Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

süpersin canım benimmmmm ağrın sızın yok değil mi
Teşekkürler tatlım.biraz sızı oluyor ama evdeyim ya kendimi dinliyorum ondan herhalde.haftaya okula başlayınca daha iyi olurum inşallah

Mucize karatay kahvaltisi bende onu yapiyorum ya diger adi bu diyetin yiyerek zayiflama diyeti bollll eksiler canim
Teşekkürler canımcım.kesinlikle öyle muhteşem bir beslenme düzeni ah bir de tam tamına uysak 1 ayda kaç kilo yağ gider valla.hepimize boool boool eksiler

Sağol canım.sende müthiş gidiyorsun sana da maşallah

Tuzu bende ameliyattan sonra azalttım canım doktorum da öyle dedi.fazlası çok zararlı 1 koca tencere yemeğe max 1 çay kaş dedi doktor.ekstra tuz yasak.bide kaya tuzu olmalı

Afiyet olsun canım ben de Karataya geri döndüm.

Sebzeden bişey olmaz ki nolcak. Benim gece 2 de bitter hakkım vardı diyet listesinde tabii ben bıraktım diyetisyeni.
Ankacım çok iyi yapmışsın bemce diyetisyeni bırakmakla.tek mesele insülin leptin direncini sağlamak .bnimki hastalıktan dolayı biraz bozuldu ama ramazanda çok kararlıyım karbonhidratı çok az tüketeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…