Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ÇOOOOOOK GEÇMİŞ olsun canım benimmmmmmmmmm :)

canım akşam acıkmadın mı

ayyyyyyy canımmmmmmmm sen hep yaz böyleeeeeeeeee

ne zaman et yanında ayran içsem sen geliyorsun aklıma ama secenek de bulamıyorum hıc dısarıda salata yemıyorum evdeyken yaparım yoksa

benim de kan ve demir pek kötüydü 2 kutu demir hapı kullandım

aklına gelirse yaz olur mu

ıspanaklı yumurta yapayım bari

@hippotalamus menumu bulamadım, profilinden bakacigim şimdi

profiterol bakacagım şimdi diye okudum

Yoğurtsuz ayransız sofraya bile oturmam ben o derece

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

CUMA HEDEFİME BU SABAH İTİBARİYLE YAKLAŞMIŞ BULUNMAKTAYIMMMMMMMMMMM

Ben de geçtim
Benim hedefim küçüktü gerçi

Sabah sabah bu güzel hedef geçme haberleriyle günaydın o zaman

Anka canım dün çok yoğundum.hep okumak yazak için açtım sayfayı bir kısmet olmadı.öğrt arkadaşlar ziyarete geldi.kontrole hast gittim.oğlan sürekli üstümdeydi fln derkn..çok yoruldum

Dün 60.4 çıkmıştım kızlar ve dün 2 öğün karatay beslenmesi ile bugün -500gr gördüm 59.9um

Dünkü menüm
Sabah 7.00 ceviz su kürü
9.00da karatay kahvaltısı bol yeşillik ve 2 yum
Akşam 17.00 booolsalata 2 tavuk şiş ızgara ve kefir
19.00da 1avuç çiğ ayçekirdeği

süpersin canım benimmmmm ağrın sızın yok değil mi

Mucize karatay kahvaltisi bende onu yapiyorum ya diger adi bu diyetin yiyerek zayiflama diyeti bollll eksiler canim

Kızlar bugün bir karar aldım. İnşallah uygulayabilirim: Tuzu hayatımdan çıkarmak!

Ben tuz bağımlısıyım. Yemeklere daha tadına bakmadan tuz ekenlerden, ama az buz değil epey tuz. Domates salatalık vs zaten ohhhh tuz gölü. Bakalım bundan sonra hiçbirşeye ekstra tuz ekmeyeceğim. İnşallah başarırım (tuzsuz tadı hiçbirşeye benzemiyor benim için ama bakalım nasıl olacak)

Azalt bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…