Ben de öyle oluyom.Ayy dunden bu gune 45sayfa ilerlemis okumadigim
Ben de tartıldım 67.8 geldim@anka_misali canım, sevgili rakibim bugün tartıldım 69,200 olmuşum. Geçen hafta çok üzülmüştüm eski kilomu görünce
Çok şükür 69,200 olmuşum.Pazartesinden beri de gergindim yapamıcam diye
Haklısın kuzum .giremiyorum pek. Çalışıyorum gün içinde. Akşam da yemek , ev toparla derken geç vakit oluyo. Yazdıklarınızı okuyorum sonra sızıyorumBen de tartıldım 67.8 geldim600 gr gitmişti.
Sen az giriyorsun ama.napcaz.
Yaptim canım ama bittimMarlin yapar bence. Önceki topikte sağlam spor yapıyordu
Yaptım ama bacaklarimi hissetmiyorum sankisonucu merakla bekliyorum
Yaptım ama bacaklarimi hissetmiyorum sanki
Daha önce jillian yapıyodum o bile böyle terletmiyo ve yormuyor
Yaptım ama bacaklarimi hissetmiyorum sanki
Daha önce jillian yapıyodum o bile böyle terletmiyo ve yormuyor
KIZLARRRRRRRRRRRR YAZMAYI UNUTTUM
wc cıktım kahvaltı yapmamıstım sonra tartıldım
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam bu cuma hedef kılosundayım 700 (yedi yüz) gram gitmişşşşşşşşşşşş
yaşasın! wc ne kadar önemli :)KIZLARRRRRRRRRRRR YAZMAYI UNUTTUM
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam bu cuma hedef kılosundayım 700 (yedi yüz) gram gitmişşşşşşşşşşşş
Canım ben hiçbir zaman yemeklere tuzlukla tuz atan biri olmadım ama baya çıkardım desem yeridir.. yumurtaya, domates, salatalığa hayatta tuz atmam.. sanki kendinden tuzu var gibi geliyor bir süre sonra.Kızlar bugün bir karar aldım. İnşallah uygulayabilirim: Tuzu hayatımdan çıkarmak!
Ben tuz bağımlısıyım. Yemeklere daha tadına bakmadan tuz ekenlerden, ama az buz değil epey tuz. Domates salatalık vs zaten ohhhh tuz gölü. Bakalım bundan sonra hiçbirşeye ekstra tuz ekmeyeceğim. İnşallah başarırım (tuzsuz tadı hiçbirşeye benzemiyor benim için ama bakalım nasıl olacak)
Tansiyonun falan mı düştü acaba yada şekerinKızlar ya bugün hatta şimdi ellerim titriyo. Kahvaltımı da yapyım
Neden ki . İçim de boşluğa düşer gibi
KIZLARRRRRRRRRRRR YAZMAYI UNUTTUM
Alkışlıyorum seni
Bükemediğim bileği öperim
İnşallah ben de alışırım artık.Canım ben hiçbir zaman yemeklere tuzlukla tuz atan biri olmadım ama baya çıkardım desem yeridir.. yumurtaya, domates, salatalığa hayatta tuz atmam.. sanki kendinden tuzu var gibi geliyor bir süre sonra.
Ben de kullanmam çok. Yemeklere salçanın tuzu yeter. Salataya domatese falan atmam.İnşallah ben de alışırım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?