Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Susadıkça büyük bir bardağım var 2.5 bardak yarım lt su alıyor. Ondan içiyorum. . Öyle öyle 5lt oluyor. Bide benim kilom fazla ya anca. .
Evet canim biliyorum senin bardağını ilk yazdigindan biliyorum taaa çünkü benim kullandığım bardak ta aynısı hatta foto göndermiştin

Maalesef canım ekside değilim yediğim gözlemeler beni tırmalar. minicik artım var 200 kadar cumaya kadar gitmeli
Geçen nette takılırken öğrendim ki vücutta sadece tuz değil alınan karbonhidrat da ödem yaparmış. Benim 3 dilim kek ve sarmalardan 2 gün sonra +500 cikmam gibi ama cuma -1000gr çıktım. Cumaya kadar ekstra dikkat edip tuzu da azaltirsan atarsın ödemini.

Ne yazmışsınız bu kadar. Oku oku bitmedi
Öğlen mesaj yazdım ama gondermemisim

Yeni farkettim
Kızlar benim menü bugün berbatti. Yazmayayım en iyisi.sizi de yoldan çıkarmayalım. Aklınıza düşürmeyelim
Yarın yeni bir gün yeniden başlayacağım
Ahhhh ahhh.ceza verin bana kaptan
Akıllanmam ben

Sen bi yaz bakalım ona göre ceza keselim..

Sen bi yaz bakalım ona göre ceza keselim..
yazmayayım canım ya
Sizide etkilemek istemiyorum
Ben yarın sabah erkenden şu 500 kalorilik videoyu yapayım en iyisi
Pasta börek yemedim smaç girip çıkıp atiştırdım ve 5 dilim ekmek yedim

yazmayayım canım ya
O video lanetli yalnız. Yapanın başına kötü şeyler geliyor. Tutulup kalıyor ağrılar içinde..

yazmayayım canım ya
Oooo 500 kalorilik cezayi yapacakdan benim aklima sen soylemesende acaip yiyecekler geldi yaaa iyiki demedin marlincim

Kızlar sizce kaç lt su içmek gerek? Ben 30 kilo başına 1 lt diye duymuştum. Ben şu an 5 lt fln içiyorum. Gecede 2 kez wc ye kalkıyorum..
5 miiiiiiii vay anam vay.. ben de aşırısı zararlı diye okumuştum 3.5-4 maksimum bence.
Bu arada diren uykuya çalış ders ve gönül rahatlığıyla uyu.
Maalesef canım ekside değilim yediğim gözlemeler beni tırmalar. minicik artım var 200 kadar cumaya kadar gitmeli
Sabit bile gelmemeliyiz kızlar hadi cumaya kadar çok sıkı tut yaparsınnnnn
yazmayayım canım ya
Marlin o videoyu es geç canım

Zaten saçımı boyadım leslie 5 mil yapamadım.
Zaten anka da beni geçti dağ tırmanışında..
Offffff.......
Poooofffff....

Kafa gitti benim uyuyayım en iyisi. Bebişi olanların bebişleri hemen uyusun inşallah ki onlar da uyusun.
Allah rahatlık versin kızlar yarına bol eksili güzeeeel kahvaltılı uyanalım. İnşallah rüyamda simit yediğimi görürüm.

Çok özledim seni simit ❤
Ama cuma tartı var yanıma bile yaklaştırmam seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…