Söylemiştiö sana hippoo tebriklerKızlar. . Tartıyla bakışştık önce.. sonra bu hafta hedefe ulaşamıcam diye moralim bozuktı. Bikaç gündür tartı oynamıyordu. Dün -300 ü gördüm neyse dedim en azından bikaç gramda olsa sabit durmaktan iyidir dedim. Bugün tartıldım. ....800i görünce 200 gram aldım mı diye düşünürken meğer 89.800 müş.. birden kaç kaç diye sevinç çığlıkları ile göbek attım. Bikaç kez tartıldım.. elveda 90 lar...
Bir de bu hafta listedesin harikasın çok faydalı olacakKızlar. . Tartıyla bakışştık önce.. sonra bu hafta hedefe ulaşamıcam diye moralim bozuktı. Bikaç gündür tartı oynamıyordu. Dün -300 ü gördüm neyse dedim en azından bikaç gramda olsa sabit durmaktan iyidir dedim. Bugün tartıldım. ....800i görünce 200 gram aldım mı diye düşünürken meğer 89.800 müş.. birden kaç kaç diye sevinç çığlıkları ile göbek attım. Bikaç kez tartıldım.. elveda 90 lar...
Hamilemiyim acaba ben hep.Ben de kullanmam çok. Yemeklere salçanın tuzu yeter. Salataya domatese falan atmam.
Ama hamileyken doktor tuz yasak dedi böyle kaşık kaşık yiyesim geldi
Çok Sagol canim yaamarlin18 kuşum sen zamanında beni yerle bir etmiştin yaaaaaa ben 54 civarı takılırken sen 52i görmedin miiii
sen gerçekten azimlisin yapamayacağın bir şey yok inanıyorum ben sana
Ya bu kiloya göbek atacağım aklıma gelmezdi.. ama çok mutluyum.Bir de bu hafta listedesin harikasın çok faydalı olacak
Kızlar. . Tartıyla bakışştık önce.. sonra bu hafta hedefe ulaşamıcam diye moralim bozuktı. Bikaç gündür tartı oynamıyordu. Dün -300 ü gördüm neyse dedim en azından bikaç gramda olsa sabit durmaktan iyidir dedim. Bugün tartıldım. ....800i görünce 200 gram aldım mı diye düşünürken meğer 89.800 müş.. birden kaç kaç diye sevinç çığlıkları ile göbek attım. Bikaç kez tartıldım.. elveda 90 lar...
Bravo canım ya çok sevindim senin adına benimde 1 yıl önce kilom 86küsürdü.kendi mutluluğumu hatırladım.100gr bile mutlu olmama yetiyordu.daim olsun canım sağlıkla gitsin yağlarYa bu kiloya göbek atacağım aklıma gelmezdi.. ama çok mutluyum.
Kızlar. . Tartıyla bakışştık önce.. sonra bu hafta hedefe ulaşamıcam diye moralim bozuktı. Bikaç gündür tartı oynamıyordu. Dün -300 ü gördüm neyse dedim en azından bikaç gramda olsa sabit durmaktan iyidir dedim. Bugün tartıldım. ....800i görünce 200 gram aldım mı diye düşünürken meğer 89.800 müş.. birden kaç kaç diye sevinç çığlıkları ile göbek attım. Bikaç kez tartıldım.. elveda 90 lar...
70 lere sevineceğiz daha durYa bu kiloya göbek atacağım aklıma gelmezdi.. ama çok mutluyum.
Ya bu kiloya göbek atacağım aklıma gelmezdi.. ama çok mutluyum.
Anka bu hafta listeye girebilir miyim canım?
5 mayısta başlamıştım.geçen hafta beni izinli saysan olur mu
59.7ydi yanlış hatırlamıyorsammGeçen cuma kaç kiloydun ki canım.
Tamam cuma bundan az olursa girersin. Takıma geldiğinde 61 di sanırım.59.7ydi yanlış hatırlamıyorsamm
Gruba 60.7ile girmiştim canımmTamam cuma bundan az olursa girersin. Takıma geldiğinde 61 di sanırım.
Eski gruba baktım orda 60.7ymiş.farketmez canım hangisini istersen onu yaz@60.5 mişKorhilalp .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?