Afiyet olsun canım ben de Karataya geri döndüm.Dün 60.4 çıkmıştım kızlar ve dün 2 öğün karatay beslenmesi ile bugün -500gr gördüm 59.9um
Dünkü menüm
Sabah 7.00 ceviz su kürü
9.00da karatay kahvaltısı bol yeşillik ve 2 yumEki Görüntüle 1999490
Akşam 17.00 booolsalata 2 tavuk şiş ızgara ve kefir
19.00da 1avuç çiğ ayçekirdeği
Aynen canım aslında azaltmış oluyorum çünkü yapılan her yemekte zaten tuz oluyor. Ekstrasını kullanmayacağımAzalt bence canım
Tmm ben hepsini keseceksin sandım.Aynen canım aslında azaltmış oluyorum çünkü yapılan her yemekte zaten tuz oluyor. Ekstrasını kullanmayacağım
Alisirsin canim ondan sonra da tuzlu bi sey yiyememeye başlarsın, ayni sekersiz cay gibiKızlar bugün bir karar aldım. İnşallah uygulayabilirim: Tuzu hayatımdan çıkarmak!
Ben tuz bağımlısıyım. Yemeklere daha tadına bakmadan tuz ekenlerden, ama az buz değil epey tuz. Domates salatalık vs zaten ohhhh tuz gölü. Bakalım bundan sonra hiçbirşeye ekstra tuz ekmeyeceğim. İnşallah başarırım (tuzsuz tadı hiçbirşeye benzemiyor benim için ama bakalım nasıl olacak)
canım ya yazık bize rüyada yemek bile kabus oluyo tiryakiler sigarayı bırakınca rüyalarına giriyormuş senin de o hesap canımAyyyy bir de anlatmayı unutmuşum onu anlatayım dur.
Geçen gece rüyamda bir paket çikolata yedim. Ama bir anda oldu. Sonra bir üzüldüm ben diyetteydim naptım diye ağlıcam yani o kadar sinir oldum kalp atışlarım hızlandı. Nasıl çaresiz moralim bozuldu. Sonra uyandım. Dedim Miu ne var da yedin. Gerçekte yediğimi sandımbir iki dk o pişmanlığı uyanıkken de yaşadım.. nasıl yazcam bunu kızlar bana ne dicek falan filan. Sonra ağzımı bir iki şapırdattım ana ağzımda hiç de çikolata tadı yok. Nasıl bir rahatlama nasıl bir mutluluk.. dedim Allaha şükür, yememişim
Sonra bidaha uykuma güzeeeelce devam ettimömrümden ömür gitti ama olsun
kaptan bırak da bari rüyalarında yesinler yazıkBoşansın da semeri.... Neyse neyse hadi gidin uyuyuyuç birinin niyetini bozduracaksınız şimdi sizin yüzünüzden ceza alacak.
Diğer kızların canı çekip de diyeti bozarsa nolcak.canım ya yazık bize rüyada yemek bile kabus oluyo tiryakiler sigarayı bırakınca rüyalarına giriyormuş senin de o hesap canım
kaptan bırak da bari rüyalarında yesinler yazıkhayaller hayatlar
[
Biz mi 12. takım kesinlikle olmazDiğer kızların canı çekip de diyeti bozarsa nolcak.
akşam 8 de yemek sıkıntı erkenden yiyemedim kiKabaktan ne olacak ki..
kaldırıldı o video insan sağlığına zaralıymış denemeyiniz diye not düşmüşlerKizlar videoyu bulamadım ya
Biriniz paylaşsa
Yada adı neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?