat da ödem yaparmış. Benim 3 dilim kek ve sarmalardan 2 gün sonra +500 cikmam gibi ama cuma -1000gr çıktım. Cumaya kadar ekstra dikkat edip tuzu da azaltirsan atarsın ödemini.Maalesef canım ekside değilim yediğim gözlemeler beni tırmalar. minicik artım var 200 kadarcumaya kadar gitmeli
Hayiiiir bir unite olsun netten dinle en azindan oyle git uyu bak çok az kaldi hadi 15 dk ni anca alirBebek uyudu ama bakalım bende ders çalışıcak enerji, kafa kaldı mı??
Sen bi yaz bakalım ona göre ceza keselim..Ne yazmışsınız bu kadar. Oku oku bitmedi
Öğlen mesaj yazdım ama gondermemisim
Yeni farkettim
Kızlar benim menü bugün berbatti. Yazmayayım en iyisi.sizi de yoldan çıkarmayalım. Aklınıza düşürmeyelim
Yarın yeni bir gün yeniden başlayacağım
Ahhhh ahhh.ceza verin bana kaptan
Akıllanmam ben
Ya ben dinleyerek anlamıyorum. . Okumam yazmam lazım. . Ama yapıcam. .iyi geceler. .Hayiiiir bir unite olsun netten dinle en azindan oyle git uyu bak çok az kaldi hadi 15 dk ni anca alir
yazmayayım canım yaSen bi yaz bakalım ona göre ceza keselim..
Allah kolaylık versin ,zihin açıklığı versinYa ben dinleyerek anlamıyorum. . Okumam yazmam lazım. . Ama yapıcam. .iyi geceler. .
O video lanetli yalnız. Yapanın başına kötü şeyler geliyor. Tutulup kalıyor ağrılar içinde..yazmayayım canım ya
Sizide etkilemek istemiyorum
Ben yarın sabah erkenden şu 500 kalorilik videoyu yapayım en iyisi
Pasta börek yemedim smaç girip çıkıp atiştırdım ve 5 dilim ekmek yedim
Oooo 500 kalorilik cezayi yapacakdan benim aklima sen soylemesende acaip yiyecekler geldi yaaayazmayayım canım ya
Bana da bana daAllah kolaylık versin ,zihin açıklığı versin
Hayırlı geceler
O video lanetli yalnız. Yapanın başına kötü şeyler geliyor. Tutulup kalıyor ağrılar içinde..
Ben spor olarak sadece 50 dağ tırmanma yaptım 50 tane.. kolay duruyo ama zormuş.. bide evi topladım bebekle bi oraya bi buraya Eğil kalk. . Şimdi de beşik sallayarak kol çalışıyorum :)( uyursa ders çalışıcam. . Uyumuyo...
5 miiiiiiii vay anam vay.. ben de aşırısı zararlı diye okumuştum 3.5-4 maksimum bence.Kızlar sizce kaç lt su içmek gerek? Ben 30 kilo başına 1 lt diye duymuştum. Ben şu an 5 lt fln içiyorum. Gecede 2 kez wc ye kalkıyorum..
Sabit bile gelmemeliyiz kızlar hadi cumaya kadar çok sıkı tut yaparsınnnnnMaalesef canım ekside değilim yediğim gözlemeler beni tırmalar. minicik artım var 200 kadarcumaya kadar gitmeli
Marlin o videoyu es geç canımyazmayayım canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?