Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hesaplayıp proteini az fazla tüketmek lazım o yüzden işte.

2 gün var daha kaptan emin olma o kadar

Ben vermeni istemiyorum ki ben sağlıklı gitsin yağdan gitsin istiyorum. Çabuk giden çabuk gelir. 2-3 hafta sonra geri alacaksın listeye de yansıyacak bu. Anlatamıyorum ki ben derdimi.

Hesaplayıp proteini az fazla tüketmek lazım o yüzden işte.

Az değil baya fazla tuketmek lazım ağır kardiyo için. Ama pes ettim ben.

Ağır kardio birden zararlı zaten. Allah muhafaza, kalbe de zararlı. Kardio kalp ve damar sağlığı için haftada 3 gün öneriliyor, yürüyüş yapamayanlar için. O videodakiler yılların egitmeni. Leslieden sasmayalim bence.

ben hiç diyetisyene falan gitmedim kurumun da diyetisyeni var oysa ki benim kilomda ve boyunda biri haftada sağlıklı ne kadar kilo vermeli

o vıdeoyu bir daha hayatta yapmam zaten dün ağzımın payını aldım

Şu an bize yazarken kahvaltı yapacak yer yok mu. Bu kadar iş güç yüzünden hayatınızı bozmayın yazık ya.
Şuan keşif alanında 2 bilirkişi ve hakimle beraberim saat 6da yola çıktık köye geldik. Daha kahvaltı yapamadım ama çantamda bir elmam var. Saat 12de diyetisyene randevum var

Kaptanım yok yok çok doğru söylüyorsun. ama benim epey bir spor geçmişim var o yüzden rahatım kendimi biliyorum ona göre ilerliyorum merak etme.

ben hiç diyetisyene falan gitmedim kurumun da diyetisyeni var oysa ki benim kilomda ve boyunda biri haftada sağlıklı ne kadar kilo vermeli
Diyetisyen bana listeye uyarsan haftada 1 kilo yağdan verirsin demişti. Ama kas oranında bir yandan artacağı için evdeki tartıda bu görünmez evde tartılma demişti.

Kizlar su yeşillik nasil guzel bir nimet yaaa .. iki yumurta bol ama asiri bol yumurta görünmüyor yani o kadar yesillik koydum biraz da zeytinyağı nasillll sistim nasil .. hem kalorisi cok cok az hemde cok cok fazla doyurucu, bu arada @MiuLego miucum hiç tuz koymadım

Ben de kahvaltıda kullanmadım tuz

Kizlar dun evlilik yildonumumjzdu bir dilim pasta disinda bir kacamagim olmadi lakin tartida +1 kilo fazlayim asiri asiri canim sıkkın motivasyonum dustu biraz

Tartilirken telefonumuda terazinin utune dusurdum ekrani catladi

Kizlar bana guzel bir kalori hesaplama programi onerir misiniz.

Anka canim vallahi senin dediginde cikti haa 60li kilo diye diye 60 cikacan diyodun ya yeni terazide bugun 61 geldim eskisinde 60

ya o pasta börek varya çok kötü sporu artır canım yediklerine dikkat et gruba zararın olmaz inşallah listedesin demi sen
benim de dün ekran çatladı 14 şubatta almış tı eşim garantiyede girmiyor 400 lira falanmış ekran değişimi yaptırmadım öyle kullanıyom

@anka_misali canım, sevgili rakibim bugün tartıldım 69,200 olmuşum. Geçen hafta çok üzülmüştüm eski kilomu görünce
Çok şükür 69,200 olmuşum. Pazartesinden beri de gergindim yapamıcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…