Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

@anka_misali canım, sevgili rakibim bugün tartıldım 69,200 olmuşum. Geçen hafta çok üzülmüştüm eski kilomu görünce
Çok şükür 69,200 olmuşum. Pazartesinden beri de gergindim yapamıcam diye
Ben de tartıldım 67.8 geldim 600 gr gitmişti.
Sen az giriyorsun ama. napcaz.

Kızlar ya bugün hatta şimdi ellerim titriyo. Kahvaltımı da yapyım
Neden ki . İçim de boşluğa düşer gibi

Kizlar acilisi yapayim ben menümü yazayım, aksam baby görmeye gitcez yazamayabilirim,
Sabah 7 de kalktim 3 büyük su bardagi su ictim, 1 tane kuru kayisi yedim
Kahvalti; 10 da başladım; bosssbol yesillikli iki yumurtali salata, bir domates, bir nektarin, bir küp beyaz peynir acik sekersiz çay
Akşam bir sey yemicem bebek gormeye gidecegimiz icin orda tirtiklarim abartmadan bir seyler o zamana kadar da sekersiz turk kahveleri ve suyla idare etcem sevgilerle kizlar bol eksiler

Canım ben hiçbir zaman yemeklere tuzlukla tuz atan biri olmadım ama baya çıkardım desem yeridir.. yumurtaya, domates, salatalığa hayatta tuz atmam.. sanki kendinden tuzu var gibi geliyor bir süre sonra.

Kızlar. . Tartıyla bakışştık önce.. sonra bu hafta hedefe ulaşamıcam diye moralim bozuktı. Bikaç gündür tartı oynamıyordu. Dün -300 ü gördüm neyse dedim en azından bikaç gramda olsa sabit durmaktan iyidir dedim. Bugün tartıldım. ....800i görünce 200 gram aldım mı diye düşünürken meğer 89.800 müş.. birden kaç kaç diye sevinç çığlıkları ile göbek attım. Bikaç kez tartıldım.. elveda 90 lar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…