Aynen canım aslında azaltmış oluyorum çünkü yapılan her yemekte zaten tuz oluyor. Ekstrasını kullanmayacağım
yesa canım akşam acıkmadın mı diye sormuşsun ben akşam 8 de 3 yk kabak ve yoğurt yedim itirafımı da yaptım benimle ne dalga geçtiler okumadın mı
Marlin yapar bence. Önceki topikte sağlam spor yapıyorduKaptan ya görünce bile kötü oldum o video yu
Ben de kaçırmışım hiç okumadımayyy canım kaçırmışımm
kabak sebze yemeği işte ne güzel diyet menülerinde hep var yogurt zaten candır
8 diye mi dalga geçtiler
ben çok beğendim
kebaptan bir şey olmaz bence de patates iyi değil diyorlar ben de çok severim ama yemiyorumGünaydın kızlar dünkü menümü paylaşıyorum hemen
Sabah
Malesefki sadece çayla geçiştirdim
Öğlen
Ofisce yemeğe gittik fastfoodEn masumu yarım porsiyon kebaptı ve 1 dilim ekmekle onu yedim
Akşam
3 küçük közlenmiş patates
3 bardak çay
Bir porsiyon karpuz
ve yarım mısır
1,5litre su + 1 saat yürüyüş
sonucu merakla bekliyorumMarlin yapar bence. Önceki topikte sağlam spor yapıyordu
Ben de kızartmasını belki yerim de onun dışında sevmem biliyor musun.. Hani kızartmaya da ölmem :)kebaptan bir şey olmaz bence de patates iyi değil diyorlar ben de çok severim ama yemiyorum
Günaydın kızlar dünkü menümü paylaşıyorum hemen
Sabah
Öğlen
Ofisce yemeğe gittik fastfoodEn masumu yarım porsiyon kebaptı ve 1 dilim ekmekle onu yedim
Akşam
3 bardak çay
Bir porsiyon karpuz
ve yarım mısır
Sen şimdi 3-4 gün spor da yapamazsın. Ah kaptan sözü dinleniyorsunuz ki.sonucu merakla bekliyorum
ayyy canım kaçırmışımm
kabak sebze yemeği işte ne güzel diyet menülerinde hep var yogurt zaten candır
8 diye mi dalga geçtiler
ya ben önce artık bir şey yemem yazıp artistlik yapıp sonra yiyince
ben çok beğendim
iyi ki okumamışsınBen de kaçırmışım hiç okumadım
1 porsiyon karpuz ne kadar oluyor.Günaydın kızlar dünkü menümü paylaşıyorum hemen
Sabah
Öğlen
Akşam
3 bardak çay
Bir porsiyon karpuz
ve yarım mısır
iyi ki okumamışsınkaptan
hiç de bile sabah yapamasam da öğle arası ve akşam yapıcamSen şimdi 3-4 gün spor da yapamazsın. Ah kaptan sözü dinleniyorsunuz ki.
Sebzeden bişey olmaz ki nolcak. Benim gece 2 de bitter hakkım vardı diyet listesindeiyi ki okumamışsınkaptan
ben her şekilde bayılırım hatta patates diyeti varmış onu mu yapsam diye düşünmüştümBen de kızartmasını belki yerim de onun dışında sevmem biliyor musun.. Hani kızartmaya da ölmem :)
Sebzeden bişey olmaz ki nolcak. Benim gece 2 de bitter hakkım vardı diyet listesindetabii ben bıraktım diyetisyeni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?