- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
kebaptan bir şey olmaz bence de patates iyi değil diyorlar ben de çok severim ama yemiyorum
Ben de kızartmasını belki yerim de onun dışında sevmem biliyor musun.. Hani kızartmaya da ölmem :)
canım sen biraz beslenme alışkanlıklarını mı değiştirsen
bi markete gitsen biraz para harcasan süt yogurt peynir meyve sebze az kuruyemiş mi girse biraz hayatına
bu gidişle kilo vermeyi falan geçtim sağlıksız bir yaşam şekli oluyor
ve kusura bakma ve bana kızma ben mazeret kabul etmiyorum
çantana attığın kuruyemişi asansorde agzına atmak kac dk alır
o meyveyi 2 dk da yemek kaç dakıkanı alır
bir sebze yemegi yapmak yemek kac dakıka
varsın aksam erken yat sabah yarım saat erken kalk
1 porsiyon karpuz ne kadar oluyor.
Ekmek yemem ama patatessiz bir yaşam düşünemiyorum
Evimde zaten yoğurt, süt, çeşit çeşit peynir var ama inan çok yoğunum canım hiçbirşey istemiyorki yorgunluktan. Dün öğlen bir duruşmaya girdim 4 saat sürdü, hakimin karşısında ağzıma badem attığımı düşünseneÇıktım ofise gittim dosyaları bıraktım eve geçtim ve bu yazdıklarımıda zorla yedim sırf karnım doysun diye. İnan tanısan ve görsen anlayış gösterceksin. Ben hem işte hem evde çok yoğunum
1 ince dilim 1 porsiyon oluyor. Meyvelerin porsiyonları var ona göre yiyorum ani şeker yüklemesi olmasın diye
benim -1.3 oldu kaldı 1 kilo 2 günde gitse keşkeHedefleri hatırlayalım Kızlarr
1 HAFTALIK HEDEF TABLOSU
GELECEK CUMA GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ KİLOLAR
1. Anka_misali=> 67.9 = 500 gram vermek
2. Hippotalamus=> 89.5 = 1300 gram vermek
3. yesa1=> 53 = 700 gram vermek
4. inciakis => 73= 2.300 gram vermek
5. umut-16=> 69= 1 kilo vermek
6.Sily =>66 = 500 gram vermek
7. MiuLego => 57.8 = 1000 gr vermek
8. florence_N=>80.5, 1200 Gr vermek.
9. Erdnctuba85: 61.2 = 1 kilo vermek
10. Tevafuk55: 62.9 = 900 gr vermek
11.eylul7158eylul 58.5 =500 gr vermek
12.5816bursa 73.9=900 gr vermek
13. Db55 56.5= 500 gr vermek
anladım canım benim
sen de sakın beni yanlış anlama senin iyiğiliğin için yazdım ki hamile kalınca daha da dikkat etmen gerekecek o zaman canım istemiyor diye bir şey olmayacak
1 haftada 2,300 nasıl veriyorsun.benim -1.3 oldu kaldı 1 kilo 2 günde gitse keşke
hayaller hayatlar1 haftada 2,300 nasıl veriyorsun.
Veremiyor zaten1 haftada 2,300 nasıl veriyorsun.
Şu an bize yazarken kahvaltı yapacak yer yok mu. Bu kadar iş güç yüzünden hayatınızı bozmayın yazık ya.Yok canım kesinlikle iyi niyetle yazdığının farkındayım ama tam işlerin yoğun zamanı hem ramazan öncesi hem adli tatil öncesi.. Kafayı yicez karı-koca
Rüyada bile yiyemedim tırsmışım heraldecanım ya yazık bize rüyada yemek bile kabus oluyo tiryakiler sigarayı bırakınca rüyalarına giriyormuş senin de o hesap canım
kaptan bırak da bari rüyalarında yesinler yazıkhayaller hayatlar
[
Kuzum eksi çıkmadım dünle aynıyım bana o spor bugüne etki eder yarın belli olur tartıdaGünaydın kızlar ne kadar güzel bir güntartıda -600 geldim sabah spor falan yapamadım işe zor yürüdüm ama kahvaltımı yaptım 1 yumurta yeşillik 2 çeri domates 1 çatal peynir
@MiuLego çok merak ediyorum - çıktın mı
Darısı başımaaaaçok güzel bir karar canım ben de çok az kullanırım hatta ayran çoğu zaman ya çok az ya hiç atmam :)
Bugün 45 dk sını zorlucam yılmak yokKaptan ya görünce bile kötü oldum o video yu
Patatse ekmek..Günaydın kızlar dünkü menümü paylaşıyorum hemen
Sabah
Malesefki sadece çayla geçiştirdim
Öğlen
Ofisce yemeğe gittik fastfoodEn masumu yarım porsiyon kebaptı ve 1 dilim ekmekle onu yedim
Akşam
3 küçük közlenmiş patates
3 bardak çay
Bir porsiyon karpuz
ve yarım mısır
1,5litre su + 1 saat yürüyüş
kıskandımmmkızlar ben bugün evdeyim 1 günlük iznim var
hadi kahvaltı yapalım en sağlıklısından
yumurta koyayım da haşlana dursun
Canım menuyu alt alta yazar mısın anlaşılmıyor ki böyleGünaydın ne çok yazmışsınız gece hepsini okuyamadım malesef. Öncelikle Anka misali boy 160 kilo 87 küsür hatırlamıyorum hedef şimdilik 80 ilerisi 70 li rakamlara inmek istiyorum Menin sabah 2 haşlanmış yumurta dereotu 5-6 zeytin ara Yeşilçay öğle 8ymk kaşığı nohut yemeği yanına yoğurt ara Yeşilçay saat 1630 da çocuklara pişirdiğim etli şehriye çorbası saat 8 de karpuz yedim yasakmış bi daha yemiycem Leslie 15 dk yaptım 30 dk yürüyüş 2 lt su
Akşam yemeği en geç saat 7 de. Diğer öğünleri ne zaman istersen ye.Kahvaltıyı sabah 7 de erkenden mi yapıyoruz peki akşam yemeği ????
yaparsın sen ya ben 20 dk yaptığıma göre sen hergün yaptığın onca sporla yaparsın da zorlama benceRüyada bile yiyemedim tırsmışım heralde
Kuzum eksi çıkmadım dünle aynıyım bana o spor bugüne etki eder yarın belli olur tartıda
Darısı başımaaaa
Bugün 45 dk sını zorlucam yılmak yok
Patatse ekmek..Daha güzel olacak eminim ileride
kıskandımmm
Benim eski mesajları karıştırıyor, beğenmiş birini de :)Neden nerden anladın
Tamam olduAkşam yemeği en geç saat 7 de. Diğer öğünleri ne zaman istersen ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?