Tatli uykular miucum neyse ruyada yemeyle kilo alacak degilsinya ben den sana bi hamburger ( karsidaki ruyadan gonderdiler )Zaten saçımı boyadım leslie 5 mil yapamadım.
Zaten anka da beni geçti dağ tırmanışında..
Offffff.......
Poooofffff....
Kafa gitti benim uyuyayım en iyisi. Bebişi olanların bebişleri hemen uyusun inşallah ki onlar da uyusun.
Allah rahatlık versin kızlaryarına bol eksili güzeeeel kahvaltılı uyanalım. İnşallah rüyamda simit yediğimi görürüm.
Çok özledim seni simit ❤
Ama cuma tartı var yanıma bile yaklaştırmam seni.
Gönlü bol arkadaşım ya işteTatli uykular miucum neyse ruyada yemeyle kilo alacak degilsinya ben den sana bi hamburger ( karsidaki ruyadan gonderdiler )
Ayyyy eşim tuhaf tuhaf suratıma bakiyo su anda onun icin anlamsizca kahkaha attim daAyyyy bir de anlatmayı unutmuşum onu anlatayım dur.
Geçen gece rüyamda bir paket çikolata yedim. Ama bir anda oldu. Sonra bir üzüldüm ben diyetteydim naptım diye ağlıcam yani o kadar sinir oldum kalp atışlarım hızlandı. Nasıl çaresiz moralim bozuldu. Sonra uyandım. Dedim Miu ne var da yedin. Gerçekte yediğimi sandımbir iki dk o pişmanlığı uyanıkken de yaşadım.. nasıl yazcam bunu kızlar bana ne dicek falan filan. Sonra ağzımı bir iki şapırdattım ana ağzımda hiç de çikolata tadı yok. Nasıl bir rahatlama nasıl bir mutluluk.. dedim Allaha şükür, yememişim
Sonra bidaha uykuma güzeeeelce devam ettimömrümden ömür gitti ama olsun
HahahahahaAyyyy eşim tuhaf tuhaf suratıma bakiyo su anda onun icin anlamsizca kahkaha attim da
Tabiki bi yarim da pizza arada gonderiyorumGönlü bol arkadaşım ya iştesoğan halkası da göndersene sily noluuur onsuz tadı çıkmıyor
Hahahahahaanlayamaz ki açlık nedir can çekmesi nedir kk 12. Takım nedir
Tesekkurler canim.Canım çok geçmiş olsun..
Bak jeton yeni düştü. Yarısını da sen mi yicen ki yarım gönderiyorsun. Elini korkak alıştırma bütün gönder canımTabiki bi yarim da pizza arada gonderiyorum
Boşansın da semeri.... Neyse neyse hadi gidin uyuyuyuç birinin niyetini bozduracaksınız şimdi sizin yüzünüzden ceza alacak.Tabiki bi yarim da pizza arada gonderiyorum
Sily yaptı hepsiniBoşansın da semeri.... Neyse neyse hadi gidin uyuyuyuç birinin niyetini bozduracaksınız şimdi sizin yüzünüzden ceza alacak.
" ben insan degilmiyim " diridiridit diridiridiiit "ben diyette degilmiyim "Bak jeton yeni düştü. Yarısını da sen mi yicen ki yarım gönderiyorsun. Elini korkak alıştırma bütün gönder canım
@MiuLego keptın kick kiziyo canim rüyalarda görüşürüz yemekte.. sakaryanin orda bulusakBoşansın da semeri.... Neyse neyse hadi gidin uyuyuyuç birinin niyetini bozduracaksınız şimdi sizin yüzünüzden ceza alacak.
Kız gece saati aoç iyidir ne sakaryası. Aoç de buluşalım hadi iyi geceler :)@MiuLego keptın kick kiziyo canim rüyalarda görüşürüz yemekte.. sakaryanin orda bulusakiyi rüyalar
Ok yakin hem bi uyuyamadik hadi iyi gecelerKız gece saati aoç iyidir ne sakaryası. Aoç de buluşalım hadi iyi geceler :)
yazmayayım canım ya
Sizide etkilemek istemiyorum
Ben yarın sabah erkenden şu 500 kalorilik videoyu yapayım en iyisi
Pasta börek yemedim smaç girip çıkıp atiştırdım ve 5 dilim ekmek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?