- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ama inci bizim o hatunlardan ne eksiğimiz var yayaparsın sen ya ben 20 dk yaptığıma göre sen hergün yaptığın onca sporla yaparsın da zorlama bence
Harika bir gün olur flo1 çay kaşığı tereyaga 2 yumurta kırmıştım, oğlumun artığı, yarım yumurta kadarını yedim. 3 ceviz ve 3 kayısı yedim. Bu sabah farklı bir kahvaltı deneyeyim dedim. Birazdan yeşil çay içip öğlen yerim, akşama da kabak yapıp yogurtlayim bari. Köyden kabak gelmisti. Ev halkı yesin kalorili dolmaları :)
KondisyonAma inci bizim o hatunlardan ne eksiğimiz var ya
onlar yapıyorsa biz de yaparız
dünden sonra bu çerez gelir çokda eğlenceliAma inci bizim o hatunlardan ne eksiğimiz var ya
onlar yapıyorsa biz de yaparız
Ya bu böyle olmuyor, eve yakın düğün salonlarini takip edip haftada 3 düğünlere gidip oynayalımöğle arsı bunu yapıcam nasıl
Kahvaltıyı sabah 7 de erkenden mi yapıyoruz peki akşam yemeği ????
Sus kızKondisyon
Ya bu böyle olmuyor, eve yakın düğün salonlarini takip edip haftada 3 düğünlere gidip oynayalım
- Kahvaltı 2 haş yumurta dereotu 6 zeytin Ara Yeşilçay. Öğle nohut yemeği yoğurt Ara Yeşilçay. Akşam kızlara yaptığım etli şehriyeli çorba karpuz Su 2 lt 30 dk yürüyüş lesie 15 dk
Ya bu böyle olmuyor, eve yakın düğün salonlarini takip edip haftada 3 düğünlere gidip oynayalım
Benim eski mesajları karıştırıyor, beğenmiş birini de :)
2 gün var daha kaptan emin olma o kadarVeremiyor zatenöylesine bi denedi.
Yürüyüş :)Çok yorucu olmayan, ödem yapmayacak bir spor düşünüyorum. Bacak, kalça calissam olur mu acabam? Mekik falan.
Ben niye acele ettiğinizi anlamıyorum ki herşey yavaş yavaş olur. Ben hiç yapamıyordum yavaş yavaş şimdi çoğu hareketi yapıyorum. Zaten az kalori alıyoruz bunun 500 unu sporla gondersek kastan kaybederiz. Onlar protein tozu vs takviyeler kullanıyorlar. Çok iyi bir spor geçmişin olur yaparsın ama şu an kaslarını yormaktan başka hiç bir işe yaramaz. Hadi senin kilon az ama inci için daha zararlı.Sus kız
Ben köyde yaşıyorum burada nerede yürüyeyim. Yurusem inek ve koyun kokusu dolacak cigerlerime. Leslie yapım 15 dk bari.Yürüyüş :)
Sen ver hedefini seni örnek alcam kiz ne spor yapiyorsan aynisini yapcammm2 gün var daha kaptan emin olma o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?