Dengeli beslenme sağlıklı beslenme diyorum...ben her şekilde bayılırım hatta patates diyeti varmış onu mu yapsam diye düşünmüştüm
Fark için 130 TL mi vereyim yesaanaaaaaaaaaaaa anka bıraktın mı
bari git 1 ay sonra ölçüm yaptır farka bakarsın sadece
Fark için 130 TL mi vereyim yesa
Ayyy ben 2 tabak yicem lahanadan öğlen yemem bu gün akşama nasip kalırsa akşam da yerimkızlar ben bugün evdeyim 1 günlük iznim var
hadi kahvaltı yapalım en sağlıklısından
yumurta koyayım da haşlana dursun
yesa canım akşam acıkmadın mı diye sormuşsun ben akşam 8 de 3 yk kabak ve yoğurt yedim itirafımı da yaptım benimle ne dalga geçtiler okumadın mı
Ayyy ben 2 tabak yicem lahanadan öğlen yemem bu gün akşama nasip kalırsa akşam da yerim
Anlaşıldı kaptanDengeli beslenme sağlıklı beslenme diyorum...
Eski nesajlarimi okuyon :)
sesli güldüm
200 az mı canım
ayy bizim burada özelde 30 tl ye vucut analız olcum falan yapılıyor
dıyetısyende de kampanya vardı sanırım ayda 4 kere kesin gelcem dersen 200 tl
Konuş kız incicanım ya yazık bize rüyada yemek bile kabus oluyo tiryakiler sigarayı bırakınca rüyalarına giriyormuş senin de o hesap canım
kaptan bırak da bari rüyalarında yesinler yazıkhayaller hayatlar
[
200 az mı canım
Burda 130 Tl. 15 gün sonra kontrol ücretsizçok tabii de 50 tl ye geliyor
normalde özellerde muayene ücretleri çoşmuş en azından ankara bu konuda aşırı fena
kiz yok ne dalgasi aaaa
Neden nerden anladınyesa beni stalkliyor..
Teşekkürler tatlım.biraz sızı oluyor ama evdeyim ya kendimi dinliyorum ondan herhalde.haftaya okula başlayınca daha iyi olurum inşallahsüpersin canım benimmmmmağrın sızın yok değil mi
Teşekkürler canımcım.kesinlikle öyle muhteşem bir beslenme düzeni ah bir de tam tamına uysak 1 ayda kaç kilo yağ gider valla.hepimize boool boool eksilerMucize karatay kahvaltisibende onu yapiyorum ya diger adi bu diyetin yiyerek zayiflama diyeti bollll eksiler canim
Sağol canım.sende müthiş gidiyorsun sana da maşallahBravoooo
Tuzu bende ameliyattan sonra azalttım canım doktorum da öyle dedi.fazlası çok zararlı 1 koca tencere yemeğe max 1 çay kaş dedi doktor.ekstra tuz yasak.bide kaya tuzu olmalıKızlar bugün bir karar aldım. İnşallah uygulayabilirim: Tuzu hayatımdan çıkarmak!
Ben tuz bağımlısıyım. Yemeklere daha tadına bakmadan tuz ekenlerden, ama az buz değil epey tuz. Domates salatalık vs zaten ohhhh tuz gölü. Bakalım bundan sonra hiçbirşeye ekstra tuz ekmeyeceğim. İnşallah başarırım (tuzsuz tadı hiçbirşeye benzemiyor benim için ama bakalım nasıl olacak)
Afiyet olsun canım ben de Karataya geri döndüm.
Ankacım çok iyi yapmışsın bemce diyetisyeni bırakmakla.tek mesele insülin leptin direncini sağlamak .bnimki hastalıktan dolayı biraz bozuldu ama ramazanda çok kararlıyım karbonhidratı çok az tüketeceğimSebzeden bişey olmaz ki nolcak. Benim gece 2 de bitter hakkım vardı diyet listesindetabii ben bıraktım diyetisyeni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?