Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kebaptan bir şey olmaz bence de patates iyi değil diyorlar ben de çok severim ama yemiyorum

Ben de kızartmasını belki yerim de onun dışında sevmem biliyor musun.. Hani kızartmaya da ölmem :)

Ekmek yemem ama patatessiz bir yaşam düşünemiyorum

Evimde zaten yoğurt, süt, çeşit çeşit peynir var ama inan çok yoğunum canım hiçbirşey istemiyorki yorgunluktan. Dün öğlen bir duruşmaya girdim 4 saat sürdü, hakimin karşısında ağzıma badem attığımı düşünsene Çıktım ofise gittim dosyaları bıraktım eve geçtim ve bu yazdıklarımıda zorla yedim sırf karnım doysun diye. İnan tanısan ve görsen anlayış gösterceksin. Ben hem işte hem evde çok yoğunum

1 porsiyon karpuz ne kadar oluyor.

1 ince dilim 1 porsiyon oluyor. Meyvelerin porsiyonları var ona göre yiyorum ani şeker yüklemesi olmasın diye

Az sonra Diyetisyene gidicem arkadaşlar ramazan için özel bir liste hazırlıcak bana Sizinlede paylaşırım

Ayrıca dün geceden itibaren Yoğurt kürüne başladım yoğurt,pulbiber,limon Bakalım fayda etcek mi

Hedefleri hatırlayalım Kızlarr

1 HAFTALIK HEDEF TABLOSU

GELECEK CUMA GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ KİLOLAR

1. Anka_misali=> 67.9 = 500 gram vermek
2. Hippotalamus=> 89.5 = 1300 gram vermek
3. yesa1=> 53 = 700 gram vermek
4. inciakis => 73= 2.300 gram vermek
5. umut-16=> 69= 1 kilo vermek
6.Sily =>66 = 500 gram vermek
7. MiuLego => 57.8 = 1000 gr vermek
8. florence_N=>80.5, 1200 Gr vermek.
9. Erdnctuba85: 61.2 = 1 kilo vermek
10. Tevafuk55: 62.9 = 900 gr vermek
11.eylul7158eylul 58.5 =500 gr vermek
12.5816bursa 73.9=900 gr vermek
13. Db55 56.5= 500 gr vermek

anladım canım benim

sen de sakın beni yanlış anlama senin iyiğiliğin için yazdım ki hamile kalınca daha da dikkat etmen gerekecek o zaman canım istemiyor diye bir şey olmayacak

benim -1.3 oldu kaldı 1 kilo 2 günde gitse keşke

anladım canım benim

sen de sakın beni yanlış anlama senin iyiğiliğin için yazdım ki hamile kalınca daha da dikkat etmen gerekecek o zaman canım istemiyor diye bir şey olmayacak

Yok canım kesinlikle iyi niyetle yazdığının farkındayım ama tam işlerin yoğun zamanı hem ramazan öncesi hem adli tatil öncesi.. Kafayı yicez karı-koca

Günaydın ne çok yazmışsınız gece hepsini okuyamadım malesef. Öncelikle Anka misali boy 160 kilo 87 küsür hatırlamıyorum hedef şimdilik 80 ilerisi 70 li rakamlara inmek istiyorum Menin sabah 2 haşlanmış yumurta dereotu 5-6 zeytin ara Yeşilçay öğle 8ymk kaşığı nohut yemeği yanına yoğurt ara Yeşilçay saat 1630 da çocuklara pişirdiğim etli şehriye çorbası saat 8 de karpuz yedim yasakmış bi daha yemiycem Leslie 15 dk yaptım 30 dk yürüyüş 2 lt su

Yok canım kesinlikle iyi niyetle yazdığının farkındayım ama tam işlerin yoğun zamanı hem ramazan öncesi hem adli tatil öncesi.. Kafayı yicez karı-koca
Şu an bize yazarken kahvaltı yapacak yer yok mu. Bu kadar iş güç yüzünden hayatınızı bozmayın yazık ya.

canım ya yazık bize rüyada yemek bile kabus oluyo tiryakiler sigarayı bırakınca rüyalarına giriyormuş senin de o hesap canım

kaptan bırak da bari rüyalarında yesinler yazık hayaller hayatlar
[
Rüyada bile yiyemedim tırsmışım heralde
Kuzum eksi çıkmadım dünle aynıyım bana o spor bugüne etki eder yarın belli olur tartıda
çok güzel bir karar canım ben de çok az kullanırım hatta ayran çoğu zaman ya çok az ya hiç atmam :)
Darısı başımaaaa
Kaptan ya görünce bile kötü oldum o video yu
Bugün 45 dk sını zorlucam yılmak yok
Patatse ekmek.. Daha güzel olacak eminim ileride
kızlar ben bugün evdeyim 1 günlük iznim var

hadi kahvaltı yapalım en sağlıklısından

yumurta koyayım da haşlana dursun
kıskandımmm

Canım menuyu alt alta yazar mısın anlaşılmıyor ki böyle

Sabah

Öğle

Akşam

Su
Spor şeklinde.

yaparsın sen ya ben 20 dk yaptığıma göre sen hergün yaptığın onca sporla yaparsın da zorlama bence

1. Kahvaltı 2 haş yumurta dereotu 6 zeytin Ara Yeşilçay. Öğle nohut yemeği yoğurt Ara Yeşilçay. Akşam kızlara yaptığım etli şehriyeli çorba karpuz Su 2 lt 30 dk yürüyüş lesie 15 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…